- 11 Kasım 2024
- 1.849
- 5.250
- 73
- 34
Böyle bir şey yaşansaydı şuan evli değildimBu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Ne normali ya. O normal dedi diye normal olmuyor.Bu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme
Ben kuaförüm bir yerde çalışıyorum o da abisinin yanındaNe iş yapıyorsunuz nişanlınız ve siz?
Ayrılmaya ne dersiniz ?Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Ay ne emeği Allah aşkına ya her şeyi dramatikleştirmeyin. Aldatılmaya doymayacaksan devam et her salladığına inanKafamda saçma sapan şeyler dönüyor ve seviyorum ki emeklerime çok üzülüyorum
Kız hiç yazmamış ki benimki yazana kadar. Onda da sadece cevap vermiş. Ne diyebilirim kiO zaman sen o kızın numarasını bul ve onu eşine söyleyeceğine dair tehdit et konuşmayı keser ama tabi iş senin nişanlında bitiyor
Keşke haklı olmasanız. Akşam son bir kez konuşup içimi dökeceğim dünden beri başımdan aşağı kaynar sular döküldüBeni aldattın dedikten sonra ayrılmıyorsanız bundan sonraki her aldatmasına vereceğiniz tepkiyi görmüş oldu cesareti bu tepkiden alacaktır.
Evli bir kadına normal arkadaş dahi olsa öyle yazılmaz istanbula mı geldin bilmem ne diye,ancak kadının eşinide tanırsın oda seni tanır vs. Kaldıki bu eski sevgili.
Bu sebepler nişan atmayı geç kocayı boşatır
Sevseydi dönerdi bence. Başka ne var bilmiyorumaklından çıkaramamış saygısız, nişanı falan geç sonra kocam eski sevgilisiyle görüşüyor diye konu açma burda
Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyorKeşke ikisi ayrılmasalarmış birbirlerine denklermiş çünkü, sizinki sizi yazdığı da kocasını aldatmış oluyor bu durumda, siz neden hala sözlüsünüz ben o kısmı anlayamadım.
Özelini anlatmasi yazmasi midemi bulandirdi ne bu rahatlik? Cok kaldirmissin totosunu belli. Biraz indirmek lazim.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Sadece sözlunuz değil, karşı taraf evli olmasına rağmen o da sohbet etmiş. İki tarafta kusurlu. Ortada çok ciddi ve onem arz eden bir şey olmadığı sürece konuşmalarının bir mantığı yok. Kaldı ki oturup konuştuğu konular da bana oldukça anlamsız geldi.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz, zira hayat bir yalancıya vakit harcanmayacak kadar kısa :) Bu arada bugün bunu seviyorsunuz seneye başka biri seversiniz, emin olun :)Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?