- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
E kadın haksız mıBirde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Bu abla vurgusu nedir kuzumAbla mabla sevgilin sevgili olsun da çizgiyi çeksin. Bunları da gelip sana anlatmasın. 6 7 yaş çok büyük fark değil yani ablalıktan vuramazsın sevgiline odaklan sen.
Ne münasebet beni çekiyorsunuz diyememiş mi nişanlınız?Sınır çizmesi lazım.Nişanlınızdan yüz bulamazsa belki (evet ne yazık ki belki diyorum çünkü azar yese bile hala yüzsüz yüzsüz askıntı olan tipler gördüm) geri çekilir anlar.Hayır. Nişanlım işini yaparken kız bunu video'ya çekmiş, videoyu gördüm ve TikTok videosuydu galiba
Çocukça ilişki sevgiliniz benceNasıl nişanlım değil?
Offf muhabbetin IQ seviyesine gel... nişanlı beyefendi de istemem yan cebime koy modunda edebiyat parçalıyor maşallah.Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Biz söz vardı Abla deme lazım olur.. direk bu söz aklıma geldi. işiniz ablası olarak görüyor olsa bile kadının amacını niyetini içindekileri bilemeyiz bilemezsiniz. Kıskanmak en doğal hakkınız sevdiğiniz insan sonuçta hiçbiriniz biraz daha mesafeli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum Bu kadında nisanlinizdan yüz bulduğu için bu kadar rahat davranıyor bence gidip saçını başını Gözünü kaşını sorabilme samimiyetini nereden buluyor ki başka bence nişanlınız da konuşun Araya mesafe koysun iş yerinde iş üslubu adabıyla mesafesini koyarak davransın Olması gereken de bu zaten. Şu devirde de kimseye güven olmaz bacım net.Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
''ABLAN KURBAN OLSUN SANA'' da demiş mi? ya Allah aşkına ne ablası çaktırmadan çocuğu götürecek.
"Çocuk" bak buna çok katıldım.çocuğunda onda gönlü var gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?