Nişanlımın evli eski sevgilisine yazması

sonbrlman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
21
-1
1
27
Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.

Ee yani yazmışsa hala unutamamış belli ki

Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Niye deliriyorsun ki, ver yüzüğü eline gitsin. Sanki 40 yıllık kocan, evli kadınlara yazacak kadar karaktersiz biriyle evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde?

Ben bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyor
Beni aldattın dedikten sonra ayrılmıyorsanız bundan sonraki her aldatmasına vereceğiniz tepkiyi görmüş oldu cesareti bu tepkiden alacaktır.
Evli bir kadına normal arkadaş dahi olsa öyle yazılmaz istanbula mı geldin bilmem ne diye,ancak kadının eşinide tanırsın oda seni tanır vs. Kaldıki bu eski sevgili.
Bu sebepler nişan atmayı geç kocayı boşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…