Nişanlımın amacı nedir

Evlenmeden önce aldığı içinde üyenin evde bir gram bile hakkı olmayacak. Halbuki ödemesi beraber yapılacak
Aynısını benim eski nişanlım da yapmaya çalıştı. Babası bize ev peşinatı verecekti, biz üstünü tamamlayıp kredi çekip ev alacaktık evlendikten sonra. Bir baktım evlenmeden önce babasına kredi çektirip ev almaya çalışıyor uyanık. Evi alacaktı evlenmeden önce üstüne yapacaktı, ama kredi borçlarını birlikte ödeyecektik, oldu. Çok güzel bozmuştum onu ayrıldım. Zaten babası da kredi falan çekmedi. Planları elinde patladı. Bunlar şark kurnazları.

Ben birkaç kişiyle tanıştım.Boyle adam benim maaşımı belki günlük kazanıyor.Yada haftalık diyorki benim eşim kirayı ödeyecek.Ama kadınlarımız kasindilar.Esitlik dediler herşey ortak olmalı dediler.Ya bir kadın sürekli erkek gibi çalışamaz.Regl sancısı , doğum , lohusalık ,hamilelik çocuk vs.Ev işleri.

Asgari ücret, askeri değil. Tam nişan atmalık bir durum.

Oo çok saçmalık ya.Evlendikten sonra talep edebilir onu.

Ailecek pek akıllı bunlar, sen evi geçindirirken onlar da oğullarını soyacak.

Konu sahibini yabana atma o da az akilli degil simdi hakkini yememek lazim. Lutfedip tv.alacakti onun bile hesabini kitabini yapip konu acmisti. Bu konuda goruyoruz ki tv.yi almis simdi kendini zengin saniyor :) cok iyi anlasip mutlu olabilecek bir cift gordum ben neden dersen ayni dili konusuyorlar. Zaten ne olursa olsun ayrilmaz o nisanlidan cok saapmamak lazim.

Bana dogrusu erkek ödemeleri yapmalı, kadın birikim yapmalı gibi geliyor.Paraları birleştirin, ödemeleri yapın, bir miktar ayırıp, kalanı altın alıp kasaya atın. Kasayı kendi adına aç derim Bilmiyorum erkeklere güvenim yok. Erkek aileleri de hep ogullarından para bekliyorlar. Babası şimdiden karışmaya başlamış.Ona ne ki.

Ay evet. Kayınpederin hakkını yiyemem ben bu konuda, biz evlenmeden ev verilmedi. Biz evlendikten sonra satış gösterip ev aldık kayınpederimden. Kayınpeder açık açık benim hayta bir bok yerse senin hakkına girmesin evin yarısı senin kızım dedi. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ya

Ne güzel, birbirlerini koparta koparta yaşar giderler mutluş mutluş.

Böyle bir şey demiş olsa bile gelip size niye diyor ki
Bence babasını kullanıyor ağzını ariyir geldi bana
Yine de her türlü kötü

Nişanlımın babası da zaten öyle dedi ben ancak evlendikten sonra ev verebilirim ya da peşinat veririm dedi. Nişanlım kredi çektirip peşinat almaya çalıştı evlenmeden önce uyanık. Çok hesapçıydı çoook.

İstediğini desin elimden para alacak değil okadar karaktersiz olamaz

Evlenince herşey ortak olur, nişanlınız size güvenmıyor mu birikim vs yapacağınıza birlikte karar vermeli ve ödemeleri ortak ayarlamalısınız bence.
Ben üzerime düşeni yaptım, bundan sonra maddi kararları birlikte vereceğiz de bakalım ne diyecek. Yardımcı olacakmış bak sen, sanki o senin yükümlülüğün, ben ortak olmasından yanayım yanlış anlaşılmasın ancak nişanlınız kendini akıllı sanıyor sanırım.

Askeri ücret değil asgari ücret

Guvenmiyorsa evlenmeseymis herşeyi aldığım için şimdide kirayı öder gibi düşünüyor babasının fikri bu onun dediğini diyor babasına sovcektim kavga olmasın diye sustum duruma göre bakariz önümüzü görelim dedim

paranızda gözü mü var bilmiyorum ama. evlendiğiniz zaman evinizin bütçesinin nasıl olacağına babasının karar verdiği bir adamla evlenmeyin.
İkinci nişanım bn iyi gidiyor her şey bir haftadır polemik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…