- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Suyu kaç yudumda içtiğini falanda anlatır mı size nişanlınız?Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Son cümle yeterli sanırım. Kız nişanlının bir sevdiği olduğunu biliyor ve bunu belirtmiş, adamda gözü olsa o cümleyi söylemez senin varlığını bilmezden gelir dile getirmezBirde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Nişanlı da mi kur yapıyor ben mi yanlış anladimBirde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Keşke sadece küçükler çekse bir anasayfayı izleyin TikTokun... rezaletNişanlınız mı TİkTok çekiyor aman TanrımYaşlar küçük sanırım?
Nişanlım TikTok çekmiyor yanlış okumuşsunuzKeşke sadece küçükler çekse bir anasayfayı izleyin TikTokun... rezalet
Gözünüzle görüp kulağınızla duydunuz mu? Bence nişanlınız sizi kıskandırmaya çalışıyor.Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Kızkardeşimin eski kocasının da böyle bir ablası vardı hatta evli ve çocuğu da vardı bu malüm ablanın. Ama şuanda eski koca o ablayla evli bilmem anlatabildim miNişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Benden bi şeyler gizlememek istediği için
Çekmesine gerek var mı? Hayatı tiktok olmuş. Kapının önüne bakıp bakıp belki sevdiğim geçer diyor. Lisede kendi parmağı ile nişanladığı için Alyans takıp herkese başım bağlı mesajı veren bir ergen misali bakıyor olaylara. Yemeden içmeden de size anlatıyorNişanlım TikTok çekmiyor yanlış okumuşsunuz
Sonuncuya haykırdım.Bence burada ki sorun nişanlınızın gelip bunu size anlatması ve sizin istemediğinizi bile bile araya mesafe koymaması.Bir diğer sorunda bence tiktok kullanması
Valla ben yıllar önce kendimden 6 yaş küçük biriyle bayağı zaman flört ettim, çok ta aşıktık hele ben ne aşk acıları yaşadım. Tabii bitti gitti ama konu sahibine diyorumki "Abla deme lazım olur"Cok iyi.
Beni o abla degilde nişanlınızın bunları size anlatması dikkatimi cekti bence szi kıskandrmaya calısıyoNişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın beni sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Evet, ve evet aslan burcuAilelerin takıldığı törenle nişanlısın dimi? Ergen bir sevgilin var. Aslan burcu mu?
Evet, ve evet aslan burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?