merhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
bütün nişanlı erkekler böyle galibaçözümü yok kuzum
evettt yok neysekiii günü belirledik artık şu kadar zaman var deyipp az var falan filan geçiştirebiliyorum mobilyaydı takısı osu busu aklına gelmiyo bu sıralar
Haha evlenince de bu sefer sen onun peşinden koşacaksın. :)
Biz de nişanlıyız da benimki de tam tersi.. :) ben zorlucam nerdeyse. Pek konuşmayız biz o tür konuları. Yaşancağı zman yaşanır ama bşyler kendiliğinden.. Hiçbir zaman bizim ilişkimizde cinsellik ön planda olmadı o pek açmaz konuları çünkü. Yaşının verdiği olgunluktan ya da bilemiyorum.
Evlenince zaten bıkıcaksınız bu neyin acelesi nişanlındaki anlamadm. Bekleyemiyormuymuş çok mu var evlenmenize daha?
Gel senle doktorculuk oynayalim de. Kosa kosa gelir zaten. sünnet et kurtul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
Erkekler nisanliligi evlenmek gibi görüyorlar galiba :)
Şaka bi yana da erkek bu kendinden ne kadar ödün verirsen hep biraz daha fazlasini ister. Artik son nokta daha ne isteyebilir ki dediğin nokta da hergün hergün ister yine verdimde kurtuldum dedirtmez insana o yüzden sakin öyle birşey yapma..
Benimki de çok istedi hele evi.tuttuktan sonra eve birsey gitmesi gerekiyorsa falan ...akli fikri eve gitmekde oluyor asil o zaman Allah yardımcınız olsun benim en zor dönemim evi tuttuktan sonra oldu çooook tartıştık bu yüzden bazen beni sadece sevişmek için sevdiğini düşündüğüm bile oldu ama neyse ki atlattik sayılır 3 gün sonra kına gecem 10 gün sonra da düğünüm var şimdiden düşündükçe Geriliyorum nasıl olacak o diye :S
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişt
çok az kalmışşş şimdiden sana çokk çokk mutluluklar canımmbizim evimiz inşaat Allahtann ama ev bi bitsinn eşyalarımızda gelsinn evde kalırız demeleri başladııı naapcazz bilmemm :18:
Kendimi hatırladım bir an.
Eşimde ben tepki verince bana kızıyordu. Bi de suçluyordu. Sen evlenince de böyle isteksiz mi olucan yandık biz diye.
Hattaaa bir de ben çalışıyordum, yoruluyorum telefonda uyuyakalıyordum
Ondan sonra aşkım aşkıııııım diye bi ses. Kızıp kızıp kapatıyordu telefonu.
En sonunda bi gün sinirlerimi tepeme çıkardıAçtım ağzımı yumdum gözümü.
Ondan sonra duralmıştı biraz.
Cinsellik çok güzel bir şey öcü gibi korkmayın bu kadar :) erkeklerin gündemi hep bu kulvarda ondan sabırsızlar bizim pek bilgimiz olmadığından anlamıyoruz da evlendikten sonra bize de geliyolar. Dört gözle o günü bekliyolar yazık napsın adamcağızlar
aynııı bende öyleyim ama yaaa he bi uyuma modundaaa oda hep bi sevişme modunda
İşin zor ben söyleyim :)
Ya evlenene kadar daraltıcak böyle
ya da seninde bardağında damlalar taşıcak çıkartcan bi tartışma.
Başka türlü hakikaten bitmiyor.
Çok doğal canim.
İnsan sevdigiyle birseyler yasamayi illa ister.
3 ay kaldi surda
merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?