Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

haaaa, bu konu çok normal, çok mantıklı
yorumlar saçma!
sizin açtığınız konuda böyle saçmalıklar dolu yorumlara gerek yok!

asıl çirkin olan bu konu!!!

iyi de ben çocuğu niye kabullenmiyim. öyle veya böyle onun çocuğuysa ben ne diyebilirim ki. sadece benm kendimce korkularım var.

kimden olduğununbilmiyor ve bu konuda gayuet de samimi. niye yalan söylesin ki durduk yere. kıza gitmiş sormuş kaç kere. naapsın daha adam
Biraz yavaş.
Parmak sallayacağınız kişi ben değil çok kıymetli altın kaplama nişanlınız.
Bizim sorularımızı ona soruverin bi' zahmet.
Bi' de sorumluluğunu bilir diyorsunuz ya ilahi.
Ya hiç sorumluluk sahibi adam tanımadınız ya da dalga geçiyorsunuz.

Her mesajda sevgilinizi savunuyorsunuz, haberiniz olsun kendi çocuğu olma ihtimali olan bir çocuğu yalnız bırakan sizden olan çocuğu da bırakabilir rahatlıkla, arada hic bir fark yok.
Diyorsunuz adam ne yapsın dna testine izin verir mi falan diye. Ben olsam dna testi yaptırıp sonuca göre gereğini yapmadan karşıma çıkma derim çok net. Ama siz hala kıskançlık diyorsunuz. Pes.

şimdi bu düşünceleri düşünmüyor ki. yıllardır bir gün durum netleşirse ne yaparım diye düşünüyormuş zaten. sadece ben hayatına girince benim fikrimi almak istedi.
bu arada çocuk da 8-9 yaşında sanırım.

ben soruma cvp alamadım hala. nişanlının bu durumunu ailen biliyor mu konu sahibi?

Mune bu kadının derdi falan yok. Konu açmış kendi kendine, yazdıklarımıza savunma yapıyor.

katılıyorum, kendisi zaten nişanlısına kızmıyor ''sen ne diye kızla yattın hangi kafadaydın bu ne biçim intikam'' demiyor. çocuğa da sahip çıkacakmış eğer dna testinden sonra babası nişanlısı çıkarsa. e ben ortada sorun göremedim. alan razı veren razı. konu açma amacını anlayamadım. onun gibi düşünmedik diye saçma mı olmuş yorumlarımız?

Ozmn kizin hamile oldugunu bildigi halde ve benden mi diye sordugu halde niye ozmn bisey yapmamisda simdi bunu size soyluyoki.
ilk ogrendiginde niye umursamamis ki
insanin aklindan cikmaz be boyle bisey kafayi yer acaba o cocuk benimmi diye.

nişanlım sormuş kıza çok kez hatta çok kez de aramış sormuş. ama kız bir türlü cevap vermemiş. zaten kız da evlenince doğal olarak arayıp soramamış. evli sonuçta yani.

Iyide kiskanclik yapilcak bisey degilki.senin degil ama adamin cocugu.
ozmn bu is netlesmeden evlenmiyecen.
ya adamin herseyden haberi varsa senin nabzini olcmek icin soylediyse evlendikten sonra alirsa cocugu.

nabzımı yoklayacağı birşey yok ki. biz birbirimize karşı dürüstüzdür. kaldı ki çocuğu almak istese bunca yıl kii 10 yıl geçmiş. gider alırdı. illa benimle evlenmeyi mi bkledi ?

Çocuğun nişanlından olduğunu sanmam . Nişanlını seviyormuş nişanlında bu kadar bakma hevesi varsa zaten onlar evlenirdi . Ama yine de bir dna testi ile gerçeği öğrenebilirsiniz . Bir de sen belki nişanlının çocuğu ise sen kabul edersin fakat ailen ne diyecek .

babaanne bakar demiş ya onun haberi var mı bu ihtimalden

yok yahu bunlar iki kafadar çalıp oynuyorlar işte..
kimsenin birşeyden haberi yok..
hatta o kızın bile çocuğun gerçek babasının kim olduğundan haberi olduğunu sanmıyorum... ama evlenmiş eşide babalık yapmış çocukta o adamı babası biliyor bu da bu şekilde sürüp gidecek..

bunlar çocuğu annesinden aldılar babaanneye verdiler .. kadın çıkıp bir gün babası sensin deme ihtimaline karşı hep bu senaryolar..

ama mühim olan o da değil.. önemli olan çocuğu aldıklarında konu sahibesinin kıskançlığı.. yani konudaki dert bu..

3 senedir bildiği bir durumu şimdi dert edinmeyide hiç anlamadım.. halbuki iki tarafta gamsız..

Ayse evlenince çocuk kimdr simdi napiyor nerelrde ortada böyle bir çocuk varsa nisan cocugu bulup gerekn testi yaptrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…