Her insanin böyle anları olur,abartmayın adamı da bunaltmayın.
Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan bir sürü kadın vardır kanımca
Çift karakterli falan değil, normal insan davranışları bunlar. Hiç birimiz her zaman çok neşeli ya da her zaman çok suskun değiliz.
İnsan sürekli konuşkan, neşeli olabilir mi yav? Çok normal bir durumu dert etmiş gibi görünüyorsunuz. Sizi rahatsız eden kafasının ne ile dolu olduğunu anlatmaması mı?
Sürekli bir durum değilse, insanlık hali yani. Sürekli sıkılmayın, mutlu olun diye ilgi göstermesini bekleyemezsiniz. Bir sıkıntın varsa, konuşmak istersen dinlemek isterim. Böyle endişeleniyorum, merak ediyorum diyebilirsiniz. Yaptığı yanınızda yokmuş gibi davranmak değil de, kendi düşüncelerine odaklanmak bence. Yani kişisel algılamayın. Hem yanınızda olmak istemese, olmaz değil mi? Zorla alıkoymuyorsunuz sonuçta adamı.Hem o hem de böyle zamanlarda yanında yokmuşum gibi davranmasına kırılıyorum sanırım, yalnız hissediyorum yani
Demek adamın kafasında bin mesele var iş güç artık sorunları neyse onlari vs neler düşünüyor çok üstüne düşme içine sinmiyorsa neşeli bir anında sor sebebiniHerkese merhaba.
Nişanlımla aramızda bir problem yok.
2 yıldır tanışıyoruz. 1 yıldır sözlü 6 aydır nişanlıyız. Seneye yaz da kısmetse evlenmeyi
Düşünüyoruz ama şöyle bir durum var.
Nişanlım her istediğimi yapmaya çalışır sevgisini ilgisini belli eder ama sıkıntım şu. Bazen çok suskun oluyor. Yanındayken yanında yokmuşum gibi davranıyor. Kafasının içinde yaşıyor sanki o an. Ne düşünüyorsun şuan diyorum hiç ama kafam dolu diyor. Adabada oluyoruz bazen bi yere çekiyoruz mesela müzik açık oluyor hiç konuşmadan oturuyor. Ben konuşturunca kısa kısa cevaplar veriyor. Bazen de çok neşeli konuşkan oluyor. Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan var mı ? Nasıl görüyorsunuz bu durumu ?
Demek adamın kafasında bin mesele var iş güç artık sorunları neyse onlari vs neler düşünüyor çok üstüne düşme içine sinmiyorsa neşeli bir anında sor sebebini
Geçim derdi vs vardir belki..Böyle olan var mı yazmak istemiştim :)
Sizin nişanlıniz benim erkek halim resmen bende böyleyim arkadaslarımda bazen cok cana yakınsın bazende soguksun diyorlar o an kafam dolu olduğu icin öyle oluyorum yanı onunla konuşurken başka bir sey aklıma geliyor başka seyler düşünüyorumHerkese merhaba.
Nişanlımla aramızda bir problem yok.
2 yıldır tanışıyoruz. 1 yıldır sözlü 6 aydır nişanlıyız. Seneye yaz da kısmetse evlenmeyi
Düşünüyoruz ama şöyle bir durum var.
Nişanlım her istediğimi yapmaya çalışır sevgisini ilgisini belli eder ama sıkıntım şu. Bazen çok suskun oluyor. Yanındayken yanında yokmuşum gibi davranıyor. Kafasının içinde yaşıyor sanki o an. Ne düşünüyorsun şuan diyorum hiç ama kafam dolu diyor. Adabada oluyoruz bazen bi yere çekiyoruz mesela müzik açık oluyor hiç konuşmadan oturuyor. Ben konuşturunca kısa kısa cevaplar veriyor. Bazen de çok neşeli konuşkan oluyor. Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan var mı ? Nasıl görüyorsunuz bu durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?