Nişanlımın amacı nedir

Eskiden erkekler ev gecindirirdi.Simdi karı gecindirsin evi diye bakıyorlar.Maaslariniz eşit değil onun maaşı da az değil.Kadindan para istemek nedir ya.
Bnde hata sıkışık diye televizyonu aldım masa sandalye aldım tacima kadar aldım zengin zannetti

Bnde hata sıkışık diye televizyonu aldım masa sandalye aldım tacima kadar aldım zengin zannetti
O ondan değil canım cirkeflik yapa yapa masraflar ortak olmalı diyorlar şimdi.Teyzemin gelinleri yatak odası bile almadılar.Ben şimdi kendi gelinliğimi bindalligimi kendim alicam.Ceyizimi gorucem sen düşün.Kayinvalide bir perde halı aldi

Yazımınızı hiç anlamadım kim ne dedi ne olmuş hiç anlaşılır değil. Babasının sözünü dinliyorsa evlenince hiç çıkmaz sözünden iyi düşün
Nişanlım diyor ki evlenince kirayı bn oducekmisim oda atalira alıp yatırım yapacakmis

Halen nasıl nişanlım diyebiliyorsun?

Oldu paşam deseydin. Ay adam birikim yapacak diye evi sadece sen mi döndüreceksin? Uyanığa bak. İyi niyet göstermişsin, gerekli harcamaları yapıp masrafa ortak olmuşsun suistimal edip her şeyi üstüne yıkmaya çalışmış.

Almicaksin… seni cok iyi anliyorum, bende senin gibi düsünenlerdenim. Ama inan bana, senin ince düsünceni anlayan cikmaz karsina. Sen aldinya, „bu tam yolunacak tavuk“ gözüyle bakarlar.
Kendini koru, yedirme. Ayrica burda „ay öde nolucak, sende ne kötü düsüncelisin“ diye yazan bayanlarin, calismayip evde oturanlardir mutlaka. Senin benim gibi calisip sömürülmeye kalksinlar bakalim, eminim farkli konusurlardi.

Bu ayrımcılık pekte hoş olmuyor. Yeri geldi çalışamadığımız zaman eşlerimiz de bize bakıyor?

Konuyu dogru sekilde sorarsaniz daha dogru cevaplar alirsiniz diye dusunuyorum. Sizin nisanliniz evlenmeden ev aliyordu sanki en son. Siz de tv.alacaktiniz hani o konuda boyle yazmistiniz. Muhtemelen nisanliniz uyaniklik yapip evlenmeden ev aldi evlenince krediyi odeyecek sizde kirayi odeyeceksiniz diye planini yapti. Simdi babam diyor ayagina size anlatiyor. Nisanliniz uyanik geciniyor, siz parami kaptirmaya niyetim yok diyorsunuz cok buyuk bir ask evliligi gordum ben. Hayirlisi artik.

Yani diyor ki gelinin maaşını bir yere bağla, çar çur etmesin sizin de paramı kaptırmaya niyetim yok demeniz çok saçma. Nişanlınızın maaşı da sizden kat kat fazla değil. Toplam maaşlarınız 24.5000₺ Bu devirde çok bir birikim yapacak paralar değil. Madem bu parayla birikim yapabileceksiniz baştan ev kredisine girin.

Böyle şeylerin özellikle kayınpeder tarafından konuşulması hiç hoş değil.
İki tarafın niyetini de güzel bulamadım.

Bnde onu farkettim bide yazin ücretsize çıkartıyorlar para lazım çocuk fln olursa doğum iznine ayrilinca para lazim

Bn kurnazlık düşünmüyorum kendisi öyle düşünüyor

Paramı kaptirmaya niyetim yok diyen kim anlamadım ? Ama böyle küçük hesaplar peşinde koşan birine ömur harcarmiyim hiç sanmam ! Babası şimdiden böyle karisiyorsa sonu belli.
Onun bnm iki kuruş askeri ücretle kira ödememi düşündüğüne göre gözü var

Evlenmeden önce aldığı içinde üyenin evde bir gram bile hakkı olmayacak. Halbuki ödemesi beraber yapılacak

Bnde onu farkettim bide yazin ücretsize çıkartıyorlar para lazım çocuk fln olursa doğum iznine ayrilinca para lazim
Canım şimdi sen birkaç şey aldın ya nasılsa bu alıyor diye iyice üstüne yıkmaya çalışmış. Bazı erkekler böyledir. İyice arsızlaşıp şımarırlar. Ev birlikte dönecek kira birlikte ödenecek geri kalan ortak şekilde birikebilir. Beyimiz kusura bakmasın. Geçti o ataerkil devirler.

Nişanı atmamis ki ama bu sebepler atmaya sebep olabilir.Baba karışıyor.Nisanlisi ne diyecek ona göre tavır koymalı.
Ben olsam parama göz dikip, kendi parasını kaptırmak olarak gören birisi için 1 dk bile durmam, yarın hamile kalınca işten ayrılınca seni evde bir yük olarak görüp bir an önce işe başlamanı isteyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…