- 23 Ağustos 2012
- 52.288
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.944
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkinin aklı hala eskisinde.Ama eskinin aklı seninkinde değil.Bi de Seninkinin aklı eskinin maaşında da olabilir.Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Atanan öğretmen maaşlarından başlayarak anlatmış olsa gerek.gelip sana nasıl anlattı ki![]()
Hayır cevap yazmış ama benimki yazana kadar hiç yazmamış. İlk mesajı benimki başlatmış onu demek istedim.Eski sevgili hiç cevap yazmamış dediniz o zaman eski sevgilinin kocasının ne iş yaptıklarını yada onun kazandığı paranın kiyasini nasıl yapıyor biraz para pul meraklısı galiba sevgiliniz bazı insanlar unutamadı aşk meşk değil maddi açıdan kıyas yapar .Var benimde bildiklerim
Bana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemişYani sizin kazandığınız para kıyas size ömrünuz boyunca yapılacak bazı insanlar statü kıyası yapar öğretmenle evlenmek işte hemşire ile evlenmek atanmış ile evlenmek ne kadar kazanıyor ev araba kaç yılda alınır bazı insanlar dedim buraya dikkat bunların sayısı çok sozlunuz baya hesapci hiç duygusal değil siz ayrılın ayrılmayın beni ilgilendirmez para ne kadar kazanacaksınız bu sozlunuzu çok ilgilendirir sanırım bu ömürboyu bu hesapları yapacak
Sizinki gelmiş size anlatmış anlatmasa nerden bileceksiniz sizinki para statü meraklisimi iyi düşünün burda bi beyefendi vardı eski ayrıldığı kızlar bile ne iş yapıyor kaç para kazanıyor adamda bir hırs bir ataba ev merakı ömür çürütür valla evlendi hem eşinin hem kendi maaşı onda yatırım vs kim nerde ne kazanıyor acaba dedim bu tarzmi sözünüz ben gerisine karışmam siz ayrılmayacağim dedikten sonra yormam parmağımıHayır cevap yazmış ama benimki yazana kadar hiç yazmamış. İlk mesajı benimki başlatmış onu demek istedim.
Adam resmen ayrılın diye her şeyi yapmış, önünüze bakın.Konuştum tabii ki. Zaten saklayacaktı bence saklayamadı diye gelip anlattı her şeyi
Adam atanmış öğretmen bulursa direkt gidecek haberin olsun.Bana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti
Oh hem aldatmış hem üstüne sizi rencide etmişO zaten işin en saçma tarafı. Ben az kazanıyorum ve bunu saçma bir şekilde söylemiş kıza
Her konuştuğu kadının. Yakınıyla iletişime mi geçecek bundan sonra o zamanO zaman sen o kızın numarasını bul ve onu eşine söyleyeceğine dair tehdit et konuşmayı keser ama tabi iş senin nişanlında bitiyor
Allah yardımcın olsunKız hiç yazmamış ki benimki yazana kadar. Onda da sadece cevap vermiş. Ne diyebilirim ki
Bilmiyorum ben çok kötüyüm ama
Dedim ya iş naişanlısında bitiyorHer konuştuğu kadının. Yakınıyla iletişime mi geçecek bundan sonra o zaman
Delirme bırak niye delicesine? Değer miBu sohbetin normal olduğunu söyledi. Ben sohbette ayrıca şunu gördüm. Kıza sen eskiden şöyleydin böyleydin de demiş. Kafayı yiyeceğim az kaldı delirmeme