Baba tuvalete gitme dese gitmicem.sanirim kendi fikirleri yok isteBabasi kim ya sizin ev idarenize karisiyor nisanlinda bunu utanmadan sana soyluyor. İlk basta para biriktiricem diye kasip yillarinizi heba etmeyin gezin tozun yiyin icin aileleri memnun edicem diye ugrasmayin yani evliligin tadini cikarkn ama bu cocukta oyle bi kumas yok belliki
Burasını anlamadım? TAI Turkish Aerospace Industries mi?oda taide çalışıyor
Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Bnde dün onun kavgasıni yaptım kendi fikirleri yokBurasını anlamadım? TAI Turkish Aerospace Industries mi?
Bu adam birey olamamış, babası ne karışıyor, evlenmeyin kendinizi yakmayın.
Hesap yapmıyorum onlar kirayı ödersin derken fesat düşünüyorlarParamı kaptirmaya niyetim yok diyen kim anlamadım ? Ama böyle küçük hesaplar peşinde koşan birine ömur harcarmiyim hiç sanmam ! Babası şimdiden böyle karisiyorsa sonu belli.
Evet nisana gittik oyuna annesi kalk dedi diye kalkmış kalkmazsa saygısızlık olur diyo saygı kelimesinin açılımını öğren dedim kendime ait fikirleri yok kısaca anne otur.derse oturcak oturma derse oturmucakBurasını anlamadım? TAI Turkish Aerospace Industries mi?
Bu adam birey olamamış, babası ne karışıyor, evlenmeyin kendinizi yakmayın.
Acılara yürüyor korkmuyorum…R Rockavril 13 Ekim 2022 tarihli konunuzdaki mesajlarınızda; nişanlınızın, evliliğinize dair planlarından da bahsetmiştiniz.
Adam kendini ve niyetini sizden hiç saklamadı. Adam en başından beri "benim param, benim param; senin paran da benim param" diyor. Ve siz ısrarla bile isteye bu yolda yürüyorsunuz.
Bu adama deli divane aşık mısınız ? Sizi sevgisiyle havalara mı uçuruyor ? Adamın niyetini gerçekten görmüyor musunuz ?
32 yaşında, çalışan bir kadınsınız. Geç olmadan, açın gözlerinizi; kurtarın kendinizi.
Evet nisana gittik oyuna annesi kalk dedi diye kalkmış kalkmazsa saygısızlık olur diyo saygı kelimesinin açılımını öğren dedim kendime ait fikirleri yok kısaca anne otur.derse oturcak oturma derse oturmucak
Aldığım askeri ucrete göz dikmislrrKirayı sen öde oğlum da bize biriktirdiğini arada atar yolumuzu buluruz
Dalga mı geciyosunAcılara yürüyor korkmuyorum…
Aldığım askeri ucrete göz dikmislrr
Zaten o yüzden ömür harcanmaz dedim. Asgari ücrete çalışıyorsunuz bir gün pat diye işsiz kalsanız adam sizi bosayacak demek ki !Hesap yapmıyorum onlar kirayı ödersin derken fesat düşünüyorlar
Bu işler inşallah demekle olmaz, çok ama çok iyi düşünün öyle karar verin. Sizin bütçeniz, evinizin ayrıntıları sizden başkasını ilgilendirmez.Bn kira ödemem.demedim atalira alıp diğer giderleri üstüme yikmaz inşallah
Bnde bundan korkuyorumBabasına neymiş sizin neyi nasıl ödeyeceğiniz? Hadi kendi aralarında konuştular, nişanlınız ne diye size söylüyor,bana böyle dedi diye? Çok çocukça buluyorum bunları.
Asgari ücretle kira ödeyebilicek misiniz? Ödeseniz ne kadar kalacak geriye size? Nişanlıniz daha çok kazanıyorlar siz elinize geçen parayı olduğu gibi harcayıp parasız kalmayın.
Bnde bı önümüze bklm ona göre ayarlama yapalım dedim birikime para kalcakmi bklmÖncelikle, evlenmeden önce evlilik sonrası ekonomi planı yapmak doğru değil. Kimse tek seferde oturtmuyor ekonomisini. Ben birkaç ay eşime veriyordum maaşı o tüm ödemeleri yapıyordu kenara 1 2 bin atıp kalanının yarısını bana veriyordu. Baktık öyle olmuyor, masrafları bölüşerek ödemeye başladık. Faturaları o ödüyorsa, mutfağı ben ödüyorum. Şuanda da kendisi, evin tüm masrafını ödüyor. Elinde yaklaşık bi 5 10 bin kadar daha kalıyor. O kendi maaşı ile geçiniyor, bende kendi maaşım ile biryerlere yatırım yapıyorum. Onun ek kartlarını kullanıyorum. Evlenmeden önce yapılan plan hiçbir zaman uymuyor ne yazık ki. Yaşayarak oturtabilirsiniz bazı şeyleri. Ancak, sakın ola ki ben kira ödeyeyim sen şunu yap olayına girmeyin. Evin ilk ay masrafını tartın. Ne kadarda verin yarı yarıya. Herkes kendi aleminde olsun
Teşekkürler bir tek sen anladinAlmicaksin… seni cok iyi anliyorum, bende senin gibi düsünenlerdenim. Ama inan bana, senin ince düsünceni anlayan cikmaz karsina. Sen aldinya, „bu tam yolunacak tavuk“ gözüyle bakarlar.
Kendini koru, yedirme. Ayrica burda „ay öde nolucak, sende ne kötü düsüncelisin“ diye yazan bayanlarin, calismayip evde oturanlardir mutlaka. Senin benim gibi calisip sömürülmeye kalksinlar bakalim, eminim farkli konusurlardi.
Bu kadar değildi dün kavga ettim ztnBence bi daha düşün evlenmeyi, cidden sıkıntı yasarsin bu aileyle
Bide babası demiş bnde böyle düşünüyorum dediAllah'ın pinti çıkarcısi benim tanıdığım çoğu erkek karısının parasinin kuruşuna dokunmuyor kadınlar gereğinde isterse eşine yardımcı oluyor eksikleri karşılıyor ama emrivaki olarak sen kira ben elektrik olayı olmamalı
Sen kendi borcunu odePara biriktirelim şunun borcunu ödeyelim diye çocuk da yapmaz sürekli erteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?