- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Kizin acik olmasi sevgili olurken pek rahatsiz etmemis anlasilan, ahlakini neye gore yargiliyayip
Kul hakkina giriyorsunuz onuda bilemem
Ama sana diyecegim unutmasina musade et, hatirlattikca tazelenir.
Sevgi ask farkli seyler.
Seni seviyordur, ama asik degildir. Zamanla asikta olabilir ama bu sekilde zaten duygulariniz zedelenir.
Bir sayfa aciyorsaniz donup geriye bakmamalisiniz.
bence boşuna kendini üzüyosun canımnegüzel birbirinizi bulmuşsunuz aşkınızı yaşamaya bakın insan kaç sefer aşık oluyor sen ilk aşkına takıyorsun boşuna kuruntu yapıyorsun Allah tamamına erdirsin mutlu olursunuz ömür boyu inşallah
zaten onun sayesinde kapanmış sevgiliyken. ahlakını yargılamıyorum ahlaksız da değil elbet ama ona uygun değilmiş bunu demek istedim.
eski meseleleri o bana açmıyor aksine unuttum bile diyor ama ona esskileri açan sorgulayan benim.
eski meseleleri o bana açmıyor aksine unuttum bile diyor ama ona esskileri açan sorgulayan benim.
bana onunla şunu yaptım bunu yaptım diye anlatmıyor zaten bende istemem anlatmasını çünkü buna gerek yok. sadece eskiden bir kızı sevdiğini söyledi ve bunu söylemesinde bir yanlışlık yok. herkes merak eder ve sorar sevdiği kişinin hayatında daha önce birinin olup olmadığını. o da ya doğruyu söylemeyi tercih eder ya da yalanı.
canım o açık olan ve ahlakı tam oturmamış kız dedin ya bir an benmiyim o dedim ama allahtan yerler tutmuyor... beni eski sevdiğim adamda bir din hocasıydı okadar sevmiştim ki onu ama benim dövmem var sigara içiyorum bi ara içkide çok kullandım... çok başına buyruk bir hayatım var ve o ise tam tersiydi beni düzeltmek için çok uğraştı ben arapça ve farsça tercümanım ve kuranı ana dilinden bir çok kez okumuş biriyim ve din konusunda bana öğrete bileceği bir şey olmadığının oda farkındaydı benim nefsime yenik olduğumu biliyorudu şuan biraz daha düzeldim ama onun istediği gibi hiç olamadım ve ben de ınun ilk aşkıydım... şimdi bir kıza nişanlı... ama unutma bizim gibiler sadece onalra farklı geldiği için ve günah tatlı geldiği için unutulmaz gibi görünür ama emin ol sen çok daha değerlisin... böyle birşeye kafanı takmana dahi değemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?