Nişanlımın çalıştığı yerdeki bir "abla" nişanlımın peşinden ayrılmıyor. Amacı ne

Suyu kaç yudumda içtiğini falanda anlatır mı size nişanlınız?

Son cümle yeterli sanırım. Kız nişanlının bir sevdiği olduğunu biliyor ve bunu belirtmiş, adamda gözü olsa o cümleyi söylemez senin varlığını bilmezden gelir dile getirmez

Nişanlı da mi kur yapıyor ben mi yanlış anladim

Gözünüzle görüp kulağınızla duydunuz mu? Bence nişanlınız sizi kıskandırmaya çalışıyor.

Bunlar gerçekten oluyorsa ve bir erkek nişanlısını gerçekten seviyorsa arada mesafe varken onu üzmemek için ve aklına takılmasın kıskanmasın diye asla anlatmaz.

Kızkardeşimin eski kocasının da böyle bir ablası vardı hatta evli ve çocuğu da vardı bu malüm ablanın. Ama şuanda eski koca o ablayla evli bilmem anlatabildim mi

Benden bi şeyler gizlememek istediği için

Ayol nişanlın kapı önü dedikoducuları gibi her detayı sana anlatırken usanmıyormu? Bence düzgün bir adam bunu görmezden gelir ve anlatmaz bile.. Neticede kendisinde böyle bir duygu yoksa sorunda yok.. Ve kadında sorun görmedim tamamen samimi bir karakter..Bende samimi biriyimdir mesela, iş arkadaşlarıma kilo verdim di mi derim rahat rahat.. kahve yaparsam kadın erkek ayırt etmem veririm..dertleşirimde.. Ama kimsenin kocasına nişanlısına gözde koymam yani,zihniyetime aşırı aşırı ters..Öyle böyle değil buna duruşum.Burda tek abeslik nişanlında! Senin aklına zorla fitne fesatı sokan tammmda kendisi! Ayıp! İçten içe hoşuna gidiyor nişanlının bunu biliyomusun? Rahatsız olsa kadına tavır yapar sana anlatmak yerine..Bak seni taaa buralara konu açtıracak duruma getirmiş,ne gerek? Bu şeffaflık değil bu boşboğazlık ve ego tatmini...

Nişanlım TikTok çekmiyor yanlış okumuşsunuz
Çekmesine gerek var mı? Hayatı tiktok olmuş. Kapının önüne bakıp bakıp belki sevdiğim geçer diyor. Lisede kendi parmağı ile nişanladığı için Alyans takıp herkese başım bağlı mesajı veren bir ergen misali bakıyor olaylara. Yemeden içmeden de size anlatıyor

Bence burada ki sorun nişanlınızın gelip bunu size anlatması ve sizin istemediğinizi bile bile araya mesafe koymaması.Bir diğer sorunda bence tiktok kullanması

Beni o abla degilde nişanlınızın bunları size anlatması dikkatimi cekti bence szi kıskandrmaya calısıyo

Sıçtığını da söylüyor mu size? Ne kadar gereksiz egolar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…