- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
Kültür farkı, maddiyat farkı ciddi mevzular. Evlenince daha da meydana cikacak. Gerçekten çok sevmek ve bunu asla aranizda mevzu yapmamak lazım. Sana layık olmaya çalışacagim demek hep bunun eksikliğini hissedecegim demek. Siz de bunu hissettiriyorsunuzdur elde olmadan. Bilemedim. Bir de evde başka dışarda başka demişsiniz çok sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi. Madem elinden geleni yapacak neden sdece dışarda yapıyor, evlenince elde edince iyice degisir.zaten 7-8 aydır toplu gruba yazmıyor sadece arada bi normalden yazmışlar o asla sevgiliyken kullandığı üslubu kullanmamış.
beni artık damat olarak benimsediler, kendimi ait hissediyorum buraya. 1 yıla evlenicem artık,nişanlımın ailesine ve ona layık olmam lazım gibi konuşmalar geçmiş.
bunlara da bu hep böyle gitti mi diye emin olmak için gece baktım. çünkü gidişatına göre yol çizmem gerekiyordu.
sonuç olarak, şu an 1 yıl önce yazdıkları gibi düşündüğünü sanmıyorum.Tam tersi herkese beni ve bizimle ilgili planlarını anlatıyor. Ama benim bunları okumama rağmen hala aklımdan gitmiyor o iki konu.
Evet, kültür farkı da var bazı konularda.İlk nişanlanmaya karar verdiğimiz zaten sana hiç yetişemicem dedi bana. Ama her zaman senin için en iyi şeyleri elde etmeye çalışıcam dedi. İsteklerini yapma konusunda, yanına yakışma konusunda vs.