- 15 Şubat 2013
- 26.428
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.438
- 798
Aynısını benim eski nişanlım da yapmaya çalıştı. Babası bize ev peşinatı verecekti, biz üstünü tamamlayıp kredi çekip ev alacaktık evlendikten sonra. Bir baktım evlenmeden önce babasına kredi çektirip ev almaya çalışıyor uyanık. Evi alacaktı evlenmeden önce üstüne yapacaktı, ama kredi borçlarını birlikte ödeyecektik, oldu. Çok güzel bozmuştum onu ayrıldım. Zaten babası da kredi falan çekmedi. Planları elinde patladı. Bunlar şark kurnazları.Evlenmeden önce aldığı içinde üyenin evde bir gram bile hakkı olmayacak. Halbuki ödemesi beraber yapılacak
Ben birkaç kişiyle tanıştım.Boyle adam benim maaşımı belki günlük kazanıyor.Yada haftalık diyorki benim eşim kirayı ödeyecek.Ama kadınlarımız kasindilar.Esitlik dediler herşey ortak olmalı dediler.Ya bir kadın sürekli erkek gibi çalışamaz.Regl sancısı , doğum , lohusalık ,hamilelik çocuk vs.Ev işleri.Ben olsam parama göz dikip, kendi parasını kaptırmak olarak gören birisi için 1 dk bile durmam, yarın hamile kalınca işten ayrılınca seni evde bir yük olarak görüp bir an önce işe başlamanı isteyecektir.
Oo çok saçmalık ya.Evlendikten sonra talep edebilir onu.Aynısını benim eski nişanlım da yapmaya çalıştı. Babası bize ev peşinatı verecekti, biz üstünü tamamlayıp kredi çekip ev alacaktık evlendikten sonra. Bir baktım evlenmeden önce babasına kredi çektirip ev almaya çalışıyor uyanık. Evi alacaktı evlenmeden önce üstüne yapacaktı, ama kredi borçlarını birlikte ödeyecektik, oldu. Çok güzel bozmuştum onu ayrıldım. Zaten babası da kredi falan çekmedi. Planları elinde patladı. Bunlar şark kurnazları.
Ailecek pek akıllı bunlar, sen evi geçindirirken onlar da oğullarını soyacak.
Ay evet. Kayınpederin hakkını yiyemem ben bu konuda, biz evlenmeden ev verilmedi. Biz evlendikten sonra satış gösterip ev aldık kayınpederimden. Kayınpeder açık açık benim hayta bir bok yerse senin hakkına girmesin evin yarısı senin kızım dedi. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın yaAynısını benim eski nişanlım da yapmaya çalıştı. Babası bize ev peşinatı verecekti, biz üstünü tamamlayıp kredi çekip ev alacaktık evlendikten sonra. Bir baktım evlenmeden önce babasına kredi çektirip ev almaya çalışıyor uyanık. Evi alacaktı evlenmeden önce üstüne yapacaktı, ama kredi borçlarını birlikte ödeyecektik, oldu. Çok güzel bozmuştum onu ayrıldım. Zaten babası da kredi falan çekmedi. Planları elinde patladı. Bunlar şark kurnazları.
Ne güzel, birbirlerini koparta koparta yaşar giderler mutluş mutluş.Konu sahibini yabana atma o da az akilli degil simdi hakkini yememek lazim. Lutfedip tv.alacakti onun bile hesabini kitabini yapip konu acmisti. Bu konuda goruyoruz ki tv.yi almis simdi kendini zengin saniyor :) cok iyi anlasip mutlu olabilecek bir cift gordum ben neden dersen ayni dili konusuyorlar. Zaten ne olursa olsun ayrilmaz o nisanlidan cok saapmamak lazim.
Nişanlımın babası da zaten öyle dedi ben ancak evlendikten sonra ev verebilirim ya da peşinat veririm dedi. Nişanlım kredi çektirip peşinat almaya çalıştı evlenmeden önce uyanık. Çok hesapçıydı çoook.Ay evet. Kayınpederin hakkını yiyemem ben bu konuda, biz evlenmeden ev verilmedi. Biz evlendikten sonra satış gösterip ev aldık kayınpederimden. Kayınpeder açık açık benim hayta bir bok yerse senin hakkına girmesin evin yarısı senin kızım dedi. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ya
O yüzden zaten eski nişanlım. Bazen bitirmeyi de bilmek lazım.Oo çok saçmalık ya.Evlendikten sonra talep edebilir onu.
Evlenmeden önce aldığı içinde üyenin evde bir gram bile hakkı olmayacak. Halbuki ödemesi beraber yapılacak
İstediğini desin elimden para alacak değil okadar karaktersiz olamazCanım şimdi sen birkaç şey aldın ya nasılsa bu alıyor diye iyice üstüne yıkmaya çalışmış. Bazı erkekler böyledir. İyice arsızlaşıp şımarırlar. Ev birlikte dönecek kira birlikte ödenecek geri kalan ortak şekilde birikebilir. Beyimiz kusura bakmasın. Geçti o ataerkil devirler.
Evlenince herşey ortak olur, nişanlınız size güvenmıyor mu birikim vs yapacağınıza birlikte karar vermeli ve ödemeleri ortak ayarlamalısınız bence.Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
İkinci nişanım ztnO yüzden zaten eski nişanlım. Bazen bitirmeyi de bilmek lazım.
Askeri ücret değil asgari ücretArkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Guvenmiyorsa evlenmeseymis herşeyi aldığım için şimdide kirayı öder gibi düşünüyor babasının fikri bu onun dediğini diyor babasına sovcektim kavga olmasın diye sustum duruma göre bakariz önümüzü görelim dedimEvlenince herşey ortak olur, nişanlınız size güvenmıyor mu birikim vs yapacağınıza birlikte karar vermeli ve ödemeleri ortak ayarlamalısınız bence.
Ben üzerime düşeni yaptım, bundan sonra maddi kararları birlikte vereceğiz de bakalım ne diyecek. Yardımcı olacakmış bak sen, sanki o senin yükümlülüğün, ben ortak olmasından yanayım yanlış anlaşılmasın ancak nişanlınız kendini akıllı sanıyor sanırım.
Yanlış yazmışım olamaz miAskeri ücret değil asgari ücret
İkinci nişanım bn iyi gidiyor her şey bir haftadır polemik varparanızda gözü mü var bilmiyorum ama. evlendiğiniz zaman evinizin bütçesinin nasıl olacağına babasının karar verdiği bir adamla evlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?