Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Gudumsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
91
15
3
34
Konuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip sıkmak istemiyorum

Son düzenleme:
Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde

Çok zor bir durum ama ailesini boşvermeyecek bu kesin. Evliliginizin üzerinde Demokles' in kılıcı gibi sallanıp duracak ailesinin durumu. Huzurunuz kalmayacak hele bir de siz de çalışırsanız o daha da gözünüze batacak.

Çok mutsuzum ailesini tanımadan önce herşey çok güzeldi hani profil olarak düzgün efendi dedim bu devirde bu önemli gözü kapalı girdim şaşkın Balık gibi şimdi ise işin içinden çıkamıyorum

Ha evlenmiş ha nişanlanmış. Önemli olan artık size sorumluluğu var. Şimdi de göndermemeyi bilecek. Yoksa çoook üzülürsünüz.

Çok zor bir durum ama ailesini boşvermeyecek bu kesin. Evliliginizin üzerinde Demokles' in kılıcı gibi sallanıp duracak ailesinin durumu. Huzurunuz kalmayacak hele bir de siz de çalışırsanız o daha da gözünüze batacak.
Şimdiden düşünmekten üzülmekten yoruldum gözyaşlarım kurudu sun i yaşartici kullanıyorum ailesinin sorumsuzlugu vurdumduymazligi kabaligi beni yedi bitirdi

Sakın böyle bir hata yapma. Başin yanar. Eğer borcun harcın icinde sürünmek istemiyorsan bunu yapma. Acil ayrıl

Bu benim imtihanım etrafıma çevreme mutlu rolü oynuyorum.Hatta onların takmadigi bileziği el alem laf eder diye kendi ailem taktı Onlar taktı dedik. Biz böyle yaptık ailesi ne gerek var Allah mutluluk versin demekle yetindi ağızlarına dahi almıyorlar düğün su bu Vs..

Konuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip kimseyi sıkmayayım Nişanlımla 7 ay konuştuktan sonra işi ciddiyete alma kararı aldık nişanlım gayet düzgün efendi birisi benim için sadece bu yeterliydi. Ailesiyle tanıştıktan sonra herşey kabus oldu çünkü ailesi empati yoksunu,kaba,cimri ve aile bireylerinin özellikle erkekleri tembeller hiçbiri dogru düzgün çalışmıyor ve 8 kardeşten olusuyorlar ne okumuşlar ne çalışmışlar ben bunları da gözardı ettim önemli olan eşim olacak insandi.Ne bileyim ailesinin kan emici vampir olduğunu hiçbirşeye karismiyorlar 6 aylık nişanlıyım bir tek çöplerini görmedim "Allah sağlık mutluluk versin' cümlesini kullanarak üzerlerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar .Neyse dedim ailesinin durumu kötü düğünü biz yapalım diye düşündüm ama gel gelelim ki nişanlım ailenin çalışan tek ferdi hatta yakın akrabalarını da bunun içine dahil edebilirim Tek çalışan kişi nişanlım ve bir gün nişanlım aileme karşı vefa borcum var ben onlara bakacağım dedi kendisi kamu kuruluşunda çalışmakta nisanlandiktan sonra yerleşti.ailesi ne okutma da emekleri var ne de evlenmesine katkı sağladılar nasıl oluyorsa kendini borçlu hissediyor. Durumları eyvallah kötü yardım etsin ama bu ömürlük olacak çünkü hiçbirinde afedersiniz çalışacak g..t yok onlarda Nişanlım hakkında saftır dayanamaz bize yardım eder diye itirafta da bulundular iyi tamam ailenin zor gününde yardımcı olmak güzel ama evde yatıp bundan yardım istemek durumumuz kötü demek ne kadar doğru? Nisanlimin kardeşlerinden biri okumadı İki ay kadar fabrikada çalışıp çıktı abisine gönderdiği mesajı okudum gözlerime inanamadım abi bin lira gönder ehliyet alacağım yalaniyla bir de üstelik ya nasıl insanlar anlam veremiyorum yardım etmiyorsunuz düğün için hani su nişanlılık durumun da şunu yapmayın gerçekten ehliyet olayı olsa dahi 6aylık nişanlıyım tek yüzükle duruyorum ustelik. Meğerse beyimiz gezi için abisinden para istemis. nişanlım 4aydır çalışıyor Tek kuruş birikim yapmıyor bahaneler üretiyor Başka şehirde adım atsan para diyerek ama adım gibi biliyorum ki ailesine para gönderiyor nişanlım seviyorum hani işinde gücünde düzgün birisi ah su tembetembel menfaatci ailesi olmasa her gün düşünüyorum ben nolacagim sonum nolacak nişanlımi seviyorm hani su aile meselesi çok canımı sıkıyor
Bu arada senin ailenin tutumu bedir? Nişanlı olduğunuza göre aileyi görmüşlerdir onlar da.. ne diyorlar?

Bu benim imtihanım etrafıma çevreme mutlu rolü oynuyorum.Hatta onların takmadigi bileziği el alem laf eder diye kendi ailem taktı Onlar taktı dedik. Biz böyle yaptık ailesi ne gerek var Allah mutluluk versin demekle yetindi ağızlarına dahi almıyorlar düğün su bu Vs..
Bin tl kardesine ehliyet icin para gonderecegine sana bi bilezik alsaydi.

Ayril gitsin.Senin ailen yok mu benimkiler hayatta izin vermezdi boyle bir aileye sahip biriyle evlenmeme.
Ailem ailesini asla beğenmedi ama dediğim gibi nişanlım.Böyle işinde gücünde efendi temiz duruşu ve benim Onu istediğimi bildikleri için ses cikarmiyorlar

Bin tl kardesine ehliyet icin para gonderecegine sana bi bilezik alsaydi.
Kendisine sordum inkar ediyor göndermedim diyor ama msji gördüm o para istedi diye gönderir miyim dedi velakin o msj tan sonra boy boy gezi fotoları paylaştı kardeşikardesi.

Ailem ailesini asla beğenmedi ama dediğim gibi nişanlım.Böyle işinde gücünde efendi temiz duruşu ve benim Onu istediğimi bildikleri için ses cikarmiyorlar
Efendi mi temiz mi daha belli olma canim.Senin simdi bakman gereken sey sana deger veriyor mu? Hic birikim bile yapmiyormus utanmadi mi nisanda sana hicbir sey takmayip ailen takinca.O efendi temiz gorunenler sonra insanin omrunu yiyebiliyor.Eger evlenirsen isin cok zor gibi.

Ayyy yapma şunu canım yaaaa. Ayy ben de öyleydim. Geçen taaa nişanlılık dönemimde yaptığım whatsapp konuşmalarına denk geldim de gereksiz bir alttan alma hali, saçma bir sürekli cici kız olma, aman kırılmasınlar huzur kaçmasın hali.. vallahi sinir oldum kendime.. çook gereksiz hareketler. Ne gerek var bileziği onlar almış gibi göstermene? Gerçekleri koy ortaya. De etrafa bana hiçbir şey yapmadılat. Bundan utanması gereken sen değilsin ki.. neden onları koruyorsun bu kadar? Bence de çok uzatmadan ayrıl. Bak ömrün boyunca huzurun olmaz böyle asalak aileyle

Back
X