• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın çalıştığı yerdeki bir "abla" nişanlımın peşinden ayrılmıyor. Amacı ne

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?

Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Hayır nisanliniz niye bunları size anlatıyor 😂kıskanmaniz hoşuna gidiyor galiba abla gibi yaklaşıyodur belki cokta önemli şeyler değil bence bir kadın bir erkek normal bı arkadaş olabilir yani hemen kötü düşünmeyin

Bence sizi kıskandırmaya çalışıyor, başarmışta. Önce anlatıyor sonrada saçmalama o beni kardeşi gibi görüyor, ablam. E o zaman niye anlatıyor? Siz bu yaşananlara hiç şahit oldunuz mu?
Hayır, sadece nişanlımın anlattıkları ile biliyorum şahit olmadın, ama yalan söyleyeceğini düşünmüyorum

Hayır, sadece nişanlımın anlattıkları ile biliyorum şahit olmadın, ama yalan söyleyeceğini düşünmüyorum
Yani eğer nişanlınız kızın abla olarak davrandığını düşünüyorsa bu yaşananları size anlatması gereksiz. Yok o da ilgisi olduğunu düşünüyorsa direk uyararak uzak durabilir. Bence kıskanmanız çok hoşuna gidiyor. Ben yerinizde olsam bir daha böyle bir şey anlatırsa hiç kıskandığımı belli etmem. Bakalım yinede devam edecek mi?

Back
X