Nişanlımın aldiği hediye

Offff bu ne kiskancliktir.

almis iste neden sorun ediyosunki begenmediysen kullanma ama nezaketinden odun veripte neden onunkiler daha iyi deme kavga cikar

Hediye hediyedir

Icinden gelmis almis

Sana aldiklarini kiyaslaman kiskanclik..

Evet kıskançsın ,şu erkekleri kardeşlerinden kıskanmayın ya...ne güzel düşünüp almış hala neyin derdi bu?

Hayatında bir sen yoksun ve bu hep öyle olacak..alışsan iyi olur

Bunda ne var ki? Kendi kendine fitne fesat karıştırıyorsun, sen eşi olacaksın o da kardeşi... Alması normal, kardeşi sipariş vermiş olabilir veya ne kullandığını biliyor olabilir... Bence hem ona haksızlık ediyorsun, hem de kendini boş yere sinire çekmişsin... daha ne sıkıntılsr yaşayacaksınız, bismillah de bence...

birde kardeşine alıp sana hiç almadığını düşün..böyle düşününce kıskançlık hissetmeyeceğine eminim.

sanırım çoğunluğa aykırı düşünüyorum
bence hediye için "düşünmüş almış" yeterli değil, "ileride hiç almayacak buna şükret" de yeterli değil
hediye, almış olmak için alınmaz
"al bununla yetin" gibi hediye olmaz
1 tek gülü bile hediye edecekse özenmeli insan
bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan üzmek olmaz

eğer bu ayrımı nişanlın yapmışsa (evet makyaj malzemesinden anlamıyordur da ucuz-pahalı hesabı yapmıştır belki) yani kardeşine daha pahalıları sana daha ucuzları almış ise ben olsam hiç ama hiç hoşuma gitmezdi ya ayrım yapmayacak, ya da ayrım yaptığını bi zahmet çaktırmayacak. öyle göze sokar gibi ayrımcılık hele ki nişanlılık döneminde olmamalı bence.

ha yok o almış, kardeşi seçip ayırmış ise o zaman güler geçerim umurumda bile olmaz

belki kardeşiyle beraber aldılar, kendine iyilerini seçti. erkek ne anlasın makyaj malzemessinin iyisini kötüsünü

konu sahibi kaç yaşındasın acaba böyle şeylerle uğraştığına göre

ama burada aynı marka alınmış
ona rağmen ona iyileri bana kötüleri diyor
ayrım yok aslında bence ortada
sanırım tonları beğenmedi kardeşine aldıkları daha çok hoşuna gitti ee burda da görümce cinliği olabilir kız beğendiği tonlaro seçip gerisini müstakbel gelin için ayırmıştır ki yine nişanlı da suç yok
erkekler daha rimelle eyeliner arasındaki farkı bilmiyor sırf nişanlısı sevdiği için gitmiş almış n e güzel :)

tamam işte
ben de diyorum ki ayrımı yapan kızkardeşse güler geçerim, umurumda olmaz

ama nişanlısı yaptıysa bence hoş birşey değil
evet erkekler rimelle eyeliner arasındaki farkı bilmiyor ama 10 tl ile 20 tl arasındaki farkı biliyor
flormar'da ruj var 9,90 ruj var 23,90

benim karşı çıktığım hediyenin fiyatı değil
ama insan iki kişiye aynı anda hediye verecekse, bunlardan biri kızkardeş diğeri nişanlı ise arada fark olmamalı herşeyden önce kalp kırmamak için olmamalı, ben böyle düşünüyorum

mesela ben görümceme elimden gelenin en iyisini almaya çalışırım çünkü sonuna kadar hakeder, çok severim
eşim de kardeşine birşey alacağı zaman 30 kuruş pahalı olsun, iyisini al derim
ama eşim ikimize aynı anda hediye alıp arada fark gözetse bozulurum açıkçası
çünkü olay hediye olayı değil, karşındaki insanın duygularını önemseme olayı bana göre.

Sizin gibilerini gördükçe nişanlanmaktan, evlenmekten korkar oldum.Adam düşünmüş almış daha neyin kıskançlığını yapıyorsun ki.Erkekler daha ne yapmalı bilmiyorum alsa dert almasa dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…