- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
.
arkadaşlar çok saçma yorumlar yapılmaya başlandı. haa umrumda mı bunlar tabi ki değil. ama benim açtığım bir konuda böyle saçmalıklar dolu yorumların olmasına gerek yok. ben samimi bir şekilde bir fikir almak istemiştim. ama nişanlıma kadar hakaret ediliyor. çok çirkin. Allaha havale ediyorum.
16 yasindaki kizla dus kalk. O da yetmezmis gibi cocuk yap. Sonra sorumluluk sahibiyim diye gez ortalikta. Ay vallahi cildiricim
acaba neremle gülsem uygun olur allahtan sorumluluklarının bilincinde ya olmasaydı?
Dalga geçiyorsunuz dimi. Böyle saçmalık mı olur hadi gerçek olsa bile DNA testi yapmak aklına gelmiyor mu nişanlının , bu kızın ailesi ne diyor bu duruma , Sizde kıskançlık derdine düşmüşsünüz babasıysa elbette babalık yapacak. Sizin ayrılmanız gerekir bu durumda. Ortada bir çocuk var ve siz o çocuğu kabullenmeyeceksiniz.
nişanlısı sorumluluklarının bilincinde birisihaaaa, bu konu çok normal, çok mantıklı
yorumlar saçma!
sizin açtığınız konuda böyle saçmalıklar dolu yorumlara gerek yok!
asıl çirkin olan bu konu!!!
Biraz yavaş.kimden olduğununbilmiyor ve bu konuda gayuet de samimi. niye yalan söylesin ki durduk yere. kıza gitmiş sormuş kaç kere. naapsın daha adam
Cocuk simdi kac yasin da.
madem kendinin olma ihtimali var niye simdiye kadar durmusta bigun verirse diye dusunuyor.
Cok yazik ya buzamana kadar sahip cikmamis bide alir anneme birakirim ne sana ne de kendim gorurum demis.
ne demeye alcak cocugu ozmn annenesi felan yokmu.cocuk buyukse baba olarak kimi biliyor yada kim onu kendi cocugu saniyor.
çocuk kimin üstüne kayıtlı?
Mune bu kadının derdi falan yok. Konu açmış kendi kendine, yazdıklarımıza savunma yapıyor.
Ozmn kizin hamile oldugunu bildigi halde ve benden mi diye sordugu halde niye ozmn bisey yapmamisda simdi bunu size soyluyoki.
ilk ogrendiginde niye umursamamis ki
insanin aklindan cikmaz be boyle bisey kafayi yer acaba o cocuk benimmi diye.
Iyide kiskanclik yapilcak bisey degilki.senin degil ama adamin cocugu.
ozmn bu is netlesmeden evlenmiyecen.
ya adamin herseyden haberi varsa senin nabzini olcmek icin soylediyse evlendikten sonra alirsa cocugu.
babaanne bakar demiş ya onun haberi var mı bu ihtimalden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?