nişanlımın erkeklik takıntısı

peki psikiyatra gitcem zaten 3 -4 aydır antidepresan kullanıyorum.obsesiflik ve majör depresyon var.teşekkür ederim.

Arkadaş cevabını kendi yazmış zaten.
Bu rahatsızlıkların ayrıntısını bilmiyorum, hayal dünyasında yaşatıryor mu insanı.
Geçmiş olsun.

peki psikiyatra gitcem zaten 3 -4 aydır antidepresan kullanıyorum.obsesiflik ve majör depresyon var.teşekkür ederim.

Nasıl yani???
Kendi kafanıza göre mi teşhis koyup ilaç kullanmaya başladınız?
akannehirakannehir

prozac(antidepresan) 20 mg günde 2x1 kullanıyorum.bu ilacı 1 yıl boyunca düzenli kullanmam gerekiyormuş doktorun dedğine göre.raporla kullanıyorum bu ilaçları doktorsuz olur mu hiç.ayrıca 3 aydır derse giremiyorum sorunlarımdan ötürü.

Bu durumda evliliğinizi erteleseniz daha iyi olur gibime geldi..
Sağlığınıza kavuşunca nişanlınınızın da pek normal olmadığını farkedip yeni bir hayat kurabilirsiniz..
Geçmiş olsun...

Nişanlının ne gibi bir erkeklik sorunu ya da psikolojik sorunu olduğunu biz bilemeyiz..
sen ona bizden daha yakın olduğuna göre, birara açıkca sor bakalım derdi neymiş?

bu arada senin de psikolojik tedavin devam ettiğine göre ve onun da sorunları olduğundan şüphelendiğine göre evlliği ertelemenizde fayda var diye düşünüyorum..

sanki ikinizde pek hazır değilmişsiniz gibi geldi bana.

anam hem evlı hemde sevılıgısımı war bu hatunun
bu yazılanlardan o anlasılıyor
bı ask ı memnu vakası daha de haydeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aha türünün son örneklerinden biri daha
hergün bi tür ürüyo bu sitede
kız fato sen ne edıyon burda gı gıt ecrıne bak sen kaydirigubbakcemile3

ayyyyy valla msj ları okurken,karıma ağrılar girdi gülmekten
.

sizin;göğüsleriniz,poponuz,vajinanız, ne bilim işte oranız buranız

eşiniz mi nişanlınızmı orasını daha tam anlayamadım; oda şeysini

ikinizde beraber bir doktora görünün bence,ürolog ona bakar ama size kim bakar bilmiyorum

arkadaslar bence fazla gitmeyin üzerine cünki arkadas depresyon ilaci kullaniyomus
iyi degilmis yani allah sifa versin takmayin bence gögüsmüs vajinaymis

kaydirigubbakcemile3

sanırım en önemli sorun beyninde
bu sorunu aşabilirsen diğerlerini de aşarsın gibi geliyor bana.

Derdim var daki kadın sorunlara bi baksa..vajinasını,göğsünü nişanlısının bilmemnesini unutur ya neyyse..

aynen katılıyorumm

Evlenince geçim derdine düşün hele bir siz, o zaman ne erkeklik organı derdi kalır ne göğüs.
Kendinizi bile unutursunuz vallahi.

hey Allahım ya hey Allahım ya!!!!
önceki konundan belli hersey ya neyssse!!
siz bence esinmidir nisanlinmidir nedir onunla bı psikologa gidin!ordan da estetisyen e!sen gogusunu ve poponu yaptırırsın o da uzattirir biraz!hatta artık vajina estetiği de yapıyorlarmış!bilgin olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…