Nişanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum

[/CENTER]

ah canım çözüm bu değilki bende benzer sorunlar yaşıyorum nişanlımla oda inatla bişeylei çözmeye çalışııyor.
ben düğünümü erteledim sorunlar iatlaşmalat yüzünden kendini haklı gördüğü yetmiyomuş gii ailesine de öyle anlatıyor şimdi onlarda tepkili bana ben bu inadı yüzünden son ona şöyle söylemiştim
tamm sen haklısın ben haksızım senin bu haklılığın bek bize ne kazandırdı
biz diyebişey kalmayacak bunun fakındamısın 8 yıllık memk aşk bitecek ozamn bu halılıydım diye mutlumu olacan biz diye bişey kalmdığı için üzülecen mi demiştim oda kaldı tabii biliyodu inadı yüzünden buhalde olduğumuzu.
şimdi bunu sana şöyle bi önerim olduğu için yazıyorum
madem kendini yalnız hissediyosun bişey kaybetmeyeceksin bu söylediğimi yapacağın zaman sende nişanlına benzer bişekilde sor bence deki
tamm sen haklıyın ben hasızdım peki senn bu haklılılığn sonucunda ne oluyor fakındamısın bak
bizim için alınan eşyalar hiç bizim olmayacak
ben birdaha senin olmayacam sende benim olamayacaksın
bitiyoruz bunun fakındamısın inatlaşmayla ne hale gelik zaferimizin sonucu artıl hayallerimiz yok biz yokuz
şimdi söylermisin bi anlık inadını yenip bişeyleri düzeltmekmi zor beni sonsuza kadar kaybetmekmi???

bunun yanucunda yapacak bişey yok sen yaptın diyebiliyosa sana demek ki o bitirmiş seni gerçekten yok eşyaların geri alınmasını engellemek için bi çaba içine girecekse demekki bitirmiyo sms grurluda davranıyor.,
aileni ve ya alisini arayıp düzeltmeye çalışıyosa sende ailene karşı dik durabilir onu istediğin, bikez daha söyleyebilirsin
allah yardımcın olsun umarım hakkımızda hayırlı olanlar olur

çok güzel yazmışsın okurken duyguladım çok hakkaten inat uğruna herşey bitecek.ama o inadınıda kabul etmiyo kendini o kadar alıştırmışki buna benşm hatalı olduğuma.benim hayatımda benim kurallarım geçerlidir diyo.tamam ben hatalıyım dedim hiç sorun değil kabul ama yanımda ol diyorum onuda kabul etmiyo.ailelerde yıldı bizim kavgalarımızdan bu defa ciddi olduğumu düşünüyolar ki hiç arayıp sormadılar.artık onlarda bin kez üzülmektense bir kez üzülürüz diyolar.ailesine beni kötü anlatmış sinsi olsuğumu anlatmış kötülemiş kötülemiş öyle bi anlatıyoki beni sanki başkasını anlatıyo o kadar yanlış anlamış her hareketimi.bu saatten sonra nasıl olcak aklım amntığım almıyor.ama hep sevgiden aşktan emekten bahsediyor.hersey senin için alındı ikimiz mutlu olsun diye alındı falan gibi sözler ediyor.o kadar yıkıldıki hersey aileler falan gidip gelmez birbirine en azından babam gitmez kinlendi çünkü herseyin büyüsü bozuldu.onlar beni kötü biliyolar benim ailem onu kötü biliyo.kimsenin evliliğimize inacı kalmadı zaten.
benim düzeltmemi isitiyor herseyi bana yıkıyor.arayan aileleri kendiydi kendi hatalı ama kabul etmiyor

Son düzenleme:
[/CENTER]

ah canım çözüm bu değilki bende benzer sorunlar yaşıyorum nişanlımla oda inatla bişeylei çözmeye çalışııyor.
ben düğünümü erteledim sorunlar iatlaşmalat yüzünden kendini haklı gördüğü yetmiyomuş gii ailesine de öyle anlatıyor şimdi onlarda tepkili bana ben bu inadı yüzünden son ona şöyle söylemiştim
tamm sen haklısın ben haksızım senin bu haklılığın bek bize ne kazandırdı
biz diyebişey kalmayacak bunun fakındamısın 8 yıllık memk aşk bitecek ozamn bu halılıydım diye mutlumu olacan biz diye bişey kalmdığı için üzülecen mi demiştim oda kaldı tabii biliyodu inadı yüzünden buhalde olduğumuzu.
şimdi bunu sana şöyle bi önerim olduğu için yazıyorum
madem kendini yalnız hissediyosun bişey kaybetmeyeceksin bu söylediğimi yapacağın zaman sende nişanlına benzer bişekilde sor bence deki
tamm sen haklıyın ben hasızdım peki senn bu haklılılığn sonucunda ne oluyor fakındamısın bak
bizim için alınan eşyalar hiç bizim olmayacak
ben birdaha senin olmayacam sende benim olamayacaksın
bitiyoruz bunun fakındamısın inatlaşmayla ne hale gelik zaferimizin sonucu artıl hayallerimiz yok biz yokuz
şimdi söylermisin bi anlık inadını yenip bişeyleri düzeltmekmi zor beni sonsuza kadar kaybetmekmi???

bunun yanucunda yapacak bişey yok sen yaptın diyebiliyosa sana demek ki o bitirmiş seni gerçekten yok eşyaların geri alınmasını engellemek için bi çaba içine girecekse demekki bitirmiyo sms grurluda davranıyor.,
aileni ve ya alisini arayıp düzeltmeye çalışıyosa sende ailene karşı dik durabilir onu istediğin, bikez daha söyleyebilirsin
allah yardımcın olsun umarım hakkımızda hayırlı olanlar olur

ooo çok devrik kurmuşum cümleleri ben yazıklarımı bile anlayamadım :)

biraz sakin olun,kaybeme ve devam erderse ailenizin tavırlarından 2 yönden de korkulu bili haldesiniz
zaman ilaçtır evet ama daha eşyalerın gideceği dk ya kadar zamanınız var ve bence yapılacak son bişey var
sakince nişanlınla yapacağın son bi konuşma
bu konuşmayı olabildiğince sakin yapmalısın ve ona açıkca sarından sonra biz diye bişey kalmayacak bunun farkındamısın diye sor evet derse haklılığının ödülüolarak sensizliği verdiğini söyle ve artık yapacağım bişey kalmadı o beni kaybetmeye hazırmış der bitirirsin umarım
senn için seni seviyosa ve istiyosa harekete geçer en azından yarın eşyaların iade alınmaması için gayret sarfeder.

bende oda farkındayız sevgimizi kaybetceğimizden ama o ortada hala benim düzeltebileceğim bi durumun var olduğunu sanıyor.olay o kadar ciddiki düzelcek bişey yok herkes katı.o aradı etti herkesi zır zır telefonlar susmadı o söyledi şimdi kimse istemiyor ailemden.düşünn taının konuşun karar verin demiş anneme annemde tamam demiş.sonra bana hep sevgiden emekten bahsediyor neler neler çektiğini herşeyin benim için olduğunu hayallerinin yıkıldığından bahsediyor.sanki kız olan oymuş gibi.sen düzeltceksin diyor
sırf inadına yarın misafir gelecek diye yarın aldırcak eşyalarını.zorba o kadar kızıyorumki ama olacakları durduramıyorum

o bana der haklılığının ödülü olarak bensizliği verdim diye çünkü benim haksız olduğumu düşünüyor.nasıl bi dikkafalılık bu kadar mı olur ya hayret ediyorum insan bunları kaybetmeyi göze alırmı diyorum nasıl anlam veremiyorum.ayrılalaım diyince kabul edincede ağlıyo sızlıyo beddua ediyo bunumu hakediyodm ben diye kendini öldürmeye kalkıyo.dedimki ben kötü biriyim o kadar beddua ediyon ben kendni öldürmeye değecek bi insan değilim dedim şimdi gör kim değiyo kim değimiyo diyor.yapacağından değilde işte zulüm yapcak

Son düzenleme:
bende oda farkındayız sevgimizi kaybetceğimizden ama o ortada hala benim düzeltebileceğim bi durumun var olduğunu sanıyor.olay o kadar ciddiki düzelcek bişey yok herkes katı.o aradı etti herkesi zır zır telefonlar susmadı o söyledi şimdi kimse istemiyor ailemden.düşünn taının konuşun karar verin demiş anneme annemde tamam demiş.sonra bana hep sevgiden emekten bahsediyor neler neler çektiğini herşeyin benim için olduğunu hayallerinin yıkıldığından bahsediyor.sanki kız olan oymuş gibi.sen düzeltceksin diyor
sırf inadına yarın misafir gelecek diye yarın aldırcak eşyalarını.zorba o kadar kızıyorumki ama olacakları durduramıyorum

o bana der haklılığının ödülü olarak bensizliği verdim diye çünkü benim haksız olduğumu düşünüyor.nasıl bi dikkafalılık bu kadar mı olur ya hayret ediyorum insan bunları kaybetmeyi göze alırmı diyorum nasıl anlam veremiyorum.ayrılalaım diyince kabul edincede ağlıyo sızlıyo beddua ediyo bunumu hakediyodm ben diye kendini öldürmeye kalkıyo.dedimki ben kötü biriyim o kadar beddua ediyon ben kendni öldürmeye değecek bi insan değilim dedim şimdi gör kim değiyo kim değimiyo diyor.yapacağından değilde işte zulüm yapcak

oyyy hırs bürümüş gözünü resmn
farkında bile değil olanın onun için şu an tek önemli şey sen haksızsın o halkı iyide sonuç....
Bunun farkına varmak bile istemiyor ozamn sen biraz sessiz kal ve sana bişey sorarsa
istemezdim böyle olsun ama oldu
yapamadım iyigünde kötü günde yanımda olmasını istediğim sen bile bu halde bişey yapamayacağını söyledin babam ayrı söyledi annnem ayrı
benimde gücün kalmadı diyeceksin neyapacan başka
oda oturup ağlayacak aynı benim nişanlım gibi
kural koyuyolar erkekya onlar.sıra bi kadını korumaya sahip çıkmaya gelince gelince nedense inatlarını kullanıyolar kolları yerine ve kaybediyorlar yazıkk allah yardımcın olsunn

oyyy hırs bürümüş gözünü resmn
farkında bile değil olanın onun için şu an tek önemli şey sen haksızsın o halkı iyide sonuç....
Bunun farkına varmak bile istemiyor ozamn sen biraz sessiz kal ve sana bişey sorarsa
istemezdim böyle olsun ama oldu
yapamadım iyigünde kötü günde yanımda olmasını istediğim sen bile bu halde bişey yapamayacağını söyledin babam ayrı söyledi annnem ayrı
benimde gücün kalmadı diyeceksin neyapacan başka
oda oturup ağlayacak aynı benim nişanlım gibi
kural koyuyolar erkekya onlar.sıra bi kadını korumaya sahip çıkmaya gelince gelince nedense inatlarını kullanıyolar kolları yerine ve kaybediyorlar yazıkk allah yardımcın olsunn

aynen hırs bürümüş sessiz kalmak istiyorum ona ble müsade vermiyo konuştun mu konuştun mu nasıl bi ailen var kimse sana bişey sormuyomu sıkboğaz ediyo.zaman ihtiyacım var diyorum yarına kadar zamanım var bakalım.nolcaksa olsun arık herkesi parmağında oynatcağını sanıyo.benim ailemede söz geöirmiş olcak zaferine ulaşcak ben hatalıyım diyince.ama olcak iş değil gerekirse vazgeçerim benimde gururum var.sadece onunmu gururu var.benim hatamda olsa sen benim yanımda olmalıydın dedim demekki beni hatalarımı kabul edecek kadar sevmiyomuşsun dedim ölümüne seviyorum tahmin bile edemessin anlayamayacağın kadar çok seviyorum diyor.bakalım yarın dananın kuyruğu kocak.zaman verse ne ala zamanda vermiyo bişeylerin oturması için onunda anası babası varmış üzülüyomuş perşembe bu iş bitcek diyo öyle canım bakalım hakkımda hallaten hayırlısı Allah bana kaldıramayacağım yükler vermesin sabır dilemiyorum kendime artık böyle diyorum..

aynen hırs bürümüş sessiz kalmak istiyorum ona ble müsade vermiyo konuştun mu konuştun mu nasıl bi ailen var kimse sana bişey sormuyomu sıkboğaz ediyo.zaman ihtiyacım var diyorum yarına kadar zamanım var bakalım.nolcaksa olsun arık herkesi parmağında oynatcağını sanıyo.benim ailemede söz geöirmiş olcak zaferine ulaşcak ben hatalıyım diyince.ama olcak iş değil gerekirse vazgeçerim benimde gururum var.sadece onunmu gururu var.benim hatamda olsa sen benim yanımda olmalıydın dedim demekki beni hatalarımı kabul edecek kadar sevmiyomuşsun dedim ölümüne seviyorum tahmin bile edemessin anlayamayacağın kadar çok seviyorum diyor.bakalım yarın dananın kuyruğu kocak.zaman verse ne ala zamanda vermiyo bişeylerin oturması için onunda anası babası varmış üzülüyomuş perşembe bu iş bitcek diyo öyle canım bakalım hakkımda hallaten hayırlısı Allah bana kaldıramayacağım yükler vermesin sabır dilemiyorum kendime artık böyle diyorum..

nasıl bi ailen var kimse sana bişey sormuyomu
BU SORUYO SORMAYA HAKKIN YOK BENİM AİLEM BUNCA ZAMN YANIMDAYDI
AMA İLLA Bİ SORU SORMAK İSTİYOSAN KENDİNE SOR BEN NASIL Bİ SEVGİLİ,NASIL Bİ NAŞANLI,NASIL Bİ KOCA OLURDUM DİYE.ONLARIN BEĞENMEDİĞİN HALLERİNDEN DAHA BETER SENİN BU YAPTIĞUN.NE VAR ORTADA DA BUKAR YIKTIN HERŞEYİ BENİ DENEMEYİ SABRIMI ÖLÇMEYİ BIRAK BUGÜN HERŞEYİMLE (HATABİLE YAPMIŞ OLSAM )BENİM YANIMDA OLMAYAN BİRİ İÇİN BENİM YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOK DE VE BİTİR
BUGÜN SENİN ELİNDEN TUTUP YAŞANACAK OLAN OLUMSUZLUKLARI GÖĞÜSLEYEMECEK BİRİ İLERDEDE BİŞEY YAPMAZ Kİ ŞU AN SENİ KAYBETMEYİ GÖZE ALDISA EMİNM İİLERDE HERŞEY SENİN ÜZERİNE YIKILACAK.ONU KAYBETMEMEK İÇİN UĞRAŞMANI İSTİYO AMA BÖYLE YAPARAK O KAYBEDİYO SENİ
SABIR VE HAYIRLAR DİŞYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

zemher çok güzel söylemiş.en ufacık, gereksiz bir konuyu bile bile büyütüp, ortalığı karıştırıp, suçu da sana atı arkanda durmayan adam, yarın neler yapmaz ki.

birbirimize uzağız evlliliğide uzaklıktan dolayı erteledik durduk hayatımız düzene girsin die bekledik didindik.uzaklıktan kaynaklanıyo problem belkide birbirimiz anlayamamaktan.ama katı kuralları olan biri.yanyanaykende yaşadık bi çok problem ama aşılmıcak şeyler olmadı.tabiki aklımda ilerde nolur die şüpheler var başka biri olsa ondada olurdu evlilik kolay bişey değil sonuçta.ama bu olayları yaşadıkça daha çok korkuyorum.ayrılsam unutamamaktan korkuyorum bidaha hiçbişey eskisi gibi olmaz die korkuyorum onun gibi sevemem diye korkuyorum emeğimi harcayıp sonradan pişmanlık diye hayatım zehir olur diye korkuyorum.ayrılsamda ayrılmasamda korkuyorum.
Canım nişanlının mesleği nedir?O yüzden uzağız demiştin...Bizde sözlümle mesleği gereği uzağız...

kızlar iyiyim şimdilik zmana bıraktık bikaç gün konuşmadan beklicez kafa dinlicez konu hakkında konuşmak istmeiyorum artık rahat olmak istiyorum dedim bikaç gün konuşmıcaz bakalım sessilik ikimizede iyi gelir.artık olumlu mu olur olumsuzmu hayat göstercek yaşadıkça öğrencemçgörüşmek üzere

belli ki ikinizde pişmansınız,,bence çözüm ailesiyle gelip sizin ailenizi tekrar ikna etmekte.
ya da tekde olabilir..sarstığı güveni yeniden düzeltmeli diye düşünüyorum..
inşallah herşey yoluna girer canım

arkadaşlar durum çözüme kavuştu herşey yolunda desteğiniz için teşekkürler. yine birlikteyiz..

Back
X