- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi kelebekk00
-
evet sormaliydim ama o anda konusamadim kendimi cok kötü hissettim ve uyumak istedigimi yorgun oldugumu söyledim. yarin devam konusuruz sende yorgunsun dedim kapattik telefonu
O mesajdan sonra emin oldumki eski kiz arkadasina olan duygusal bagini tamamemen bitiremedigi icin nisanlisina kendisini birakamiyor.adam emin degil malesef.bana yazdığı cevabı oku canım
senin öngörün daha doğru gibi görünüyor
birde eski kız arkadaş mı varmış işin içinde ?O mesajdan sonra emin oldumki eski kiz arkadasina olan duygusal bagini tamamemen bitiremedigi icin nisanlisina kendisini birakamiyor.adam emin degil malesef.
Nisanlanmadan hemen once biri ile uzun bir iliskisini bitirmis.birde eski kız arkadaş mı varmış işin içinde ?
e şimdi sor
aklıma takıldı de, bu gel git dediklerin nedir de
ama lütfen, bak hazır hissetmiyorsan evlenmeyelim vs vs vs yapma
sadece sorunu sor, bırak o cevap versin, onun adına düşünüp yorumlama
o zaman aklı onda kalmış bu yüzden gel gitler yaşıyor da olabilir..Nisanlanmadan hemen once biri ile uzun bir iliskisini bitirmis.
Günde 10 defa görüşmek aşırı fazla...bağımlılık gibi.
Günde 3 bile fazla geldi bana. Görüşmekden kastınız ne acaba? O yüzden nişanlınızı darlamanızı da anlamadım.
Ama yorumlarda herkes evlilik korkusu yaşar, çok doğal kısmına katılmıyorum. Evet, değişimden korkarsın, ama karşındaki insana da gelgitler yaşıyorum diyecek kadar öküz olmamalı bir adam. Neyin gel giti, şu aşamaya gelinmiş hala acaba evlenmesem de bir seçenek olarak saklı mı adamda?
Seni de kaybetmek isteyecegini sanmiyorum acikcasi sana durust olup hissettiklerini net bir sekilde soylerse ona gore yol alirsin ama ben seni cok seviyorum sensiz yasayamam evlenegim kadin sensiin gibi laflari bir anda pes pese soylerse o andaki senin hislerin bulacak dogruyu.ben cok görüsmeyi seven vicik vicik iliskilerden hoslanan bir insan degilim zaten.
bana da fazla geliyordu ilgisi , ki günde 10 defa telefonla arayan ben degildim zaten.
ama bir anda bukadar azalmasi dikkatimi cekti. kimseyi darladigim yok elinden telefon düsmeyen erkek 7 saat yazmiyorsa ben bunun altinda birsey ararim acikcasi. trip atmadim bagirmadim cagirmadim sadece sordum..
bir sorun oldugunu, yanlis yaptigini anlamis olacak ki simdi yaziyor bana.. bu konuyu konusmak istiyorum kendisiyle neyin gitgeli oldugunu bilmek istiyorum. gurursuz bir insan degilim ben sevsem de gitgel yasiyor, pismansa gitmeye bitirmeye hazirim
Bu duygularda olan biriyle evlenip Türkiye'ye geldikten sonra büyük ihtimal pişman olacaksınız.Ben onun için herşeyimi bıraktım buraya geldim diye bdv'de konu açacağınız muhtemel.Onun yaşadığınız yerde mutsuz olacağını düşünüyorsunuz ama buraya geldiğinizde devlet dairesinden eğitime,sağlıktan trafiğe,sokaktaki serseriden şiddetten yaşam kalitesinin düşüklüğüne kadar bu ülkeye çok zor alışacaksınız.Sizin yaşadığınız ülkenin en ufak bişeyinizdeki düzeninizi bile arayacaksınız.Eşiniz oluncada sorunlar olursa yaşadığınız yer gözünüzde daha kıymetli olucak.Restoran sahibi ve aile sirketleri var. birakip gelemiyor buraya. benim oraya yerlesmem daha mantikli burda mutsuz olacagini biliyorum
Aynen katiliyorum.İnsan evlilikten korkabilir. Bunu anlarım.
Ama “gelgitler” yaşıyorum diyen birine git ve gelme derdim ben olsam.
Mesaj tekrari.İnsan evlilikten korkabilir. Bunu anlarım.
Ama “gelgitler” yaşıyorum diyen birine git ve gelme derdim ben olsam.
Restoran sahibi ve aile sirketleri var. birakip gelemiyor buraya. benim oraya yerlesmem daha mantikli burda mutsuz olacagini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?