Nişanlımın amacı nedir

Ailelerin bu maddi konulara karışması çok yanlış zaten fakat onu dinleyip hareket eden eş daha tehlikeli. Söz dinliyorsa eyvah.

Ailelerin bu maddi konulara karışması çok yanlış zaten fakat onu dinleyip hareket eden eş daha tehlikeli. Söz dinliyorsa eyvah.
Sözde bize kimse karışamaz diyo ama kiraya kadar babasıyla düşünmüs bu konuda dikkatli davranmaliyim

Direk ayrıl

Evlenince senin paran benim param mantığı ne kadar saçma gerçekten nisanlinizla bir birliktelik kurmuşsunuz ama bir olamamissiniz bence ve eşiniz babasinin ailesinin ağzına bakan birinden fayda gelmez yani karakteri daha buyumemis demekki

16 milyar maaş aliyor
sizden kat kat maaş almıyor asgari ücretin 2 katı bile değil. mantıklı olan maaşları birleştirip giderleri ve kişisel harcamaları çıkarıp kalanı birikim yapmak. babası değil siz birlikte karar verip yapın

Siz de benim babam da böyle dedi diyerek evlendikten sonra nasıl olmasını istiyorsanız onu söyleyin(misal gider havuzu yapıp herkes eşit miktar koyacak, veya sen şunları ben bunları karşılıycam veya onun fikrini kabul ediyorsanız bile "maaşımdan her ay şu kadar miktar kendime,bakımıma ayırıcam vb" vb ). Onun babası şöyle yaparsınız dediyse sizin anneniz/babanız da böyle yaparsınız demiş olsun. Evlenmeden önce orta yolu bulun, evlendikten sonra ben onun fikirlerini değiştiririm şeklinde düşünmeyin.

Maddi konular her çiftin yaşadığı bir problem ve maalesef belirli bir formülü yok.
Her çift kendine özgü yöntemini geliştiriyor.
Tatlı tatlı halledin siz de, nişanlılığınızın tadını çıkartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…