Nişanlımın amacı nedir

Baba tuvalete gitme dese gitmicem.sanirim kendi fikirleri yok iste

R Rockavril 13 Ekim 2022 tarihli konunuzdaki mesajlarınızda; nişanlınızın, evliliğinize dair planlarından da bahsetmiştiniz.

Adam kendini ve niyetini sizden hiç saklamadı. Adam en başından beri "benim param, benim param; senin paran da benim param" diyor. Ve siz ısrarla bile isteye bu yolda yürüyorsunuz.

Bu adama deli divane aşık mısınız ? Sizi sevgisiyle havalara mı uçuruyor ? Adamın niyetini gerçekten görmüyor musunuz ?

32 yaşında, çalışan bir kadınsınız. Geç olmadan, açın gözlerinizi; kurtarın kendinizi.

Paramı kaptirmaya niyetim yok diyen kim anlamadım ? Ama böyle küçük hesaplar peşinde koşan birine ömur harcarmiyim hiç sanmam ! Babası şimdiden böyle karisiyorsa sonu belli.
Hesap yapmıyorum onlar kirayı ödersin derken fesat düşünüyorlar

Burasını anlamadım? TAI Turkish Aerospace Industries mi?

Bu adam birey olamamış, babası ne karışıyor, evlenmeyin kendinizi yakmayın.
Evet nisana gittik oyuna annesi kalk dedi diye kalkmış kalkmazsa saygısızlık olur diyo saygı kelimesinin açılımını öğren dedim kendime ait fikirleri yok kısaca anne otur.derse oturcak oturma derse oturmucak

Acılara yürüyor korkmuyorum…

Evet nisana gittik oyuna annesi kalk dedi diye kalkmış kalkmazsa saygısızlık olur diyo saygı kelimesinin açılımını öğren dedim kendime ait fikirleri yok kısaca anne otur.derse oturcak oturma derse oturmucak

Diğer konunuza yazacaktınız sanırım bu mesajı. Konuları karıştırmışsınız.

Aldığım askeri ucrete göz dikmislrr

R Rockavril onlarca konu açtınız; halen askeri ücret yazıyorsunuz. Asgari ücretle çalışıyorsunuz.

askeri ( sıfat )
askerlikle ilgili, askerliğe özgü, askerlikle ilgili olan.

asgari ( sıfat )
en aşağı, en düşük, en az, en azından.

Asgari ücret, yasal bakımdan işçilere ödenebilecek en düşük ücret seviyesidir.

Bnde bundan korkuyorum

Bnde bı önümüze bklm ona göre ayarlama yapalım dedim birikime para kalcakmi bklm

Teşekkürler bir tek sen anladin

Bide babası demiş bnde böyle düşünüyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…