Nisanlimin dügüne 5 ay kala "Evlilik korkusu"!

evet sormaliydim ama o anda konusamadim kendimi cok kötü hissettim ve uyumak istedigimi yorgun oldugumu söyledim. yarin devam konusuruz sende yorgunsun dedim kapattik telefonu

e şimdi sor
aklıma takıldı de, bu gel git dediklerin nedir de
ama lütfen, bak hazır hissetmiyorsan evlenmeyelim vs vs vs yapma
sadece sorunu sor, bırak o cevap versin, onun adına düşünüp yorumlama

Kendinize çok yüklenmeyin bir süre hiç birşey sorgulamayın.
gel git yaşanması normal birde zaten mesafe var aranızda belki aynı şehirde olsanız hani bu kadar olmaz dı
zaten eğer ki ters giden bir durum var ise kısa zamanda ortaya cıkacaktır bir süre 3 maymun oyna peki fazla belli etme düşündüklerini biraz kendini geri çek o az ilgilenmeye başladı ise sende az ilgilen ona ayna ol bakalım
eğer zaten su an ki süreç gecici ise eminin düzene girecektir herşey
hakkınızda hayırlısı olsun

e şimdi sor
aklıma takıldı de, bu gel git dediklerin nedir de
ama lütfen, bak hazır hissetmiyorsan evlenmeyelim vs vs vs yapma
sadece sorunu sor, bırak o cevap versin, onun adına düşünüp yorumlama

yeminler etmisti nisanlanirken asla ona karsi zerre birsey yok icimde diye.. ama gel gör ki suan hicbir söyledigine inanamiyorum artik

Günde 10 defa görüşmek aşırı fazla...bağımlılık gibi.

Günde 3 bile fazla geldi bana. Görüşmekden kastınız ne acaba? O yüzden nişanlınızı darlamanızı da anlamadım.

Ama yorumlarda herkes evlilik korkusu yaşar, çok doğal kısmına katılmıyorum. Evet, değişimden korkarsın, ama karşındaki insana da gelgitler yaşıyorum diyecek kadar öküz olmamalı bir adam. Neyin gel giti, şu aşamaya gelinmiş hala acaba evlenmesem de bir seçenek olarak saklı mı adamda?

ben cok görüsmeyi seven vicik vicik iliskilerden hoslanan bir insan degilim zaten.
bana da fazla geliyordu ilgisi , ki günde 10 defa telefonla arayan ben degildim zaten.
ama bir anda bukadar azalmasi dikkatimi cekti. kimseyi darladigim yok elinden telefon düsmeyen erkek 7 saat yazmiyorsa ben bunun altinda birsey ararim acikcasi. trip atmadim bagirmadim cagirmadim sadece sordum..

bir sorun oldugunu, yanlis yaptigini anlamis olacak ki simdi yaziyor bana.. bu konuyu konusmak istiyorum kendisiyle neyin gitgeli oldugunu bilmek istiyorum. gurursuz bir insan degilim ben sevsem de gitgel yasiyor, pismansa gitmeye bitirmeye hazirim

Seni de kaybetmek isteyecegini sanmiyorum acikcasi sana durust olup hissettiklerini net bir sekilde soylerse ona gore yol alirsin ama ben seni cok seviyorum sensiz yasayamam evlenegim kadin sensiin gibi laflari bir anda pes pese soylerse o andaki senin hislerin bulacak dogruyu.

Restoran sahibi ve aile sirketleri var. birakip gelemiyor buraya. benim oraya yerlesmem daha mantikli burda mutsuz olacagini biliyorum
Bu duygularda olan biriyle evlenip Türkiye'ye geldikten sonra büyük ihtimal pişman olacaksınız.Ben onun için herşeyimi bıraktım buraya geldim diye bdv'de konu açacağınız muhtemel.Onun yaşadığınız yerde mutsuz olacağını düşünüyorsunuz ama buraya geldiğinizde devlet dairesinden eğitime,sağlıktan trafiğe,sokaktaki serseriden şiddetten yaşam kalitesinin düşüklüğüne kadar bu ülkeye çok zor alışacaksınız.Sizin yaşadığınız ülkenin en ufak bişeyinizdeki düzeninizi bile arayacaksınız.Eşiniz oluncada sorunlar olursa yaşadığınız yer gözünüzde daha kıymetli olucak.

Bence su anda Türkiyede bir cok insani korku sarmis durumda. Ekonomi kötüye gidiyor. Gecim daha zor. Tl düsüse gecti. Yani biz yurtdisinda pek fark etmiyoruz belki ama o orda birebir yasiyor. Bence birbirinizi sıkmayın. Uzaktan iliskiler daime sabir ister. Hayirli olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…