nişanlımın erkeklik takıntısı

Töbe yarabbim nerdeyse zifaf gecesi nasıl yapmalıyım diye soracaklar akannehir
Bize ne senin nişalının şeyinden,git konunun muhattabına sor
Böyle konular açıyorlar,sonra da yorumları beğenmeyip,kk lı bayanları suçluyorlar

İnsanlara Garip gelenn Bu konuyu açmanızz Değill. Açtıgınız Tüm konularınn cinsellikle ve Takıntıyla ilgili olmasıı önce burasını anlayın...
Siz Takıntılı Eşiniz olucak kişi Takıntılıı bence Çok güzell bir Çift olabilirsiniz... Birde eleştirilmeyi Sevmiosunuz sanırımm onun içinn Cinsellikk kısmında Acarsanız konu eleştirilmek zorunda kalmazsınız..

Bu kadarıda pes yaaa Bu Tarz insanların kişiliklerinde sorun var kesinliklee...lmaz:

bak birde yorumları begenmeyip iyi eleştiri yapmamızı bekledi.
kusura bakma ama desemki herşey, kücük penis degil boşver verecenmi??yada tamamen boşver zevk almazsın sen yoluna devam et mi desek ne desekde derdine care bulsak.
yani bu derdine çare buluncak ortam degil.kafanda bişeyleri planyalıp tasarlayıpp oooo insan bunalıma girer.
heyy gidi heyyyyy kimi can derdinde kimi ekmek derdinde kimi bilmem ne derdinde hayattt bu dersiz geçmiyor.amaaa ayıp bunlar dışa vurma.
desemki ben seni tanıdımmm misall diyelim olurya hayat bu yinede.utanmıyacakmısın senin eşinin şeyini küçük oldugunu bildim sorunu oldugunu bildim.

eevt o zaman sana bi kaç öneride bulunalım arkadşaım :hulya:

penis büyütücü haplar felan varmış onlardan alır
sende gögüs büyütme amlytı olursun
ayrıca bi mesajında popo kaldırma amlytı olacağınıda yazmışsın onu olursun
başka bişi varmıydı :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 Uzman doktorunuz gerekli açıklamayı yaptı
Başka sorunuz var mı? kaydirigubbakcemile3

Ya bacım derdiniz yok dert mi arıyosunuz, zaten sizin de göğsünüz küçükmüş; onun da bi tarafıyla problemi var zaten; size göğsünüzle ilgili bişey söylerse siz de ona "bi tarafıyla" ilgili bişey sölersiniz altta kalmazsınız, gül gibi geçinip gidersiniz; töbe yarabbim yaa...

eğer seviyosanız birbirinizi takılmayın böle şeylere; merak etmeyin cinsel hayatınızda da bi problem olmaz; erkeklerin gereksiz takıntıları bunlar; aynı sizin göğüs takıntınız gibi...

sen kendin bir yerlerine takıyorsan nişanlının şeyine takıyorsundur.....
belki adamın başka korkuları var...sen nerden biliyorsun ki erkekligine taktıgını
belki senin onun erkekligine takmandan rahatsız oluyor...
derdi budur...
adamı rahat bırakmıyorsan ona taktım bak buna taktım erkekligine taktım...
diye oda baskı hissediyordur.
yada başka sorunları varsa birbirinize takmadan uzmana gidin ....

peki psikiyatra gitcem zaten 3 -4 aydır antidepresan kullanıyorum.obsesiflik ve majör depresyon var.teşekkür ederim.

sorulacak soru var sorulmayacak soru var. doktora gidin arkadaşım ne bilsin elin kadınları senin nişanlının bilmem neresini. sen bileceksin biz değil...

Bence evlenmeyin derim daha maddi olarak bedensel özelliklerinizi içinize sindirememişsiniz daha başka sorunlara nasıl baş geleceksiniz. Burdaki herkesin vardır tabiki takıntılı olduğu durumları normal çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz ki. Ama yani hep de cinsel organlara atıfta olmazki ne bu yani.Bir olur iki olur mesajlar paso bel altına. Niyetinizden şüphe ediyorum şahsen.

Gerzek erkekler hee kadınların tek istediğim şöyle ağaç kütüğü gibi bir peniz..

Hey Allah'ım yaaa. Kadının istediği aşk, sevgi, saygı, anlayış, evlilikte eşitlik, herşeyi kadının üstüne yıkmamak ona yardım etmek, ne bileyim odunluktan çıkmanız. Onu özel hissettirmeniz. Erkeklerin yoğun olduğu siteleri okuyorum takmişlar şeylerine. Benimki böyle karım beğenmez hey Allah'ım biz sizin gibi ete önem vermiyoruz, ruhtur önemli olan, huydur önemli olan...

Anlayın artık şunu. Valla çok delilendim kusura bakmayın hanımlar...Kadın gibi takılan ileri zeka erkek üyeleredir bu laflarım.

Son düzenleme:
Anlaşılan cinsel konulara karşı bir obsesyonluğun var. Kendine karşı..... nışanlınmı? eşinmi her kim ise onada takmış vaziyettesin..Biran önce doktora gitmelisin. Antidepresanlar şuanda senin bu sıkıntını çözmez, psikoterapi ve ilaç takviyesi yapılmalı. Kafandaki soruları psikologunla paylaş, bunlar senin uydurduğun takıntı yaptığın meseleler, gerçeği böle değil aslında. Beyninin oynadığı bir oyun.

ohaoldumsmile yok artık daha nelerrr siz anladıgım kadarıyla Türkçe Ögretmeniymişsiniz.vay ögrencilerin haline.bu kafada bu ruhda bir ögretici ögretmen.sakın ögrencilerine bu konulardan bahsetme.erken yaşda nüfüs patlaması söz konusu olabilir.

Bence siz ve nişanlınınız muhteşem bir çiftsiniz..
Kaç tane erkek penis boyundan,çapından ya da kadın göğüs bedenininden,vajina renginden karşındakine bahseder ki?
Güzel bir uyum yakalamışsınız,tebrikler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…