Nişanlımın evli eski sevgilisine yazması

Seninkinin aklı hala eskisinde.Ama eskinin aklı seninkinde değil.Bi de Seninkinin aklı eskinin maaşında da olabilir.

Hayır cevap yazmış ama benimki yazana kadar hiç yazmamış. İlk mesajı benimki başlatmış onu demek istedim.

Bana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti

Hayır cevap yazmış ama benimki yazana kadar hiç yazmamış. İlk mesajı benimki başlatmış onu demek istedim.
Sizinki gelmiş size anlatmış anlatmasa nerden bileceksiniz sizinki para statü meraklisimi iyi düşünün burda bi beyefendi vardı eski ayrıldığı kızlar bile ne iş yapıyor kaç para kazanıyor adamda bir hırs bir ataba ev merakı ömür çürütür valla evlendi hem eşinin hem kendi maaşı onda yatırım vs kim nerde ne kazanıyor acaba dedim bu tarzmi sözünüz ben gerisine karışmam siz ayrılmayacağim dedikten sonra yormam parmağımı

Konuştum tabii ki. Zaten saklayacaktı bence saklayamadı diye gelip anlattı her şeyi
Adam resmen ayrılın diye her şeyi yapmış, önünüze bakın.
Ha bir de hiç anlamam hadi senin nişanlın yazdı kız niye cevap veriyor ne garip insanlar. Maaş konuşmak ne ya seni özledim dese daha az tuhafıma giderdi

Bana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti
Adam atanmış öğretmen bulursa direkt gidecek haberin olsun.
Bu adam maaşın olmadığında gidecek.
Elalem için kendine güvenilmez birini mi layık göreceksin

Yani benim gibi exle arkadas olunabilir diyen bir insan bile nisanlinizi hakli bulmadiysa yaptiginin "normal" olma ihtimali yok.

Aradan seneler gecmis, kadin evlenmis barklanmis, siz nisanlanmissiniz, bir iletisim yok, hayati bir durum yok. Oturup maas konuşmanın ne anlami var? Ustelik kiz atanmış ogretmen, siz atanamayip kuaforde calisiyorsunuz, kizin gozunde sizi soktuğu konum hic hos degil (kuaforde calismakta ayip hicbir sey yok tabii ki, umarim demek istediğimi anlatabilmisimdir).

Valla bence simdiden bunu yapan adama ileride güvenemezsiniz.

Öff sizinkinin maddiyatçiliği midemi bulandirdi. Vallahi maaş konuşmasına mesaj atmasından daha çok takıldım. Bir erkek(!) düşünün eski sevgilisiyle nişanlisinin maaşlarini kiyasliyor. Ne biliim eski sevgilisinin kocasının maaşiyla kendi maaşını kiyaslasa bundan iyiydi.
Neyse işin özü güveniniz kırıldı bir kere. Merak edip bakmak olsa belki anlaşilabilir ama mesaj atması çok çok kötü. Konuştuğu mevzular ise fiyasko.

Bence arada bir yaşanmışlık varsa nasıl ayrılındığına göre değişmekle beraber hal hatır sormakta kötülük görmüyorum. Benim eskilerden düzgün bir tane erkek arkadaşım olmuştu sohbet edebileceğim eşimden önce. Mantıklı sebeplerle ikimiz de isteyerek ayrıldık. Ara ara konuşurduk. Mesela eşimle ilişkiye başladığımda da ona söylemiştim. Ne yazık ki vefat etti o sebeple artık konuşmuyorum.
Ama sizinkilerin konuşma içeriğini hiç beğenmedim ben. Maaş kıyası çok kötü değil mi buna bir açıklaması oldu mu?

Şöyle insan müsveddesi tipler için emeklerim de emeklerim demiyor musunuz sinirlerim tepeme çıkıyor boyle konular okuyunca. Herkes biliyor sözlü oldugumu diyorsunuz. Eee ne var biliyorlarsa? Evlenip aldatılınca ne olacak yine emek mi diyeceksiniz millet evli biliyor mu diyeceksiniz öylece kabullenip oturacak sıradaki aldatma ne zaman olacak diye bekleyecek misiniz? Yaşamadan bilemezsiniz diyecekseniz söz yüzüğü ben de attım ve iyi ki de attım. Aldatma değildi ana kuzusuydu benim sorunum ama sonra bunalım dönemini atlatinca kurtuldum diye şükrettim. Biraz cesur olun dik durun cizginiz sınırlarınız olsun. Bunu da kabul edersem kendime saygımı kaybederim dediğiniz bi nokta olsun. Hiçbir kadın bir erkek için böyle iğrenç durumları kabullenmemeli ya kim ki onlar yani bu kadar mı değerliler ya da siz bu kadar mı degersizsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…