Nişanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum

kendi aradı aramasaydı ama kabul etmiyo işte sen yaptın sen düzelt diyo delircem ya

valla canım ınsanın karsısındakı ınsanı tanımada degerlendırmede daha sı acaba bu adamla bı gelecek kurulurmukı sorunun en güzel cevapıda bu olsa gerek sen bırak aglamayıda kurtulduguna bence göbek at ınankı zaman gecınce sende bana hak verıceksın dahası senın gercekden kadrını kıymetını bılen bı adam bulunca ablam haklıymıs dıyeceksın senın sımdı yapman gereken evın ıcınde guler yuzle dolaşman sımdı oturdugun yerden aılem üzülüyor deyıpde kendı kendınıde paralamamnın hıc bır anlamı yok aılen senın yuzunu gulerek gorecektı onlarda rahatlıyacaklar bırak hersey zamanla su aka aka yolunu bulur bazı seylerde nasıp kısmet be gulum sen ılk once aılenın ıcını rahatlat onlarla muhabbet et cokda uzgun olsan bıle onlara bellı etme nısanlının yaptıgı hayatı sen bu sekılde duzeltmeye bak aılenın kabahatı ne

anlıyorum o kadar zorbaca davranıyorki perşembe işlerimiz var misafir falan gelicek önceden anlaşmalı ben öyle dedim diye kamyonu perşembe yollıcakmış.sırf inadına öyle diyo.ben napcağımı ne diyeceğimi şaşırdım yollasın napıyım artık.ya da gözdağı veriyo bilmiyorum.ben istemiyincede ayrılınca konuşmayıncatelefonları cevaplamayınca başlıyo ağlamaya sızlamaya sevgisini dile getirmeye beddua ediyo ettikten sonra yine ağlıyo ben seni çok sevmiştim diye.anlamadım ne öyle ne öyle

eğer sizi seviyorsa ağlamak sızlamak yerine sizin yanınızda yer alır ne demek ben yaptım bütün suç benim de sorumluluğu sen al demek sanki o kavgayı siz tek başınıza yaptınız sanki siz tek başınıza yaşadınız bu sorunu ki ayrıca siz suç bende değil ben hatalı değilim diyorsunuz... bu böyle olmaz :20:bir kere olmuş bir şeyde değilmiş evlenince de sık sık boşanmak için mahkemeye başvuracak o zaman eğer gerçekten seviyorsa ilişkisinin devam etmesini istiyorsa kendine çeki düzen versin ilişkisinin arkasında dursun ve öfkesini kontrol altına almayı öğrensin bütün fedakarlığı sizden beklemesin bu ilişkiyi siz tek başına yaşamıyorsunuz bu karşılıklı yaşanan bir süreç

anlıyorum o kadar zorbaca davranıyorki perşembe işlerimiz var misafir falan gelicek önceden anlaşmalı ben öyle dedim diye kamyonu perşembe yollıcakmış.sırf inadına öyle diyo.ben napcağımı ne diyeceğimi şaşırdım yollasın napıyım artık.ya da gözdağı veriyo bilmiyorum.ben istemiyincede ayrılınca konuşmayıncatelefonları cevaplamayınca başlıyo ağlamaya sızlamaya sevgisini dile getirmeye beddua ediyo ettikten sonra yine ağlıyo ben seni çok sevmiştim diye.anlamadım ne öyle ne öyle

tutarsızlıgından canım cunku oda ne ıstedıgını bılmıyor farkındamısın sen mısafırım var dıyosun o hala senı zorda bırakmanın derdınde banane o benı uzduyse bende onu uzerım derdınde sidik yarısı derler buna canım.. sen hıc yuz verme kısa ve net konus bundan sonra tamam gonderıyormusun gonderde bıtsın bu işde hem aglıyor hem beddua edıyor ha ohhh nasılda sevgıymıs anacım bu ınsan sevdıgıne kotu dılek dılermı ama ısde nıyet o benım canımı yyaktı onunda canı yansın hesabına gırmıs amannnn bosver gulum senın hayatını bı sekılde nısanlı bı deprem yaratmıs sana haketmedıgın duyguları yasatmıs ha bundan sonra sende bu enkazın altından sag salım cıkıcaksın ıns bak burada bız varız bunalırsan yaz ıkı satır rahatlarsın bızde elımızden geldıgı kadar sana destek oluruz ama benım senden rıcam nolursun degmeyen bı ınsan ugrunada hayatını mahfetme be gulum

tutarsızlıgından canım cunku oda ne ıstedıgını bılmıyor farkındamısın sen mısafırım var dıyosun o hala senı zorda bırakmanın derdınde banane o benı uzduyse bende onu uzerım derdınde sidik yarısı derler buna canım.. sen hıc yuz verme kısa ve net konus bundan sonra tamam gonderıyormusun gonderde bıtsın bu işde hem aglıyor hem beddua edıyor ha ohhh nasılda sevgıymıs anacım bu ınsan sevdıgıne kotu dılek dılermı ama ısde nıyet o benım canımı yyaktı onunda canı yansın hesabına gırmıs amannnn bosver gulum senın hayatını bı sekılde nısanlı bı deprem yaratmıs sana haketmedıgın duyguları yasatmıs ha bundan sonra sende bu enkazın altından sag salım cıkıcaksın ıns bak burada bız varız bunalırsan yaz ıkı satır rahatlarsın bızde elımızden geldıgı kadar sana destek oluruz ama benım senden rıcam nolursun degmeyen bı ınsan ugrunada hayatını mahfetme be gulum

inankı senın yerınde öz kızkardesımde olsaydı onada aynısını derdım hayatını mahfetme

teşekkür ederim arkadaşlar inanın kimseyle paylaşamadığım kadar sizlerle paylaştım.tanımıyorum sizleri ama yüreğinizin sıcaklığını hissettim hakkımda hayırlısı ne yapcağımı ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.şu an msn açmış durumda nasılsın falan demiş hiç dedim çıktım.atarsam yine anı şeyleri konuşcaz çevrimdışı oldum o yüzden aklına başına alır inadından vazgeçer inş geçmessede kendi bilir bu durumdan daha kötü bi durum olmıcak şu anda ayrıyız şu anda aileler biliyor. bundan daha acı olmıcak yani.hakkımda hayırlısını dileyin arkadaşlar

inankı senın yerınde öz kızkardesımde olsaydı onada aynısını derdım hayatını mahfetme

çok sağolun.daha önceden olsaydı bu kadar yıkıcı olmazdı belki şimdi herşey arapsaçına döndü.inadı uğruna babasını bile görmez gözü dünya umrunda değil beni kaybetmek bana kötülük etmek ne ki.anlıycak belki pişmanlığını şimdiden duymaya başladı ama inadındna dönmüyo.dönmesse dönmez ben kimseden özür dilencek bişey yapmadım yaşamadım.tek derdim kendi ailemin bu durumdan en az hasarla ayrılması.babam bana bişey sorarsa da zmana bırakalımbaba acele etme derim heralde

nişanlınızında yaptığı saçma nedemek bittiğini babana söylerim bu cümle bukadar basitmi?neyse sinirle olmuş sizde çok üstüne gitmişsiniz çokta pişmanmış bu saatten sonra ayrılığı göze alamazsınız bence bukadar basit değil nişan atmak kaç senenin adı var alttan alın ailelere bidaha olmuycak çok gerginiz düğün üstü falan diyin

nişanlınızında yaptığı saçma nedemek bittiğini babana söylerim bu cümle bukadar basitmi?neyse sinirle olmuş sizde çok üstüne gitmişsiniz çokta pişmanmış bu saatten sonra ayrılığı göze alamazsınız bence bukadar basit değil nişan atmak kaç senenin adı var alttan alın ailelere bidaha olmuycak çok gerginiz düğün üstü falan diyin

babana söyle diyo saat vermiş bana şu saate kadar söyle yoksa ben ararım dedi.bende bağırdım çağırdım ben dışardayken tekrar annemi aramış annemde sölemek zorunda kalmış.inanın hiç kolay değilde yenilir yutulur şey değil yaptığı bana atıyo tüm suçu.babamda birdaha barışırlarsa ben yokum demiş.annemi azarlıyomuş sinir küpü olmuş durumda.tabiki basit değil ama napcam bilmyorum

yok gerekirse vazgeçerim ama ben bişey üstlenmem.oda inat ediyor düzeltirsen sen düzeltceksin sen bu duruma getirdin diyor.bilmiyorum içinden çıkılmaz bi hal aldı iyice

madem ölürüm biterim diye tutuşmuş bırak kendi temizlesin o kadar tutuştuysa ... hem tekrar barışmak isteyecek hemde topu sana atacak... bencede üstlenmemen en iyisi olur...
madem ortada yapılacak bi fedakarlık var nasıl ailelelei ayağa kaldırdıysa aynı şekilde düzeltmesinide bilsin derim ...

hala hata yapmadığını tüm hatanın bende olduğpunu söylüyor şu anda bile.tek hata sende diyor.işin bu botuta geleceğini biliyodun gelmeden önlemini alman hakkında seni çok uyradım diyor.yine başa sardık yani tek hata sende düzelteceksen sen düzelteceksin diyor

zararın neresinden dönsen kardır cnm.bence iyi düşün böyle bi adam evlenince sana neler yapmaz? hayatını onla kurarsan neler olabilir bunları bi kağıda yaz . birde eğer onu hayatından çıkarırsan neler hissedersin hayatına kaldığı yerden devam edebilirmiisn bunlarıda bir kenara yaz hangisi ağır basıyorsa onu seç. ama tavsiyem duygunla değil mantığınla hareket et...

hala hata yapmadığını tüm hatanın bende olduğpunu söylüyor şu anda bile.tek hata sende diyor.işin bu botuta geleceğini biliyodun gelmeden önlemini alman hakkında seni çok uyradım diyor.yine başa sardık yani tek hata sende düzelteceksen sen düzelteceksin diyor

ne demek düzelteceksen sen düzelteceksin yaa madem düzelmesini istiyor bi zahmet emek harcasın

ay içim şişti bi saattir forumdayım! bırak ne hali varsa görsün. babanı da üzme. ben olsam şöyle derdim:

- ben kızım, böyle kavga tartışma olacak tabi ki, düğün öncesi, stresliyiz, ama beni idare edecek olan sensin. sen olgun olacaksın, adam gibi dimdik sevgilinin, sevginin arkasında duracaksın.halbuki ne yaptın? ben ayrılma lafı ettim, ikimiz arasında tartışırken. ettiysem ettim. üzüntümden ettim. ama sen ne yaptın lafı gerçeğe sen çevirdin, gittin herkese anlattın, sen ayrılma noktasına getirdin. şimid nasıl herkesi arayıp yetiştirdiysen aynen arayıp toparlayacaksın. ben naz ederim, cilve yaparım, afra tafta yaparım, sen erkeksin, sen yapamazsın. kız olan taraf benim, unutuyosun galiba.

der, son lafları çaka çaka kapatırım telefonu. isterse adam gibi davranır, istemezse güle güle. hayat boyu çekilir mi kız gibi kapris yapıyo ne bu??

kızlar sizin bile içniz şişti ben ne durumdayım tahmin edin az önce konuştum yine aynı.sen yaptın sen düzeltceksin diyo bende hatalı değilim bşeyi düzeltmiyorum dedim çıktım.bu defa delirdi asla barışmıcam diyo yüzüğünü yamultmuş atmış asla senle görüşmicem diyo delirdi iyice.hatalıyım demedim ya direttim çıktım ya msn den delirdi

of canım ya ikiniz de inatçısınız sanırım biraz.
ne gerek var durduk yere bu noktaya gelmeye.
oturup sakin sakin bi düşün. ben bu adam olmadan mutlu olabilir miyim?
tahammül edebilir miyim onun huylarına diye.
karar ver. sonra da kimin düzelltiği önemli değil zaten,sen bir adım at o bir adım atar. ama ikinize de yazık.

of canım ya ikiniz de inatçısınız sanırım biraz.
ne gerek var durduk yere bu noktaya gelmeye.
oturup sakin sakin bi düşün. ben bu adam olmadan mutlu olabilir miyim?
tahammül edebilir miyim onun huylarına diye.
karar ver. sonra da kimin düzelltiği önemli değil zaten,sen bir adım at o bir adım atar. ama ikinize de yazık.

sakin olamyoruz hemen sonuca bağlansın istiyo.ben inatçı değilim gurur yapıyorum aklımca hata olmadığımı savunuyorum yoksa inat uğruna bitirmek içime sinmez.zorluyo beni canım ya sen açıllasın ailelere kabul ederlese ne ala etmezlerle gözüme gözükme diyor.yanımda değilki napıyım ben şimdi.kendi aileme açıklarım bi şekilde yanlış analdık birbirimizi die ama onun ailesine ne derim ben.beni kötülemiş kötülemiş sinsi demiş bilmem ne demiş ben ne yüzle gidiyimki kapılarına

Benim fikrimi sorarsan eger allahin sevdigi kuluymussunki sana ayrilma firsati vermis.
Bence sakin barisma, ilerde cok pisman olursun. Sürekli karsisindakini suclayan adam gercekten hic cekilmiyor, birzaman sonra sinir krizleri geciriyor insan, herseyi kirip dökesi geliyor.
Bir insan öfkesini kontrol edebilmeli, bu cok önemlidir. Bide sirf sen msn´den cikmissin diye kalkip yüzügünü yamultmus, neymis sinirlenmis. Iyi valla yaaa, ozaman evlenince her sinirlendiginde yüzüne iki tokat atsin, evi yikip döksün, sonrada sinirliydim affet diye aglayip zirlasin.
Sakin haaa sakin derim.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, siz sevgi sözcükleri duymayı seven birisiniz.Bu çok doğal, benim de çok hoşuma gider.İnsanların birbirlerine güzel hitaplar etmesi, iltifatlarda bulunması hoş bir şeydir.Kaldı ki eşlerin, sevgililerin ya da nişanlıların bu hitaplarda bulunması daha da hoştur çünkü sevdiğiniz kişidir.

Nişanlınıza gelince, okuduklarım dışında düşündürücü davranışları veya huyları var mı bilmiyorum ancak şimdikilere bakılırsa bu kişiyle bir ömür geçmez derim.Henüz nişanlıyken bile bıkmışsınız çünkü.Nişanlınızın çok tutarsız davranışları var.Söyledikleriyle sizin içinizi acıtmak istiyor.Nerde sevgi?Nereye kayboldu?Siz kendi düşüncenizi değil de onunkini uygulayın istiyor.Ben dedim, benim isteğim olsun yaklaşımı.Büyük ihtimal bu yaptığı ilk olmamıştır.

Eşyanızı alması/almanız, yuvanızı kurması/kurmanız gayet güzel.Ancak bu demek değildir ki bana itaat et.Bunlar zaten yapılması zorunlu işlerdir.Ben daha çok yaptım benim sözüm geçer yaklaşımı yanlış.

Bir tartışma olduğunda kenara çekilip sorunu karşı tarafa yüklemek hoş bir durum değil.Tamamen ''ben bir halt yedim, bunu söylemeye yüzüm yok, en iyisi ona söyleyim o sıyrılsın işin içinden'' demektir.

Ağlama konusuna ayrı değinmek isterim.Ağlamak tamam, insanlar sinirlenince ağlayabilir veya üzülünce.Ama ağlamayı acındırmaya önayak kullanıp, hele de ''eşyaları sen gördün ben görmedim'' tarzı ifadeler tamamen acındırmaya dayanır.

Bir de misafirlerin perşembe günü geleceğini bilip, o gün araç yollamak istemesi de size bir iç acıtma duygusunun bir başka yöntemidir.Hatta rezil etmedir.Sizin ona 'misafir geliyor dur napıyosun' gibi ifadeler kullanmanızı istemiş büyük ihtimal.Ancak siz söylemeyince daha da pişman omuştur kesin.

Bakın, ben dışardan biriyim, nişanlınızı, sizi tanımam.Şurda yazdıklarınıza göre kendimce bir yorumda bulundum.Haksız düşüncelerim olabilir.AMA ilerde adınızın 'evlendi, boşandı' çatısı altında duyulmasıyla 'nişanlandılar, anlaşamadılar' denmesi asla aynı değildir.

Tek taraflı özveri, tek taraflı alttan alma, tek taraflı hataları telafi etme ilerde' tek taraflı' boşanmaya yol açar.

Hakkınızda hayırlı olması dileğiyle.

canım ben seni şanslı bile gördüm .çünkü zararın neresinden dönersen kardır .evlenseniz bile huylu huyundan vazgeçmez .sürekli kavga eder dururdunuz

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, siz sevgi sözcükleri duymayı seven birisiniz.Bu çok doğal, benim de çok hoşuma gider.İnsanların birbirlerine güzel hitaplar etmesi, iltifatlarda bulunması hoş bir şeydir.Kaldı ki eşlerin, sevgililerin ya da nişanlıların bu hitaplarda bulunması daha da hoştur çünkü sevdiğiniz kişidir.

Nişanlınıza gelince, okuduklarım dışında düşündürücü davranışları veya huyları var mı bilmiyorum ancak şimdikilere bakılırsa bu kişiyle bir ömür geçmez derim.Henüz nişanlıyken bile bıkmışsınız çünkü.Nişanlınızın çok tutarsız davranışları var.Söyledikleriyle sizin içinizi acıtmak istiyor.Nerde sevgi?Nereye kayboldu?Siz kendi düşüncenizi değil de onunkini uygulayın istiyor.Ben dedim, benim isteğim olsun yaklaşımı.Büyük ihtimal bu yaptığı ilk olmamıştır.

Eşyanızı alması/almanız, yuvanızı kurması/kurmanız gayet güzel.Ancak bu demek değildir ki bana itaat et.Bunlar zaten yapılması zorunlu işlerdir.Ben daha çok yaptım benim sözüm geçer yaklaşımı yanlış.

Bir tartışma olduğunda kenara çekilip sorunu karşı tarafa yüklemek hoş bir durum değil.Tamamen ''ben bir halt yedim, bunu söylemeye yüzüm yok, en iyisi ona söyleyim o sıyrılsın işin içinden'' demektir.

Ağlama konusuna ayrı değinmek isterim.Ağlamak tamam, insanlar sinirlenince ağlayabilir veya üzülünce.Ama ağlamayı acındırmaya önayak kullanıp, hele de ''eşyaları sen gördün ben görmedim'' tarzı ifadeler tamamen acındırmaya dayanır.

Bir de misafirlerin perşembe günü geleceğini bilip, o gün araç yollamak istemesi de size bir iç acıtma duygusunun bir başka yöntemidir.Hatta rezil etmedir.Sizin ona 'misafir geliyor dur napıyosun' gibi ifadeler kullanmanızı istemiş büyük ihtimal.Ancak siz söylemeyince daha da pişman omuştur kesin.

Bakın, ben dışardan biriyim, nişanlınızı, sizi tanımam.Şurda yazdıklarınıza göre kendimce bir yorumda bulundum.Haksız düşüncelerim olabilir.AMA ilerde adınızın 'evlendi, boşandı' çatısı altında duyulmasıyla 'nişanlandılar, anlaşamadılar' denmesi asla aynı değildir.

Tek taraflı özveri, tek taraflı alttan alma, tek taraflı hataları telafi etme ilerde' tek taraflı' boşanmaya yol açar.

Hakkınızda hayırlı olması dileğiyle.

teşekkür ederim baştan sona okumussunuz herseyi zman ayırmıssınız.ben herşeyin temelinin sevgi olduğuna inanan biriyim duymak için sıkboğaz etmem ama eksikliğini hissttiğimde açık açık söylerim.ne oluyo bize biz nereye gidiyoruz diye.bu konuda bi eksiklik hissettim ve dile getirdim bundan çıktı herşey.üsteledikçe üsteledi duruma benim dur diyeceğimi sandı bende durmadım buralara kadar geldi.onun tek derdi sen olayın böyle olacağını biliyodun bile bile beni arattırdın arayacağımı biliyodune yaptın diyor.sen bile bile yaptırdın bunu bana şimdi sen düzelt diyor.ben teşvik ettim oda yaptı de diyo.ama yanımdada olmuyor.tabiki ilk tartışmamaız değil aramızdaki mesafedenmidir nedir bilmiyorum ama sık sık yaşıyoruz böyle durumları.kavgalarımızda kesin benim kararlı olduğum zmanlarda yoldan dönüp beni almıştı o dur derdi.onun kararlı olduğunda ben dur derdim bi şekilde idare ederdik birbirimizi.ama aileler işin içine girince durum farklılaştı.sürekli bana gözdağı verir yüzüğe değer verdiğimi biliyor ya belkide yine bir gözdağıdır bilmiyorum sıkışmış kalmış gibi hissediyorum kendimi

Back
X