Offff bu ne kiskancliktir.Merhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??
Merhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??
Merhaba arkadaşlar. Nişanlım benim makyaj ürünlerini sevdiğimi biliyor ve beni düşünp bana ufak tefekte olsa küçük makyaş ürünleri parfüm felan almiş kız kardesine aldıgınıda söyledi ama bugün kız kardeşindekileri gördüm ki bana aldıklarına kıyasen onunkileer daha iyi sabki içinden seçilmiş gibi . Herneysee zoruma gitti açıkcası hediyenin bana özel olmasını isterdim. Kıskançlk yapmış olabilirim evet ama Haksızmıyım sice??
ama burada aynı marka alınmışsanırım çoğunluğa aykırı düşünüyorum
bence hediye için "düşünmüş almış" yeterli değil, "ileride hiç almayacak buna şükret" de yeterli değil
hediye, almış olmak için alınmaz
"al bununla yetin" gibi hediye olmaz
1 tek gülü bile hediye edecekse özenmeli insan
bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan üzmek olmaz
eğer bu ayrımı nişanlın yapmışsa (evet makyaj malzemesinden anlamıyordur da ucuz-pahalı hesabı yapmıştır belki) yani kardeşine daha pahalıları sana daha ucuzları almış ise ben olsam hiç ama hiç hoşuma gitmezdiya ayrım yapmayacak, ya da ayrım yaptığını bi zahmet çaktırmayacak. öyle göze sokar gibi ayrımcılık hele ki nişanlılık döneminde olmamalı bence.
ha yok o almış, kardeşi seçip ayırmış ise o zaman güler geçerim umurumda bile olmaz
ama burada aynı marka alınmış
ona rağmen ona iyileri bana kötüleri diyor
ayrım yok aslında bence ortada
sanırım tonları beğenmedi kardeşine aldıkları daha çok hoşuna gitti ee burda da görümce cinliği olabilir kız beğendiği tonlaro seçip gerisini müstakbel gelin için ayırmıştır ki yine nişanlı da suç yok
erkekler daha rimelle eyeliner arasındaki farkı bilmiyor sırf nişanlısı sevdiği için gitmiş almış n e güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?