Nişanlımın askerdeyken davranışları

Bu konudaki Askerlik psikolojisi de balon, Afrinde dağda çatışmaya mı gitti? Komando mu? Suriye sınırında mı? Ne psikolojiymiş be. İşine gelen naneleri yiyemiycek ya tutuşmuş. Gözden ırak gönülden de ırak olmuş hemen bu yüzden zaten
Suriye sınırında, afrinde olsa ne oluyo ki? Kac tane flörtüm oldu o sınırlarda, afrinde uzaktan uzaga konusurken egleniyoduk. Hatta biri cocukluk sevgilimdi. Sınıra uzanmıs diyo ki “vis senin piercing var mı” dedim “yok noldu” “benim şeyimde varda yeni taktırdım” dedi.

Valla sınırdayken bile hepsi uçkur sevdasında.

Korkuyor yedigi ayvaların, nanelerin ortaya cıkmasından.
Aynısını yazacaktım çok yaşayın emi. Konu sahibi nişanlınızın başka bir nişanlısıyla karşılaşırsanız şaşırmayın demeye geldim.

Elimi kolumu sallaya sallaya kolaylıkla nane yiyemeceğim diye düsünürken, “Ben senin beklentilerini karşılayamam” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. 8 senedir aklı nerdeymis çöl maymunun?
kesinlikle haklısınız bende aynı tepkiyi verdim fakat karşılığında aldığım tek şey sessizlikti

Ne yapmayı düsünüyosunuz bu söyledikleri karsısında?
şuan için aklımda olan ilk şey evliliğimizi ertelemek aslında. iş değiştirmemin ana sebebi o olsa da daha iyi bir maaşla daha iyi bir yerde çalışacak olmak benim için bir artı. Askerliği bittikten sonra yüzyüze konuşup tamam ya da devam şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum...

şuan için aklımda olan ilk şey evliliğimizi ertelemek aslında. iş değiştirmemin ana sebebi o olsa da daha iyi bir maaşla daha iyi bir yerde çalışacak olmak benim için bir artı. Askerliği bittikten sonra yüzyüze konuşup tamam ya da devam şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum...
Erteleyin evet. Hatta uzaklaşın kendisinden.
Özellikle tek düşünceniz şu an için iş olsun. İşe girmeye bakın. Onun şehrinden olmasın mümkünse. Zaten az kalmış bitmesine. Gerekirse hiç iletişim kurmayın. Ne demek “Ben senin ihtiyaçlarını karşılayamam” lafa bak. Milenyum tarihinde kalmış cümleyi önüne servis etmiş birde.

Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
Fedakarlık etmeye değmeyecek biri belli ki. Bu sıra gerçekten çok fazla erkek tribi, nazı konularına rastlıyorum. Ve inanılmaz itici geliyorlar. Yaşadığı bir zorluk varsa bile bunu paylaşacak ama ben çalışmam ben sana bakamam şeklinde konuşuyorsa yol vermelisin bence hiç zorlamayın derim demek ki asker bile olgunlaşmasında etkili olamamış.

Selam herkese. Kafama takılan bir durum var ve gerçekten kimseyle konuşamıyorum. 8 senelik bir ilişkim var nişanlandıktan sonra kendisi askere gitti. Şuanda askerden dönmesine çok az kaldı ama son birkaç gündür tartışıyoruz. İlk başlarda ikimiz de farklı şehirlerde çalışıyorduk ama ben onun şehrinde o askerdeyken bir iş buldum ne olduysa bundan sonra olmaya başladı. Başta buna çok sevinse de son günlerde senin beklentilerini karşılamayabilirim ben çalışmak istemiyorum zaten istifa etmek istiyordum neden geliyorsun tarzında yorumlar yapmaya başladı.. bunun nedeni ne olabilir? askerlik psikolojisi mi yoksa gerçekten bir şeyleri idrak etmek midir? işin içinden çıkamamaya başladım. Onun için yaptığım bu kariyer değiştirme sonrası daha mutlu oluruz sanmıştım
10 senelik evliyim,kocam dese is icin baska sehre gitmem lazim.Onden sen git bi bakalim ,sonra bakariz derim.Paldir kuldur isimi niye birakayim?
Hic isim yok sevgiliyken sehir degistircm.

Bence totosu tutusmus

Kötü düşünmek istemiyorum erkekler gerçekten askerkeyden kayışları koparıyor. Bi gelsin hala böyle konuşmaya devam ederse ona göre bir karar alırsın.

Sizin karşılayamayacağınız beklentisi neymiş? Tek eşlilik mi? Yoksa 8 seneden sonra acele ettiğinizi mi düşünüyormuş? Açıklama yapmadan böyle gelişine konuşılabiliniyor mu ilişki içinde ya. Askerde diye bu kadar naz fazla bence iyi değerlendirin bu olayı.

Evlenmek isteyip istemediğine emin değil. İşler ciddiye binince paniklemiş belli. Onla olur mu pek bilemedim. İyi düşünün.

Erkeklerin askerde söylediklerine çok takılmayın. Kimisi evlenicem diye şaha kalkıyor dönüyor geri 1 ay sonra yok sonra bakarız o ise diyor. Kimisi evlenemeyiz diyor gelince 1 ay sonu nişan yapıyor.
Kafası karışmıştır orda. Disiplin sevmeyen birisi ise iyice devreler yanmıştır.
Senin hayatın senin fikrin ben bu şehri sevdim işimden de memnunum şimdilik de geç hiç üstüne düşme.

Back
X