- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Biz de uzağız,2010 temmuzdan beri.3 ayda bir görüşüyoruz eşimin görevi nedeniyle.Sizin ne aralıkta görüştüğünüzü bilmiyorum.Temmuzda düğünümüz var, martta resmi nikahı yaptık, nişanlanalı 5 ay bitecek nerdeyse.Biz de tabiki tartışmalar yaşadık ama geçen sürede bu ailelere yansımadı.Ne ben ne de o.Eşimin de mesleğinin etkisiyle sinirli bi yapısı vardır, ancak bunu bana karşı kullanmaz, burda ben neler yaşıyorum zor durumdayım gibi acındırmalar da yapmaz.Benimde canım sıkıldığı zaman güzel şeyler söylemesini isterim, o da söyler.Bunun dışında tabiki söyler,bende söylerim.Ama sizin konunuz güzel hitapların dışına çıkmış artık.Bu kadar olayın üstüne aşkım seni çok seviyorum tarzı cümleler yaşadığınız stresi atlatır gibi görünmüyor.
İsteğiniz gayet normal, tabiki de güzel ifadelerle konuşmalı sizinle.Beni sen sürükledin gibi ifadeler kullanması da tamamen inattan oluşan bir davranış.Dediğim gibi evlnendikten sonra boşanmayla, nişanlanıp ayrılma bir değil.
İsteğiniz gayet normal, tabiki de güzel ifadelerle konuşmalı sizinle.Beni sen sürükledin gibi ifadeler kullanması da tamamen inattan oluşan bir davranış.Dediğim gibi evlnendikten sonra boşanmayla, nişanlanıp ayrılma bir değil.