- 1 Eylül 2023
- 180
- 303
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Saçma sapan erkek tripleri, muhabbetleri evliliği kötüleyen, aklınca hayatını yaşayamayacak falan... Bitirince de köpek gibi peşinden koşar.Merhaba kızlaarrrr, uzun zaman oldu konu açmayalı. Kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen. Dün nişanlımla otururken sosyal medyada mesaj kutusuna girdi, yakın bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm açtı konuşmayı çık biraz yukarılara dedim. Yazışmalarda “dönüşü olmayan bir yola girdim, tünelin ucu boktan da olabilir” yazmış evlilik için. İnanın ne düşüneceğimi bilemedim. Kimse evlilik için onu zorlamadı, evlilik isteyen oydu. Neden böyle bir şey yazdı anlamadım. Benimle olacak evliliği hakkında böyle düşünmesi üzdü beni. Büyütüyor muyum sizce?
Bana böyle bir şey dese esprisini yapsa yani güler geçerim ama arkadaşına deyince biraz alındım açıkçasıCiddi bir şekilde mi yazmış dalga geçerek gülerek mi? 2.5 senedir evliyim hâlâ bu tür şakalar yaparım eşim de yapar alınganlık yapmayız
Ben de triplerdeyim ve uzatmayı düşünüyorumSaçma sapan erkek tripleri, muhabbetleri evliliği kötüleyen, aklınca hayatını yaşayamayacak falan... Bitirince de köpek gibi peşinden koşar.
Ben olsam pişman ederdim. Millet kavuşacağı günü sayar evlenmek için. Dönülmez yoldan dönmene yardımcı olayım ben sana de ve bırak sonra belli olur gerçekten hazır mı evliliğe
Biz akraba eş dost arkadaş herkese söyleriz. Hemen evlenin sizin bizden daha mutlu olmaya hakkınız yok derizBana böyle bir şey dese esprisini yapsa yani güler geçerim ama arkadaşına deyince biraz alındım açıkçası
Ne amaçla yazdığına bağlı,maddi anlamda bunalıp söylemiş olabilir.Malum artık evlenmek öyle eskisi gibi kolay değil ama diğer türlü söylediyse direkt yüzüğü eline veririm.Daha şimdiden sıkıldıysa,evlendikten sonra iyice sarpa sarar her şey.Başından öğrenip,ona göre hareket etmek en iyisi.
Yani evlilik bir risk bir bakıma onu demek istemiş ama dönüşü var. Doğru olmakla birlikte sanırım "bok" kelimesi sizi irite etmiş olabilir. Evlenmeden önce endişelerin olması normal. Yazışmaları niçin birlikte okuduğunuzu da anlamadım.Merhaba kızlaarrrr, uzun zaman oldu konu açmayalı. Kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen. Dün nişanlımla otururken sosyal medyada mesaj kutusuna girdi, yakın bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm açtı konuşmayı çık biraz yukarılara dedim. Yazışmalarda “dönüşü olmayan bir yola girdim, tünelin ucu boktan da olabilir” yazmış evlilik için. İnanın ne düşüneceğimi bilemedim. Kimse evlilik için onu zorlamadı, evlilik isteyen oydu. Neden böyle bir şey yazdı anlamadım. Benimle olacak evliliği hakkında böyle düşünmesi üzdü beni. Büyütüyor muyum sizce?
Merhaba kızlaarrrr, uzun zaman oldu konu açmayalı. Kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen. Dün nişanlımla otururken sosyal medyada mesaj kutusuna girdi, yakın bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm açtı konuşmayı çık biraz yukarılara dedim. Yazışmalarda “dönüşü olmayan bir yola girdim, tünelin ucu boktan da olabilir” yazmış evlilik için. İnanın ne düşüneceğimi bilemedim. Kimse evlilik için onu zorlamadı, evlilik isteyen oydu. Neden böyle bir şey yazdı anlamadım. Benimle olacak evliliği hakkında böyle düşünmesi üzdü beni. Büyütüyor muyum sizce?
Neden arkadasiyla yazismasini acti size okuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?