Nişanlımın amacı

Bir sapıkla berabersiniz. Daha önce de bu adamın googleda baldızla ilişkiye girmek diye arama yaptığını anlattığınız konunuzu okudum. Bu adam sapık dümdüz sapık
Uyenin profiline girdigimde bir hatayla karsilastik diyor. Siz nasil buldunuz eski konusunu

Bu kişiyle evlenirseniz yarın bir gün sizi başka erkeklerle paylaşmak ister yapmaz demeyin deneyin görün ne var fantezi der bir de pişkince. Cuckold deniyor buna karısını paylaşan g..vatlara deniyor afedersiniz acık oldu ama uyanın diye açıklamak istedim

İlk defa duydum adini. Yani ama kizlarin hepsi tepki verdigine gore nisanliniz sapık hemde sizi pazarlamak isteyen bir sapik anladigim kadariyla. Hadi o yapiyor haysiyetsizde siz nasil kabul ediyorsunuz yaein oburgun bu adam baska seyler isteyecek ya. Bari siz kabul edecek potansiyeldeyseniz devam edinde bu adam sizden sonra baskasina sarmasin kimsenin gunahina girmesin aman Yarabbi evlerden irak daglara taslara

Nişanlım sevişme sırasında hadi Omegle girelim dedi şu an mı dedim şok olarak hayır tabi ki şu an değil dedi anlık tepkime bakarak bilmiyorum neden böyle bir şey söyledi anlam veremedim.
Sen bu sapıkla hala nişanlı mısın?
İlişkinizi farklı kişilere izletmek istiyor farkındaysan.

Bu herif evlenirseniz gerdek gecesi konulu yayın da acar sen bundan uzaklas bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…