Nişanlımın aldiği hediye

Amaaan derde gel, Allah herkese boyle dert versin. Bkz: nisanlanamayanlar, bkz: nisanlisi hic hediye almayanlar, bkz: nisanlisi makyaja kizanlar

Dusunmus almis takilmayin. Huzurluysaniz ne gerek var ufacik seylere takilmaya.

Flormar almiş ama kardeşi baya bi iyilerini almış :S bana kötülerinimi bıraktı diye düşndüm nişanlımda anlamıyordr tabi iyisi hangisi kötüsü hngisi
Hepsi aynı marka ise iyisi kötüsü Nasıl oluyor bunun? Standardı eşit sonuçta ..

Atıyorum trend tonlar olan nude tonlar kardeşe sana fuşya olanlar kaldı ise ya şans eseridir ya da kardeşi öyle seçmiştir ..

Sevgilin makeup artist mi nerden bilsin Adam?

Kucucuk cocuklarla girdiginiz yarislara bakin ya. Varsayalim ki kardesi icinden secmis olsun ne olacak yani! Adam dusunmus almis, belki kendi istegiyle ona daha iyisini almistiir.Aman ya hediyenin manevi degeri diye girecegim simdi mevzununun devamina ama siz maneviyat kismini onemsemiyorsunuz belli.

Haksızsın. Maalesef. .

Pek umrumda olmazdi acikcasi, kardesine ne aldigini. Önemli olan benide düsünüp almasi. Ve görümce icin kürnaz fesat felan diyenler var fakat bence degil. Sanirim yasi daha kücük ve eline firsat gecince degerlendirmek istemis. Yaptigi etik degil ama ayni zamanda konu sahibine karsi özelikle yaptiginida düsünmüyorum.

Bide sana almayıp sadece kardeşine alsaydı o zaman nasıl çıldırırdın acaba
Sanki mac sipariş verip flormar gelmiş gibi davranıyorsun, adı üstünde HEDİYE.

Düşünmüş almış, önemli olan bu .Ayrıca kardeşi küçük diyorsunuz (ki bence yaş ile pek alakası yok) heves etmiştir kendi beğendiklerini almıştır çok doğal bence.

Aynı marka kozmetiğin iyisi kötüsü nasıl oluyor bir anlatsan? İşin içinde olduğum halde ne demek istediğini anlamadım.
Ne almış örneğin?

Sonuçta o da kardeşi ne var bunda bu kadar kafaya takacak. Hem daha nişanlısınız sizin geçiminizi eksiğinizi düşünmek zorunda değil. Adam düşünmüş hediye almış çok şanslısın

Büyük ihtimalle kardeşiyle birlikte almıştır yoksa bir erkek makyaj ürününden vs anlamaz..parfümden bile anlamaz hatta çok ilgili olması lazım

Boşver bacım bundan güzel kavga konusu çıkmaz, ben sana daha iyisini vereyim;

Ne demek sana makyaj malzemesi almak !!!!! Senin makyaja ihtiyacın mı var ayol, ne demeye çalışıyor bu!!! Ayıp vallahi ayıp ben olsam taş taş üstünde bırakmam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…