Nişanlımın amacı nedir

Çalıştığı kurumdan dolayı 12 değil 18 maaş alıyor belki ondan uçmuştur. Normal değil mi ama babasını bu işlere karıştıran kişi zaten erişkin olmamış 2 kuruş parayı para sanıp orası burası değişen kişilerdenmiş.

Bnde onu diyorum bir duruma bakalım yatırım yapmaya para kalıcak mi bide bn yaz dönemi ücretsiz izine çıkartıyor parasız kalamam

Ama o bnden kaç kat maaş alıyor kirayı niye bn ödüyorum bide çift ikramiye alıyor

paranızda gözü mü var bilmiyorum ama. evlendiğiniz zaman evinizin bütçesinin nasıl olacağına babasının karar verdiği bir adamla evlenmeyin.
Bn odemem dedim önümüze bakalım ayarlariz dedim

Ailecek pek akıllı bunlar, sen evi geçindirirken onlar da oğullarını soyacak.

Kat kat fazla maaş deyince ben de 50 bin filan zannettim. 16 bin lira hem düğün hazırlığı hem kira vs için düşük. Zaten tüm hayatı ve imkanları bölüşmek için evlenilmez mi? Paranızı yiyeceğini düşündüğünüz biriyle evlilik para kaçırma yarışına döner hiç gerek yok böyle bir evliliğe. Ayrıca bütçe planlamasını da iki kişi yapmanız lazım babası ne alaka anlayamadım. Nişanlınızla oturup düzgünce konuşun bence.

Yazımınızı hiç anlamadım kim ne dedi ne olmuş hiç anlaşılır değil. Babasının sözünü dinliyorsa evlenince hiç çıkmaz sözünden iyi düşün
Babası demiski bn maaşi oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis

Bütçe planlamasını.simdiden erken buluyorum düğün haziranda

Bn biseye elimi atmayan biri olsam televizyon flnda almazdım kirayı ben ödüyorum o niye atalira alıyor bı gozumuzun önüne bakalim

Niye sen veriyormussun?
Onlar senin üstünden mal mülk yapuxak akillilara bak.
Bence sen bu evlilik işini iyice düşün.
Artık evlilikler kar amaçlı yapılıyor valla evlilikten soğudum.
Adam adam değil evini geçindirmek gibi bir derdi yok.
Resmen biri beni alsın da baksın diye düşünüyor.

Bütçe planlamasını.simdiden erken buluyorum düğün haziranda
Ya hu bütçe planlamasını yapmadan nasıl nişan yaptınız oturup biz nasıl geçiniriz, kim neyi ne kadar karşılar diye düşünmeden evlenilir mi? Sonra böyle problemler oluyor şimdi ne yapacaksınız o zaman. 3 ay sonra aynı yastığa baş koyacaksınız, bütçe konusunda uyuşamazsanız evlilikte ne yapacaksınız?

Kirayı o ödesin, birikimi sen yap. Kadının her zaman parası olmalı. Bi evim var kirada eşim hiç bi zaman tenezzül etmedi aldığım paraya. Ama ben de hiç bi zaman yalnız bırakmadım onu giderlerde zaten. Böylesi daha şık bence. İlk sene beraber borç ödedik ben maaşımla kredi kartını ödedim, o da kredisini ödedi. Bizim harcamlarımıza hiç Bi zaman ailesi de karışmadı karıştırmaz da asla.

Eskiden erkekler ev gecindirirdi.Simdi karı gecindirsin evi diye bakıyorlar.Maaslariniz eşit değil onun maaşı da az değil.Kadindan para istemek nedir ya.

Düşünülmüyor işte.

Ben olsam ödemem benim maaşımla elektrik su falan ödeyelim sen kirayı öde de senin elinde para kalmasın olayındaysa hiç evlenme
Amaç o mu çözemedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…