nişanlımın aşırı istekli hali benii bunalttı......

ten uyumununun olup olmadıgını aynı dili konuşup konuşmadıgınızı anlamaya çalışıyor.Evlendikten sonra geçer ama ufak çaplı yakınlaşmalarınız oluyor mu??

oluyor tabiki sevgililik dönemimizden beri oluyo bu konuda bi sıkıntımız yok çok şükür birlite tatilede gittik kaldık uyuduk bunlarla ilgili bi takıldığımız yer yok ben çok fazla dile gelişinden sıkıntı duyuyorum

imam nikahı mevzusuna gelirsek herkesin görüşüne saygı duyalımm kimse kimseyi bu konuda yargılamasın ama tabi bunu art niyet olarak kullanıp sömüren insanlarımızda var. Bizim dinimiz evet imam nikahını öneriyor tabiki olacak ama zamanında resmi nikahımızla birlikte çünkü bu göründüğü kadar bast bi durum değil...

o zaman arkadaşında dediği gibi kürekle dal

canım imam nikahı olayına kesinlikle girme derim bizde imam nikahı normal nikah aynı gün olur ve en doğrusu bu ..
ilk gece için erkekte bir beklenti oluşuyorsa kadında da oluşuyor bence bunalma hiç sende şakaya vur işi bizde kendi aramızda çok şakalaştık son zamanlarda içini ferah tut sakın büyütme acı macı aklına getirme akışına bırak şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Benım nısanlımda hep sakayla karısık dıle getırıyo, ama sakınca gormuyorum artık, mekan gun hersey bellı o gune kadar hehe deyıp gecıyorum stres sıkıntı yapma kendını kendın sogutursun canım evlılıgınıze olumsuz yansımasın.. Hazırlıklar nasıl gıdıyo sen ondan bahset eylüle az kaldı bunları dusun bosver

evet az kaldı ikimizde artık iş çıkışlarımızda evimize gitmek istiyoruz birlikte yemek yapmak birlikte uyumak istiyoruz evimiz bitmek üzere eşyamızı beğendik gelinliğimi beğendimm şu an herşey yolunda gibi duruyo ama tabiii hala komikkk ama düğün yerimiz belli değilll kayınpederimi bekliyoruzzz ilgilenicekmişşş

nişanlılık dönemi birbirini daha iyi tanımak için cinselliği yaşamak için değil,kız kendini hazırda hissetmiyormuşki zaten

ip ucu aramıyordur o kendini bir şekilde tatmin etme peşinde..evlenmeden olmaz deyin..

salı sallanır carşamba carşafa dolanır mısalı uzat gıtsın:)

Mimoz a , canım sözüm sana değil kı tabletten giriyorum ve cevap yazmaya kalkınca toplu alıntı yapıyor ayrıca senin yorumun hoşuma gitmişti

Son düzenleme:

Yaslariniz kac acaba?

Senle konşmasn kmke konşsn :) evlencz ztn evlennce bol bol konşez bıkarsın bndn de kur yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adam ne yapsın, aylarca kendi kendine takıla takıla tak etmiştir artık canına.

bir de şu korkuyu duyuyor olabilir: ya evlenince de cinsel hayatınız çok da renkli olmazsa?

Biran önce evlenin

takma kafana canımm, evlenince geçer. yasak olan tatlıdır. az kalmış zaten, biraz dayan geçiştir, büyüsünü bozma sus de geç :)

sizce düğün günü belli olup, düğün olduğunda mı açılıyor tüm kapılar? gerçekten anlayamıyorum. sadece 1 imza.

imza değil olay birlikte bi hayata adım atmak.. bazı şeylerin mahremiyetini kaybettiğimiz için bu kadar basit imza diyebiliyoruz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…