Babam rahmetli annemde karışmazSiz de benim babam da böyle dedi diyerek evlendikten sonra nasıl olmasını istiyorsanız onu söyleyin(misal gider havuzu yapıp herkes eşit miktar koyacak, veya sen şunları ben bunları karşılıycam veya onun fikrini kabul ediyorsanız bile "maaşımdan her ay şu kadar miktar kendime,bakımıma ayırıcam vb" vb ). Onun babası şöyle yaparsınız dediyse sizin anneniz/babanız da böyle yaparsınız demiş olsun. Evlenmeden önce orta yolu bulun, evlendikten sonra ben onun fikirlerini değiştiririm şeklinde düşünmeyin.
Maddi konular her çiftin yaşadığı bir problem ve maalesef belirli bir formülü yok.
Her çift kendine özgü yöntemini geliştiriyor.
Tatlı tatlı halledin siz de, nişanlılığınızın tadını çıkartın.
Mavi yaka, vasıfsız vs dir. Beyaz yaka olsa kaç kat fazlasını alır.
Teknisyen olduğu için normal, mühendislerden çok daha az kazanıyorlar.
İmali konustugun için anlasilmiyorSeni düşündüğüm için yazdm bunu bile anlayamamışsın üzüldüm
16 bin alıyor mesaiyle.20 bini buluyorPandemiden once oradaki mavi yaka bu civari maasla calisiyordu. Su an artmamis olmasi cok olasi degil, konu sahibi sen maastan emin misin?
Haklısın da bnde duruma göre bakariz dedim şimdiden bişey demek sacmaSiz de benim babam da böyle dedi diyerek evlendikten sonra nasıl olmasını istiyorsanız onu söyleyin(misal gider havuzu yapıp herkes eşit miktar koyacak, veya sen şunları ben bunları karşılıycam veya onun fikrini kabul ediyorsanız bile "maaşımdan her ay şu kadar miktar kendime,bakımıma ayırıcam vb" vb ). Onun babası şöyle yaparsınız dediyse sizin anneniz/babanız da böyle yaparsınız demiş olsun. Evlenmeden önce orta yolu bulun, evlendikten sonra ben onun fikirlerini değiştiririm şeklinde düşünmeyin.
Maddi konular her çiftin yaşadığı bir problem ve maalesef belirli bir formülü yok.
Her çift kendine özgü yöntemini geliştiriyor.
Tatlı tatlı halledin siz de, nişanlılığınızın tadını çıkartın.
Bn kira veririm demedim ileriki aşamada bakarız önümüze bklm dedim kirayı ödemek gibi niyetim yokBende diyorum evlenmeden konuş evlenince nasıl olsa karımsın benim sözümü dinle diyip olay büyür yani
Banada öyle geliyor sanki mavi yakada yüksek alıyor diye tahmin ediyorum.Pandemiden once oradaki mavi yaka bu civari maasla calisiyordu. Su an artmamis olmasi cok olasi degil, konu sahibi sen maastan emin misin?
Bodrosunu gördünüz mü yani bilemiyorum ama ortada bir yalan olabilir sırf Size eksik söyleyip ailesine verebilir çünkü çalıştığı kurum çok büyük bir kurum.16 bin alıyor mesaiyle.20 bini buluyor
Babası kirayı kimin odeyecegine niye karışıyorArkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Teknisyen de olmayabilir gerçi çok daha düşük bir işte çalışıyordur belki. Ben pek güvenemedim zaten.Pandemiden once oradaki mavi yaka bu civari maasla calisiyordu. Su an artmamis olmasi cok olasi degil, konu sahibi sen maastan emin misin?
Bnde onu diyorum kendimi.zor tuttum kötü bişey cikicak ti ağzımdan duruma göre bakariz dedim zorla elimden para alıcak değilBabası kirayı kimin odeyecegine niye karışıyor
ÜretimdeTeknisyen de olmayabilir gerçi çok daha düşük bir işte çalışıyordur belki. Ben pek güvenemedim zaten.
Birisi önerdi görüştüm gayet iyiydi oda beğenmişti begenmese kabul etmez sevdiğinden emin degilimNişanlanma aşamasına nasıl geldiniz ?
Bncede. Bide elaleme ayıp.olur.diye hizmet eden biri.cok yanlisBabasının boyundurlugundan çıkamamış bu adam henüz belli ki.
2 kere gozden geçirin evlilik kararını bence.
Babasına ne kim ne ödeyecek.
Birde utanmadan babam böyle dedi diye size anlatıyor şaka gibi.
Ata altın varyaatalira?
AynenBabasının boyundurlugundan çıkamamış bu adam henüz belli ki.
2 kere gozden geçirin evlilik kararını bence.
Babasına ne kim ne ödeyecek.
Birde utanmadan babam böyle dedi diye size anlatıyor şaka gibi.
askeri ücretle çalışan biriyim
Fln...Bn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?