kendi aradı aramasaydı ama kabul etmiyo işte sen yaptın sen düzelt diyo delircem ya
valla canım ınsanın karsısındakı ınsanı tanımada degerlendırmede daha sı acaba bu adamla bı gelecek kurulurmukı sorunun en güzel cevapıda bu olsa gerek sen bırak aglamayıda kurtulduguna bence göbek at ınankı zaman gecınce sende bana hak verıceksın dahası senın gercekden kadrını kıymetını bılen bı adam bulunca ablam haklıymıs dıyeceksın senın sımdı yapman gereken evın ıcınde guler yuzle dolaşman sımdı oturdugun yerden aılem üzülüyor deyıpde kendı kendınıde paralamamnın hıc bır anlamı yok aılen senın yuzunu gulerek gorecektı onlarda rahatlıyacaklar bırak hersey zamanla su aka aka yolunu bulur bazı seylerde nasıp kısmet be gulum sen ılk once aılenın ıcını rahatlat onlarla muhabbet et cokda uzgun olsan bıle onlara bellı etme nısanlının yaptıgı hayatı sen bu sekılde duzeltmeye bak aılenın kabahatı ne
anlıyorum o kadar zorbaca davranıyorki perşembe işlerimiz var misafir falan gelicek önceden anlaşmalı ben öyle dedim diye kamyonu perşembe yollıcakmış.sırf inadına öyle diyo.ben napcağımı ne diyeceğimi şaşırdım yollasın napıyım artık.ya da gözdağı veriyo bilmiyorum.ben istemiyincede ayrılınca konuşmayıncatelefonları cevaplamayınca başlıyo ağlamaya sızlamaya sevgisini dile getirmeye beddua ediyo ettikten sonra yine ağlıyo ben seni çok sevmiştim diye.anlamadım ne öyle ne öyle