- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
peki psikiyatra gitcem zaten 3 -4 aydır antidepresan kullanıyorum.obsesiflik ve majör depresyon var.teşekkür ederim.
peki psikiyatra gitcem zaten 3 -4 aydır antidepresan kullanıyorum.obsesiflik ve majör depresyon var.teşekkür ederim.
prozac(antidepresan) 20 mg günde 2x1 kullanıyorum.bu ilacı 1 yıl boyunca düzenli kullanmam gerekiyormuş doktorun dedğine göre.raporla kullanıyorum bu ilaçları doktorsuz olur mu hiç.ayrıca 3 aydır derse giremiyorum sorunlarımdan ötürü.
anam hem evlı hemde sevılıgısımı war bu hatununkonu sahibinin diger mesajlari
arkadaşlar bu durumu o kadar dert etmeyin.benimde vagina problemim vardı ama eşim hiç dert etmedi.çünkü erkekler buna bakmaz bile.ayrıca bu tür durumlar yaratılışla alakalı.erkeklerinde penis sorunları var.ama önemli olan karşılıklı sevgiyle ve anlayışla ilişkiyi sürdürmek.sizcede öyle değilmi canlarım?
zilan 32 kardeş.evli olduğun için soruyorum.eşim penisinin küçük olduğunu bana açıldı.ben de cinsel ilişkiden normal zevk alabilirim değilmi?şimdide ben takıntılı oldum ya....
bi karar ver evlimisin degilmi
popon sorun
gögüslerin sorun
vajina yine sorun
bide bu yetmezmis gibi esinin? nisanlinin? penisi sorun(güccük)
ama lütfen yeter artik bukadar da saf yerine koymayin bizi, bencede özür dile:umursamaz:
kız fato sen ne edıyon burda gı gıt ecrıne bak sen kaydirigubbakcemile3aha türünün son örneklerinden biri daha
hergün bi tür ürüyo bu sitede
mesajlarina baktimda cogu hep cinsel organlarla takintilarin
senin vagina gögüs popo takintin, esin? nisanlin penis takintisi
bir tuhaflik var CADIARZU
aklin fikrin hep oralarda gamyoncuiremsu
konu sahibinin diger mesajlari
arkadaşlar bu durumu o kadar dert etmeyin.benimde vagina problemim vardı ama eşim hiç dert etmedi.çünkü erkekler buna bakmaz bile.ayrıca bu tür durumlar yaratılışla alakalı.erkeklerinde penis sorunları var.ama önemli olan karşılıklı sevgiyle ve anlayışla ilişkiyi sürdürmek.sizcede öyle değilmi canlarım?
zilan 32 kardeş.evli olduğun için soruyorum.eşim penisinin küçük olduğunu bana açıldı.ben de cinsel ilişkiden normal zevk alabilirim değilmi?şimdide ben takıntılı oldum ya....
bi karar ver evlimisin degilmi
popon sorun
gögüslerin sorun
vajina yine sorun
bide bu yetmezmis gibi esinin? nisanlinin? penisi sorun(güccük)
ama lütfen yeter artik bukadar da saf yerine koymayin bizi, bencede özür dile:umursamaz:
aynen katılıyorummİnsanların takıntıları olmaları çok normal değil mi kızlar ?
Konu sahibi arkadaş Bir derdim var bölümüne açmış sıkıntısını.Belli ki o bu konuya çok takıldığı için onun için büyük bir dert.Burda açılan saçma sapan konulara ciddi birşekilde yaklaşıp fikirlerimizi beyan etmemiz rağmen, bu arkadaşın konusu niye bu kadar ti ye alındı merak ettim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?