Mantığınızı anlamıyorum. İlişki yaşamaya hazır olmamak suç sanırım. Oldu adam dayanamaz diye sevişseydim.
Yaşamadım ama bu benim tercihim. Yaşamış olsaydım bunu sormaz bilmek istemez ama sorun da etmezdi. Benden öncesi der geçer.Bu konuda sizin fikirleriniz önemli.
Eğer biraz takacak yapıdaysanız bence geç olmadan bırakın.
Zira insanın böyle birşey sürekli aklına gelir.
Ne vakit ilişki zamanı gelse o kızlara söylemi yaptı aceba . Böylemi yaptı aceba lar aklinizi çok meşgul eder.
Farkli dusunenlere saygim var ama sanirim ben esimin daha evvel boyle birsey yaptigini duysam atlatamazdim.
Nişanlı iken duysam büyük ihtimalle bırakırdım.
Kendim eşimden evvel hiç yaşamadığım için bu böyle olurdu.
Yok eğer siz başkasıyla birşeyler daha evvel yaşadıysanız da o zaman biraz farklı düşünüle bilir.
Yani eşinizin de yaşamış olması tölere edilebilir
Gerçekten çok komiksiniz. Gülelim bari.Ben cvp vermek istiyorum hocam çocuğu leylekler yapıp getiriyor
Neyini anlamadin milena.yazanlardan biri de benim.tiksinirim ya sonucta ordan ne ciktigini cok iyi biliyoruz.hastalik kapma riski cok yuksek.ben isin dini boyutu vs sin de degilim.pislik oldugu icin tiksiniyorum.tiksinmeyen varsa buyursun yapsin...
Gerçekten seviyesiz yorumlarınıza ihtiyacım yok. Komik veya zeki bir espri yaptığınızı mı düşündünüz ? Konuma yorum yapmazsanız sevinirim. İşini gücünüz insanlara laf sokmaya çalışmak.cok merak ettim cevaplarmısınNeydiney .
Anal sex ne?
Oral sex ne?
Sex ne?
hani bildiginden eminmisin yani?
he birsey daha var.
Cocuk nasıl olur?
Bakısarakmı? Koklayarakmı?
Bukonuda gülmekten başka yapılacak bişey yok kiGerçekten çok komiksiniz. Gülelim bari.
Sonra da gelip buralarda ahhlanırlar anal ilişki yaşadım şu hastalık oldu ne yapmalıyımNeyini anlamadin milena.yazanlardan biri de benim.tiksinirim ya sonucta ordan ne ciktigini cok iyi biliyoruz.hastalik kapma riski cok yuksek.ben isin dini boyutu vs sin de degilim.pislik oldugu icin tiksiniyorum.tiksinmeyen varsa buyursun yapsin...
Kesinlikle bilmemek en iyisi. Hem hijyen hem de toplumsal bir algı sanırım benim ki. İğrenç ve yanlış geliyor. Eşimin de buna böyle bakmasını isterdim. Bakmıyor böyle ama bunu yapmamayı sorun olarak görmüyor. Bu iyi bir şey. İlişkimiz çok şükür iyi. İstemediğim bir şeye beni zorlamaz. Bunca zaman öyle oldu en azından. Yine de biraz soğudum galibaAnal seksten uzak duran kişinin iki sebebi olabilir.
1) İnancından ötürü. (Sağlık da bununla beraber)
2) Hijyenden ötürü..
Sevişirken hijyen aramak da bana tuhaf geliyor o ayrı mesele. :)
Ben inançlı bir insanım bu sebepten uzak dururum.
Eşimin de bu konuda aynı bakış açısına sahip olmasını beklerim.
Ama geçmişte olmuş, merak etmiştir falan.
Adamla dört dörtlük ilişkim varken bunun için yüzük vermezdim eline.
Zaten saygılı biri olduğu açıklamasından belli.
Cevabını kaldıramayacağınız soruları sormayın bundan sonra.
Bazen bilmemek en iyisidir.
Bilmiyordum canim iyi ki soyledin.zaten herkes prezervatif kullandigi icin kimseye hastalik bulasmiyo.Prezervatif diye bir icat var son 150 yıldır falan.
Okuduklarınızdan bunu anlamışsanız algınızı değiştirin. Vajinusmus olmak da aşağılayacı bir şey sanırım. Kadınları kadınlar anlamalı güya ama maşallah en önce onlar taşlıyorBukonuda gülmekten başka yapılacak bişey yok kicinselliği öcü gibi görüyorsunuz umarım vajinamus falan cikmazsiniz
Hastalık sadece anal ilişkide bulaşmaz. Hastalıktan korunmak istiyorsanız prezervatif kullanacaksınız her türlü ilişkide. Bu kadar basit.Bilmiyordum canim iyi ki soyledin.zaten herkes prezervatif kullandigi icin kimseye hastalik bulasmiyo.
Evet aydınlattı arkadaş bizi Tabi bi de onlar hiiiiiç yırtık falan da olmuyorBilmiyordum canim iyi ki soyledin.zaten herkes prezervatif kullandigi icin kimseye hastalik bulasmiyo.
Hastalık sadece anal ilişkide bulaşmaz. Hastalıktan korunmak istiyorsanız prezervatif kullanacaksınız her türlü ilişkide. Bu kadar basit.
Prezervatif kesin çözüm heralde size göre ????yırtık olma ihtimali yok tabiHastalık sadece anal ilişkide bulaşmaz. Hastalıktan korunmak istiyorsanız prezervatif kullanacaksınız her türlü ilişkide. Bu kadar basit.
Neyin goy goyu bu?Evet aydınlattı arkadaş bizi Tabi bi de onlar hiiiiiç yırtık falan da olmuyor
Evet aydınlattı arkadaş bizi Tabi bi de onlar hiiiiiç yırtık falan da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?