• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın evli eski sevgilisine yazması

Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan.
cidden bu adamla mi evleneceksin?
eski sevgiliye yazmanin da bir onuru vardir. "senle kocan ek derslerle 70-80 alsaniz evinize 150 bin giriyordur. hey masallah. ben de atanamamis ogretmen aldim, 50 bine gecinmeye calisacagiz" falan mi yazdi?
ne ezik birsey. kadina "oh kurtulmusum culsuzdan" dedirtmekten baska neye yaramjs bu mesaji?

.eski evli sevgiliye yazmalar kıyaslamalar... cacık olmaz ondan ..at sözü..

Kafamda oturmadi eski sevgiliye benim sevgilim su kadar kazaniyor sen ne kadar kazaniyorsun mu demis yani? Cok garip. Konu buraya nasil gelmis cok merak ettim.

Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Eğer ki evlenirsen başını yakarsın yol yakınken dön.

cidden bu adamla mi evleneceksin?
eski sevgiliye yazmanin da bir onuru vardir. "senle kocan ek derslerle 70-80 alsaniz evinize 150 bin giriyordur. hey masallah. ben de atanamamis ogretmen aldim, 50 bine gecinmeye calisacagiz" falan mi yazdi?
ne ezik birsey. kadina "oh kurtulmusum culsuzdan" dedirtmekten baska neye yaramjs bu mesaji?
Zaten en çok canımı acıtan da bu oldu

Emın mısın daha önce konuşmadıklarına ?
çünkü insan yıllarca konuşmadığı birine daha dün görüşürüp ayrılmış gibi şuraya mı geldın yazabılır mı sence ? hadi seninki dengesiz biri diyelim karşı taraftan alacağı tepkiyi bilmeden en salak adam bile evli eski sevgılısine kocası görür mü korkusuyla yazmaya korkar pat die , e karşı tarafa diyecek söz bile bulamıyorum çünkü
karşı tarafın bi hayırdır sen yapması gerekmez mi sohbet etmek yerine ?
İlk değil son da olmaz normalleştirmeye çalışmış bide 🥒

Böyle tipler evlendıkten sonra yolda aklına bisey gelip gülümsesen kime gülüyorsun die kavga eder maaşını da her ay kendı hesabına ister
Yıllardır ayrılarmış ama eklilermiş ara ara konuşuyorlarmış

Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Nişanlınızın tek derdi para gibi geldi 😁 karşı taraf ne kadar kazanıyor merak etmiş. Ama eşiyle kendi atandıysa maaşı internetten bile öğrenebilirdi bu şekilde kendini düşürmesine gerek yoktu. Bence duygusal bir hissi yok sadece maddiyata takılı kalmış birisi nişanlınız. Tabi eski sevgilisinin numaradı dahi olmamalıydı çok yanlış

Back
X