- 3 Mart 2015
- 163
- 146
- 103
- Konu Sahibi kelebekk00
-
son kanunlardan sonra evlilikten korkan erkeğe hak veririm ben. kadın yalan söylese de erkeğin ceza almasına yetiyor. bunları görüp korkuyor olabilir. amcam yakın örnek..
korkmasi gereken benim ama... ailemi, dogdugum yeri birakip onun yanina yerlesecegim.
ben bile bunu acikca dile getirmiyorken onun bunu dile getirmesi haksizlik degil mi?
yazmayi unutmusum korkuyu normal bulmama ragmen bunu karsi tarafa acikca belli etmek hos degil insan ister istemez güceniyor süpheye düsüyor
benim de zoruma giden bu oldu. evet ben de kimi zaman ailemi, dogdugum yeri birakip türkiyeye yanina yerlesecegim diye korkuyorum acaba nasil olacak, yanimda olacak mi vs.
ama asla ona belli etmiyorum, sevgimden süphe eder üzülür, yanlis anlar diye
eee sen neden yerinden yurdundan oluyorsun ki?
şu kadınların evleniyor diye yer-şehir değiştirmesini çok saçma buluyorum.
senin hayatın ailen işin yok mu ya?
Zaten evleneceksin, bir ömür boyu yanında olacak adam..Erkeklerin üstüne çok düşüyorsunuz.Sürekli ilgi ilgi...biri sizle ilgilenincemi kendinizi değerli hissediyorsunuz...Erkeklerin duygularına hiç önem verilmiyor, onlarda insan, duyguları var...Kolay bir iş değil tabiki evlenmek, sorumluluğa girmek...Birde bayanlar böyle sıkboğaz edince tabiki evlilik korkusu oluşuyor..İlk başta sık arayıp, zamanla azalması normal, durum herkeste böyle...Merhaba canlar..
yaklasik 4 aydir nisanliyim, 5 ay sonra da dügünüm olacak kismetse.
bir ortamda ortak arkadaslar sayesinde tanistik, asik olduk uzun süre görüsüp nisanlanmaya karar verdik.
nisanlim türkiyede yasiyor ben ise yurtdisinda
cok cok iyi giden iliskim vardi, dügün hazirliklari, onun isleri, mesafe derken araya biraz sogukluk girdi.
günde 10 defa görüsen biz 3 defa görüsmeye basladik ama sorun etmedim, disari ciktigim zaman yaninda ben yokum uzagiz özlüyorum bu yüzden cok kiskaniyorum diyip kavga cikariyor.
dün gece biraz söylendim, islerinin yogun oldugunu biliyorum, ama benim de biraz ilgiye ihtiyacim var, hep sinirlisin konusamiyorum seninle diye.
biz evleniyoruz farkindamisin ev, dügün, is cok yogunum ve zaman zaman gitgel yasiyorum dedi!
evlilikten korkuyormus. basimdan asagiya kaynar sular döküldü..
ben gurursuz bir insan degilim evlilik diye tutturmadim da hicbirzaman. oydu ailesiyle tanistiran, her ortama beni götüren gögsünü gere gere sevgilim diye tanistiran. neoldu? gitgel yasiyorsan sevginden süphe ederim, seven insan korkar mi hic dedim.
sonra da konuyu kapatip uyumaya gectim ama bütün gece uyuyamadim. ne düsünmeliyim? kafam cok karisik, normal mi böyle olmasi? yoksa tavrimi belli mi etmeliyim? gercekten cok kirildim...
(yazim hatalari varsa cok özür dilerim simdiden)
Merhaba canlar..
bir ortamda ortak arkadaslar sayesinde tanistik, asik olduk uzun süre görüsüp nisanlanmaya karar verdik.
cok cok iyi giden iliskim vardi, dügün hazirliklari, onun isleri, mesafe derken araya biraz sogukluk girdi.
günde 10 defa görüsen biz 3 defa görüsmeye basladik ama sorun etmedim, disari ciktigim zaman yaninda ben yokum uzagiz özlüyorum bu yüzden cok kiskaniyorum diyip kavga cikariyor.
dün gece biraz söylendim, islerinin yogun oldugunu biliyorum, ama benim de biraz ilgiye ihtiyacim var, hep sinirlisin konusamiyorum seninle diye.
biz evleniyoruz farkindamisin ev, dügün, is cok yogunum ve zaman zaman gitgel yasiyorum dedi!
ben gurursuz bir insan degilim evlilik diye tutturmadim da hicbirzaman. oydu ailesiyle tanistiran, her ortama beni götüren gögsünü gere gere sevgilim diye tanistiran. neoldu? gitgel yasiyorsan sevginden süphe ederim, seven insan korkar mi hic dedim.
sonra da konuyu kapatip uyumaya gectim ama bütün gece uyuyamadim. ne düsünmeliyim? kafam cok karisik, normal mi böyle olmasi? yoksa tavrimi belli mi etmeliyim? gercekten cok kirildim...
Restoran sahibi ve aile sirketleri var. birakip gelemiyor buraya. benim oraya yerlesmem daha mantikli burda mutsuz olacagini biliyorum
Korkuyorum demişMerhaba canlar..
biriniz Türkiye´de biriniz yurtdisinda tabiki birinizden biri yer degistirecek :) Oranin sartlari daha iyise tabiki degistireceksin ne varmis bunda anlamadim. Insanlar is icin hatta hayalleri icin bilmedikleri ülkelere yerlesiyor bu düsünce tarzini anliyamiyorum
eşimle 6 sene beraberlikten sonra evlilik kararı aldık
ona, deli gibi aşık olmama rağmen, son güne kadar korkuyordum evlenmekten
seven insan da korkar
hatta ben de mesela, eğer daha önce birlikte yaşamamışlarsa, korkmayan insanları anlayamıyorum
bence çok büyütmüşsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?