Nişanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum

Biz de uzağız,2010 temmuzdan beri.3 ayda bir görüşüyoruz eşimin görevi nedeniyle.Sizin ne aralıkta görüştüğünüzü bilmiyorum.Temmuzda düğünümüz var, martta resmi nikahı yaptık, nişanlanalı 5 ay bitecek nerdeyse.Biz de tabiki tartışmalar yaşadık ama geçen sürede bu ailelere yansımadı.Ne ben ne de o.Eşimin de mesleğinin etkisiyle sinirli bi yapısı vardır, ancak bunu bana karşı kullanmaz, burda ben neler yaşıyorum zor durumdayım gibi acındırmalar da yapmaz.Benimde canım sıkıldığı zaman güzel şeyler söylemesini isterim, o da söyler.Bunun dışında tabiki söyler,bende söylerim.Ama sizin konunuz güzel hitapların dışına çıkmış artık.Bu kadar olayın üstüne aşkım seni çok seviyorum tarzı cümleler yaşadığınız stresi atlatır gibi görünmüyor.
İsteğiniz gayet normal, tabiki de güzel ifadelerle konuşmalı sizinle.Beni sen sürükledin gibi ifadeler kullanması da tamamen inattan oluşan bir davranış.Dediğim gibi evlnendikten sonra boşanmayla, nişanlanıp ayrılma bir değil.

Biz de uzağız,2010 temmuzdan beri.3 ayda bir görüşüyoruz eşimin görevi nedeniyle.Sizin ne aralıkta görüştüğünüzü bilmiyorum.Temmuzda düğünümüz var, martta resmi nikahı yaptık, nişanlanalı 5 ay bitecek nerdeyse.Biz de tabiki tartışmalar yaşadık ama geçen sürede bu ailelere yansımadı.Ne ben ne de o.Eşimin de mesleğinin etkisiyle sinirli bi yapısı vardır, ancak bunu bana karşı kullanmaz, burda ben neler yaşıyorum zor durumdayım gibi acındırmalar da yapmaz.Benimde canım sıkıldığı zaman güzel şeyler söylemesini isterim, o da söyler.Bunun dışında tabiki söyler,bende söylerim.Ama sizin konunuz güzel hitapların dışına çıkmış artık.Bu kadar olayın üstüne aşkım seni çok seviyorum tarzı cümleler yaşadığınız stresi atlatır gibi görünmüyor.
İsteğiniz gayet normal, tabiki de güzel ifadelerle konuşmalı sizinle.Beni sen sürükledin gibi ifadeler kullanması da tamamen inattan oluşan bir davranış.Dediğim gibi evlnendikten sonra boşanmayla, nişanlanıp ayrılma bir değil.

bizde o şekilde uzağız bir yil olacak nışanlanalı.inada bindi iş.güzel söz duymadan farklı bi boyuta geldi dedğiniz gibi.

Karar sizin.Ben bu adamı sonuna kadar çekerim derseniz ne ala.Ama ben bu adamı çekebilir miyim diyorsanız zaten ikilemdesiniz demektir.Bir de şu var, onun ailesini boşverin.Önemli olan siz ve sizin aileniz.Onun yaptığı hatayı ailesine karşı kendisi yüklenmesi gerek.Bu hususta nişanlınızın ailesine ben söylemeli miyim gibi düşüncelere girip kendinizi iyice dağıtmayın derim ben.

bana diyorki onlarada sen açıkla hatalı olduğunu diyor.ben kendi aileme açıklamayı düşünürken onun ailesine hiç açıklayamam.kendi söylesin diyorum ama dinlemiyor.hata benim değilki hata onunda demiyorum olsa olsa ikimizndir.

arkadaşlar benim mesaj başlığımı kim değiştirmişki.ben başlığımı nışanlımın artık beni sevmediğini düşünüyorum diye girmedim yalnızca ne yapmam gerek bi fikir lütfen diye girdim.böyle başlıklarla oynanabiliyomu kim yapıyoki bunu kafasına göre.ilk kez konu açmıştım.ilgi çekmeyemi çalışıyo editör benim üstümden.hayır çok yanlış ama ben onu şekilde yazıysam o lekilde kalmalı sonuçta alakasız bi konu değil küfür değil argo değil.ne demek değiştirmek

Son düzenleme:
Psikolojik baskı uyguluyor.Dediğim gibi, kendi sözünün geçmesini istiyor.

teşekkür ederim ozdelice ilgin için arkadaşım.en iyisi zamana bırakmak niyetim gerçekten ayrılmak olsa hala bunun üzerine yorum yapıyo olmazdım diyor.sevdiğim için hala bişeyleri kurtrmaya çalışıyorm diyor.nasıl kurtarmaksa.aileside baktı gördü gelen giden yok bohça falan işin devam ettiğini anlarlar hiç kimseden af dilemem.oda düzeltceksen sen düzelt sen yaptın diyor.akışına bıraktım baktım gördüm baskıya devam ediyo ailesi afra tafra yapıyo biter.başım inanılmaz derecede çok ağrıyo.çok yoruldum konu yordu beni dinlensem çok iyi olcak. da başlığım neden değişti ya kendimi kötü hissettim nışanlım beni sevmiyo falan sorun o değilki kim değiştiriyo bu başlıklarıne vardı ki benim başlığımda beğenilmicek konuyla alakasız zaten başlık okumamış değiştirirken böle şeymi olur ya zaten bi çıkış yolu bulmak için açtım fikir almak istedim başlık olay olmuş olayımın üstüne.

canım aileler sandıgın kadar tepkı vermezler,ayrılmanız onları daha cok uzer emınım,yenınde bırlesmenıze sevınırler bıle,bu senın hayatın karar senın,emek vermıssın kavgalar streslenmeler olur canım,yapıcı olsun aılelerde bırtanem uzulme degmez 3 gunluk omurde tatlı canını sıkmaya.

Nişanlın tek başına tüm bu olanları açıklamaya cesareti yok diyelim. Birlikte açıklamayıda kabul etmiyor topu direkt sana çeviriyor..Herşeyi birlikte aşmalısınız oysa. Evlilikte nasıl olacak peki??Öfke ile kalkan zararla oturur..Eğer evlenirseniz yine sorunlar yaşayacaksınız gibime geliyor...
İyi düşün neden hataları tek başına üstlenesinki...Nişanlının tavırları bana hiç olgunca gelmedi...

Son düzenleme:
canım aileler sandıgın kadar tepkı vermezler,ayrılmanız onları daha cok uzer emınım,yenınde bırlesmenıze sevınırler bıle,bu senın hayatın karar senın,emek vermıssın kavgalar streslenmeler olur canım,yapıcı olsun aılelerde bırtanem uzulme degmez 3 gunluk omurde tatlı canını sıkmaya.

annem benden daha çok üzülüyor onları gördükçe ben telaşlanıyorum.zamana bırakmak sitiyorum baktılar gördüler gelen giden yok eşya falan anlarlar heralde bişeylerin düzene girdiğini.girerse böyle girer yoksa hiçbişeyi üstlenemem

kızlar yine ben benim durum bi sonuca bağlanamadı babam kinlendikçe kinleniyor bana kızgın söylenip duruyor millet hiç bi ses çıkmadan sessiz sakin evleniyo biz neden böyle olduk gibilerinden.nışanlım hala hatanın yüzde yüz sende olduğunu sçyle diyor ben babamla konuşamıyorum bile o bana hatanın sende olduğunu söyle diyo.benle konuşmasın demiş babam çok kızgınım onu çok kötü kırarım demiş.anneme tutturmuş eşyaları toplayalım indirelim yarın alcaklar die.annemde dur bakalım falan diyo ama babam nafile çarptı kapıyı çıktı.asla diyo o gelirse ben giderim evden diyor.damat için yani.
ben iki arada kaldım ne ailem benden yana ne o.herkes benim üzerime geliyo.annem bulandı artık olmaz diyo.yani artık bitiyo.bugün bana verilen son gün iyi düşünüp taşınmam gerek.nışanlımda beni suçlamalarına devam ediyo konuşmamı bekliyo ailemle düzelt diyo.düzeltilcek bişey yokki neresinden tutayım olayın.çok çaresizim

ailem istemiyo yani.ben düzeltemiyorum durumu.karşımdaki insanda düzelt diye bnei bekliyo.herkes sıkıştırıyo beni zaman herşeyin ilacı halbuki ama yarına kadar olup bitcek herşey.aksi gibi misafirlerimiz geliyo yarın annem iptal edelim diyo ama ne diyip iptal etceksin.rezillik ya insan bu duruma getirilmemeli sanki gğnler çuvala girmiş sırf beni zor durumda bırakcak ya illa yarın göndercek.isyan etmiyorum Allahıma ama neden hep böle şeyler beni buluyor.babam bi yandan nişanlım demeye dilim varmıyo bitti gözüyle bakıyorum o bi yandan.

Ya arkadaşımm hem kendii karıştırmış ortalığı hemde sana düzelt diyor şu üzerine binenn yükün farkındamısın???Bunca stress sıkıntı bide bu sorumluluk duygusuu...Üzüldüm senin için açıkçası.Valla üzüldüm ya :( seni anlıyorum,yaşanmışlıklar var onca sene ve emek var ha diyince kesip atılamıyor,ama bi yandanda sen geleceğini iyi düşünmek zorundasın,inceldiği yerden kopar böyle yeme kendini boşver demek istiyorum ama bi yandanda diyemiyorum işte..Hakkında hayırlısı olsun ne diyim...

Ya arkadaşımm hem kendii karıştırmış ortalığı hemde sana düzelt diyor şu üzerine binenn yükün farkındamısın???Bunca stress sıkıntı bide bu sorumluluk duygusuu...Üzüldüm senin için açıkçası.Valla üzüldüm ya :( seni anlıyorum,yaşanmışlıklar var onca sene ve emek var ha diyince kesip atılamıyor,ama bi yandanda sen geleceğini iyi düşünmek zorundasın,inceldiği yerden kopar böyle yeme kendini boşver demek istiyorum ama bi yandanda diyemiyorum işte..Hakkında hayırlısı olsun ne diyim...

alıp başımı gitmek istiorum bi yerlere uzaklaşmak isitiyorum ben yokken nolcaksa olsun diyorum kapatcam herşeyimi kimse ulaşamasın.o kadar daraldımki anlatamam

alıp başımı gitmek istiorum bi yerlere uzaklaşmak isitiyorum ben yokken nolcaksa olsun diyorum kapatcam herşeyimi kimse ulaşamasın.o kadar daraldımki anlatamam
Öyle düşünüpte iyice daraltma kendini..Boşver.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda,sen geleceği düşündüğün zaman ne geliyor aklına peki?Gelecekte sorunlarınız olurmu bu insanla evlenirseniz?Annem hep evlilik şanstır der ne çıkacağı belli olmaz...Değişende vaaaar değişmeyende...

Öyle düşünüpte iyice daraltma kendini..Boşver.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda,sen geleceği düşündüğün zaman ne geliyor aklına peki?Gelecekte sorunlarınız olurmu bu insanla evlenirseniz?Annem hep evlilik şanstır der ne çıkacağı belli olmaz...Değişende vaaaar değişmeyende...

birbirimize uzağız evlliliğide uzaklıktan dolayı erteledik durduk hayatımız düzene girsin die bekledik didindik.uzaklıktan kaynaklanıyo problem belkide birbirimiz anlayamamaktan.ama katı kuralları olan biri.yanyanaykende yaşadık bi çok problem ama aşılmıcak şeyler olmadı.tabiki aklımda ilerde nolur die şüpheler var başka biri olsa ondada olurdu evlilik kolay bişey değil sonuçta.ama bu olayları yaşadıkça daha çok korkuyorum.ayrılsam unutamamaktan korkuyorum bidaha hiçbişey eskisi gibi olmaz die korkuyorum onun gibi sevemem diye korkuyorum emeğimi harcayıp sonradan pişmanlık diye hayatım zehir olur diye korkuyorum.ayrılsamda ayrılmasamda korkuyorum.

birbirimize uzağız evlliliğide uzaklıktan dolayı erteledik durduk hayatımız düzene girsin die bekledik didindik.uzaklıktan kaynaklanıyo problem belkide birbirimiz anlayamamaktan.ama katı kuralları olan biri.yanyanaykende yaşadık bi çok problem ama aşılmıcak şeyler olmadı.tabiki aklımda ilerde nolur die şüpheler var başka biri olsa ondada olurdu evlilik kolay bişey değil sonuçta.ama bu olayları yaşadıkça daha çok korkuyorum.ayrılsam unutamamaktan korkuyorum bidaha hiçbişey eskisi gibi olmaz die korkuyorum onun gibi sevemem diye korkuyorum emeğimi harcayıp sonradan pişmanlık duyarım diye hayatım zehir olur diye korkuyorum.ayrılsamda ayrılmasamda korkuyorum.

[/CENTER]

ah canım çözüm bu değilki bende benzer sorunlar yaşıyorum nişanlımla oda inatla bişeylei çözmeye çalışııyor.
ben düğünümü erteledim sorunlar iatlaşmalat yüzünden kendini haklı gördüğü yetmiyomuş gii ailesine de öyle anlatıyor şimdi onlarda tepkili bana ben bu inadı yüzünden son ona şöyle söylemiştim
tamm sen haklısın ben haksızım senin bu haklılığın bek bize ne kazandırdı
biz diyebişey kalmayacak bunun fakındamısın 8 yıllık memk aşk bitecek ozamn bu halılıydım diye mutlumu olacan biz diye bişey kalmdığı için üzülecen mi demiştim oda kaldı tabii biliyodu inadı yüzünden buhalde olduğumuzu.
şimdi bunu sana şöyle bi önerim olduğu için yazıyorum
madem kendini yalnız hissediyosun bişey kaybetmeyeceksin bu söylediğimi yapacağın zaman sende nişanlına benzer bişekilde sor bence deki
tamm sen haklıyın ben hasızdım peki senn bu haklılılığn sonucunda ne oluyor fakındamısın bak
bizim için alınan eşyalar hiç bizim olmayacak
ben birdaha senin olmayacam sende benim olamayacaksın
bitiyoruz bunun fakındamısın inatlaşmayla ne hale gelik zaferimizin sonucu artıl hayallerimiz yok biz yokuz
şimdi söylermisin bi anlık inadını yenip bişeyleri düzeltmekmi zor beni sonsuza kadar kaybetmekmi???

bunun yanucunda yapacak bişey yok sen yaptın diyebiliyosa sana demek ki o bitirmiş seni gerçekten yok eşyaların geri alınmasını engellemek için bi çaba içine girecekse demekki bitirmiyo sms grurluda davranıyor.,
aileni ve ya alisini arayıp düzeltmeye çalışıyosa sende ailene karşı dik durabilir onu istediğin, bikez daha söyleyebilirsin
allah yardımcın olsun umarım hakkımızda hayırlı olanlar olur

sabah olsun istemiyorum çünkü her sabah ayrı strese uyanıyorum zmanın bana ii geleceğini sanıyorken etrafımdakileri olumsuz bi şkeilde acele etmelerine sebep oluyor.
benim ne yapmam gerek nerden tutsam ne yapsam şaşırdım kaldım.babamı ikna etmekten başlasam babam çok kızgın eminim kalbimi kırcak geri dönülmez laflar etcek.şimdiden ediyor zaten artık o gelirse ben çıkarım onun durduğu ortamada bile durmam diyor.
nışanlım olacak kişi ise oda beni ayrı yıpratıyo konuş da konuş %100 ben hatalıyım de ikna et insanları ondan sonra gel karşıma diyo olmassa seve seve biter sen hatalısın diyor başka bişey demiyor.ben olmaz diyorum konuşamıyorum babamla çok kzıgın falan diyorum anlamıyo zman bile vermiyo.hatalı değilim ki zaten üzerine basa basa söylüyorum defalarca..

Back
X