- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yine konu saptı gitti ya;(Ya yok bence hicbiri degil. Zorunlucum yine hayal dunyasini konusturuyor cunku her konusunda adam issiz gucsuz ayril dedik bakti olmuyor adama bir meslek buldu.
Yine konu saptı gitti ya;(
Evladım sana tecrübeyle, akılla verilen hiçbir tavsiyeyi dinlemediğin için kimse artık sana tavsiye vermek istemiyor.Yine konu saptı gitti ya;(
Yavrum reyizine meslek uydurmak için açtığın konu, ne bekliyordun ki?Yine konu saptı gitti ya;(
Özel okuld öğretmen değil miydi antrenör sanırım ama beden eğitimi öğretmeni olarak özelde gerci ozel okulda kaç beden öğretmeni olur ki zümresi olsunYavrum reyizine meslek uydurmak için açtığın konu, ne bekliyordun ki?
Hergun fingirdersen tabiki sıkılır.Güven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Ben derslik bir durum göremedim zorunlu, ders vermen gereken diğer konular duruken buna takılman çok anlamlı olmuş, bravo vallahiNişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Çok iyi bişey olsa sana kalmazdı öyle düşün bi de.
Beden eğitimi öğretmeni, zor bela özel sektörde iş buldu evlenebilmek için, inşallah düğünden sonra istifa etmezNişanlınız da mı Öğretmen?
katip o katipAy zorunlu öğretmense şuracıkta getirin bana kolonya tutun 10-15 litre kadar bileklerime doğru
Gerçek Katip cinnet geçirecek şimdi, bence zorunlu arşiv ya da banko memurudur katiplik yapacak kadar pratiklik göremiyorum ondakatip o katip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?