Nişanlımın amacı

beyhanyrjkg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
103
103
23
26
Nişanlım sevişme sırasında hadi Omegle girelim dedi şu an mı dedim şok olarak hayır tabi ki şu an değil dedi anlık tepkime bakarak bilmiyorum neden böyle bir şey söyledi anlam veremedim.

Nişanlım sevişme sırasında hadi Omegle girelim dedi şu an mı dedim şok olarak hayır tabi ki şu an değil dedi anlık tepkime bakarak bilmiyorum neden böyle bir şey söyledi anlam veremedim.
Bir sapıkla berabersiniz. Daha önce de bu adamın googleda baldızla ilişkiye girmek diye arama yaptığını anlattığınız konunuzu okudum. Bu adam sapık dümdüz sapık

Sevişirken başkaları sizi izlesin istemiş anlamıcak ne var bunda? Ayrıca bu adam yakında grup sekste yapmak isteyebilir, sevişirken videoya almak isteyebilir ya da gizli de alabilir. Ben böyle adamdan şüphe ederim sevgi konusunda. Seven sevdiğini sakınır kardeşim. Bu ne be iğrenç.

Hâlâ nişanlınız ise bizim söyleyeceklerimizin pek önemi yok.

Omegle nedir demek yerine şu an mı dediğinize göre, onun ne olduğunu biliyormuşsunuz. Ben bilmiyordum mesajlardan anladığım kadarıyla, ilişkilerin internet ortamında teşhir edildiği bir yer.
Sahiden neden böyle söylemiş olabilir ki bu kadar temiz yürekli nişanlınız?

E girseydiniz. Hala nişanlı olarak adlandırdığınıza göre pek de sorun değil böyle şeyler sizin için.

Aynı zamanda tanışma sitesi. Kadın erkek karışık her yerden birileri geliyor ve sohbet edebiliyorsunuz.

Mesajlardan anladığım kadarıyla sevişe sevişe ateşe yürüyorsunuz arada bir sapığın yaptıklarını yazıp sevişmeye devam ediyorsunuz.İnsan hak ettiğini yaşar.Bu saatten sonra başınıza gelecek her şeyden siz mesulsünüz.
Ne yapalım koskoca kadınlar kulübü olarak ayırma duasına mi çıkalım??????

Şuan mı derken?
Normalde bile öyle bir siteye girmek istemesi başlı başına sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…