Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Herkese merhaba arkadaşlar;

Nisan ayında düğünüm var. 6 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeye karar verdik. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Anlayışlı, sevecen, dinleyen anlayan bir yapısı var. Sevgisini hissettirir. Değer verir. Anlatacağım konu dışında hiç bir sorunumuz yok diyebilirim.

Cinsel anlamda bir birlikteliğim kimseyle olmadı. Nişanlım ile bir kaç kez yakınlaştık fakat ciddi bir şey olmadı. O süreçte de gayet anlayışlı, nazik davrandı. İstemediğim bir şey için ısrarcı olmadı.
Düğün yaklaştığı için cinsellik üzerine konuşmaya karar verdik ve biraz konuştuk. Ona oral ve anal sekse karşı olduğumu, bunları yapamayacağımı söyledim. Nasıl istersen öyle olacak dedi. Fakat ben onun fikirlerini de merak ettiğim için kendisine bu konularda ne düşündüğünü sordum. Bana " cinsellik farklı bir alan. Birinin asla yapmam dediği şey başkası için normal gelebilir. Bana normal geliyor fakat bu karşılıklı istek ile olur. İstemediğin hiç bir şey asla olmaz" dedi. Özellikle anal ilişkiye karşı hassas olduğumu ve böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını sordum. Bana " bir kez yaşadım kız arkadaşımın isteği üzerine. Senin gibi çok aşırı tuhaf karşılamıyorum. Asla yaşanmaz bir şey değil benim için ama olmasa daha iyi olabilir. Benim için elzem değil" dedi. Şok geçirdim. Yaşamış olmasını beklemiyordum sanırım.

Birden soğudum , tuhaf hissettim. Ona bunu söyledim zaten soğuduğumu hissetti. Kendini suçluymuş gibi hissettiğini söyledi. "Bu senden beklediğim bir şey değil ama cinsellik herkeste birebir aynı olmak zorunda değil. Yaşadığım şey için elzem demiyorum ama senin kadar keskin sınırlarım yok. Bu kadar zaman doğru bildiğim fakat daha sonra seninle beraber yanlış olarak gördüğüm çok şey oldu. Eğer bu yanlış ise bunu bana anlatıp farklı düşünmemi sağlayabilirsin. Yeter ki uzaklasma benden. Belki zamanla senin gibi düşüneceğim. Senden istemediğin bir şey yapmanı asla istemiyorum. Suçlu hissettiriyorsun ve çok üzülüyorum benden uzaklatığın için" dedi ve ağlamaklı oldu. Kendimi kötü hissediyorum. Bunu kabullenmek zor geliyor. İleride evlilik için problem olabilir diyorum ve onu bunu yapmış biri olarak hayal edemiyorum. Nişanı atmayı dahi düşündüm. Sizce yanlış bir yerde miyim ? Lütfen bana akıl verin

Çocuğa sormuşsunuz oda dürüst bi şekilde cvp vermiş ve gayet anlayışlı birine benziyor..Bende kaç senelik evliyim eskiden yaptığı bişeyi duysam bende rahatsız olurum biraz sevgi ve kıskançlıktan oluyor...Size hayır deyip yalanda söyleyebilirdi sonuçta...

Evet anlayışlı. O konuda hakkını yiyemem. Peki eşinizin daha önce anal ilişki yaşamış olsaydı bunu nasıl aşardınız ? Bunu aklımdan atamıyorum. Onun bunu yapmasını hayal edemiyorum. Beklemiyordum. Evliliğimizde sorun olur mu diyorum. Kafam çok karışık

E o zaman sormasaydınız adama. Sormuşsunuz söylemiş size karşı gayet anlayışlıymış da neyi zorluyorsunuz şu an? Ayrıca karşı olmanızın nedeni ne dini sebepler mi?

Nisanlınızın açıklaması çok yerinde olmuş, sizi evlilik sonrası zorlayacak birinin cevabı değil söyledikleri.

Siz anal ilişkiye ne açıdan yanlış buluyorsunuz? Eğer dini açıdansa nişanlınızın evlilik öncesi cinsellik yaşaması başlı başına problem olmalı o zaman.

Kişiler şeylerin bu kadar ayrıntılı konuların konuşulmasını da doğru bulmuyorum.

Karşınızdaki insan ne güzel olgunca konuşmuş sizinle.Siz eski ilişkileri yüzünden nişanı atmayı düşünüyorsunuz,üstelik size açıkça demiş ''sen istemiyorsan tabii ki olmaz'' diye.Karşınızdaki insanla hayata aynı yerden bakmıyorsunuz,bence de nişanı atın,ona bir iyilik yapmış olursunuz.

Sizden öncesiymiş ama bu sizi niye soğutuyor ki?Bence boş yere sorun yapıyorsunuz bu konuyu.Bir de bazısının iğrenç bulduğunu bazısı sevebiliyor tamamen tercih meselesi.
Öyle mi dersiniz ? Kuruntu mu yapıyorum. Tuhaf hisettim. Evliliğimizde sorun olur mu diye düşündüm. Senden istemem böyle şeyler dedi ama ya yetersiz gelirse yaşadıklarımız. Sonuçta deneyimlemiş. Bir de ondan bunu yaşamış olmasını beklemezdim galiba. Bana " yok artık tabi ki bunu da yaşamadım o kadar da değil" gibi bir cevap bekledim galiba

Hayır olmaz belli bi zaman sonra aklınıza gelse bile bişey hissetmiceksiniz..bende ilk zamanlarda saçma sapan sorular sorup cvp aldığımda da trip atardım..çok normal böyle hissetmeniz...o sevgiden koskanmaktan kaynaklanıyor bi garip hissediyor insan anlıyorum sizi..ama anladığım kadarıyla çok anlayışlı biri bence çok sıkmamaya çalışın bu konuda nede olsa isteklerinize saygı duyuyor...zaten konuşarak olmaz bu yaşarken kendiliğinden gelişir sizde çok düşünmemeye çalışın bişeyleri...

Hayır dini açıdan hiç bir düşüncem yok. Sadece pozisyonu,normalin dışına bu kadar çıkışı bana iğrenç geliyor. Sanırım bir de toplumsal bir algı var bu konuda ben de. Bilemiyorum inanın

Cinselliği çeşitlendirmezseniz yeterli gelmeyecektir bir süre sonra zaten. Kadın ya da erkek olsun on yıllarca aynı insanla aynı şekilde aynı sınırlarda sevişmekten her insan sıkılır. Bu illa anal ya da oral olmalı demek değil ama çeşitlendirmezseniz monotonluk zamanla cinsellikten uzaklaşmaya sebep olacaktır.

Evet sorduğum için pişman oldum. Bilmemek en iyisi olurdu. Resmen boş bulundum. Birde "saçmalama tabi ki hayır o kadar da değil" falan gibi bir tepki bekliyordum sanırım kendisinden. Evet yaşadım diyince şok geçirdim. Bir tiksinti hissettim ve bunları yaşamış olması evliliğimizde problem olur mu diye düşündüm. Rutin gelebilir bir yerden sonra

Saçmalamayın isterseniz ne alaka nişan atmak :)
Cinsellikte sınırlarını çiftin kendisi belirler.
Siz istemiyorsunuz karşı taraf da tamam demiş daha ne?

Evet buna kesinlikle katılıyorum. Çeşitlendirmek gerekiyor ve bunun için elimden geleni yaparım. Zaten o da rutinlik sıkacak bir yerden sonra dedi. Ama bu anal ya da oral ile olmamalı. Böyle bir beklentisi yok. Ben bunu duyunca ağladım bile. Biraz saçma mı oldu bilmiyorum duygularım karman corman oldu. Tiksinti hissettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…