Ee yani yazmışsa hala unutamamış belli kiBu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmemeEe yani yazmışsa hala unutamamış belli ki
Ben bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyorAldatılmışsınız, sindirebilirseniz devam yok bana ters derseniz ayrılırsınız yani zaten iki seçenek var.
Evli bir kadına yazacak tiyniyette bir adamda bilemiyorum
Peki sen bu konuyu konuştun mu onunla hiç normal değil çünküBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
O zaten işin en saçma tarafı. Ben az kazanıyorum ve bunu saçma bir şekilde söylemiş kızaevli eski sevgiliyle maaş konuşmak.. bundan daha saçma çok az şey duydum
Niye deliriyorsun ki, ver yüzüğü eline gitsin. Sanki 40 yıllık kocan, evli kadınlara yazacak kadar karaktersiz biriyle evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde?Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Konuştum tabii ki. Zaten saklayacaktı bence saklayamadı diye gelip anlattı her şeyiPeki sen bu konuyu konuştun mu onunla hiç normal değil çünkü
Kafamda saçma sapan şeyler dönüyor ve seviyorum ki emeklerime çok üzülüyorumNiye deliriyorsun ki, ver yüzüğü eline gitsin. Sanki 40 yıllık kocan, evli kadınlara yazacak kadar karaktersiz biriyle evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde
Sen de hemen eski sevgiline yazmış gibi git anlat. Öfkeden kudurmazsa ne olayımBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Üzgünüm ama o seni sevseydi böyle aşağılık bir eylemde bulunmazdı.Kafamda saçma sapan şeyler dönüyor ve seviyorum ki emeklerime çok üzülüyorum
Ne iş yapıyorsunuz nişanlınız ve siz?O zaten işin en saçma tarafı. Ben az kazanıyorum ve bunu saçma bir şekilde söylemiş kıza
Beni aldattın dedikten sonra ayrılmıyorsanız bundan sonraki her aldatmasına vereceğiniz tepkiyi görmüş oldu cesareti bu tepkiden alacaktır.Ben bunu söylüyorum beni aldattın diye. Hayır normal bir sohbetti diyor
O zaman sen o kızın numarasını bul ve onu eşine söyleyeceğine dair tehdit et konuşmayı keser ama tabi iş senin nişanlında bitiyorKonuştum tabii ki. Zaten saklayacaktı bence saklayamadı diye gelip anlattı her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?