Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Dalga geçiyorsunuz dimi. Böyle saçmalık mı olur hadi gerçek olsa bile DNA testi yapmak aklına gelmiyor mu nişanlının , bu kızın ailesi ne diyor bu duruma , Sizde kıskançlık derdine düşmüşsünüz babasıysa elbette babalık yapacak. Sizin ayrılmanız gerekir bu durumda. Ortada bir çocuk var ve siz o çocuğu kabullenmeyeceksiniz.

Cocuk simdi kac yasin da.
madem kendinin olma ihtimali var niye simdiye kadar durmusta bigun verirse diye dusunuyor.

Cok yazik ya buzamana kadar sahip cikmamis bide alir anneme birakirim ne sana ne de kendim gorurum demis.
ne demeye alcak cocugu ozmn annenesi felan yokmu.cocuk buyukse baba olarak kimi biliyor yada kim onu kendi cocugu saniyor.

Anlamadım ben. Çocuğun kendinden olmasından şüpheleniyor demişsiniz.
Yani kesin değil.
Bunu netleştirmeden olayı bu kadar dramatize etmeyin bence.

Bence de gitsin ayşeyi bulsun bir dna testine bakar. Çocuk varsa o zaman gerçekten oturur düşünürsünüz sana ve ilişkin etkileri nasıl olacak. Yoksa zaten ne ala. Bu çabucak netlesturilebilecek bir konu hakkinda ihtimaller üzerine farazi yorumlara gerek yok bence

Ozmn kizin hamile oldugunu bildigi halde ve benden mi diye sordugu halde niye ozmn bisey yapmamisda simdi bunu size soyluyoki.
ilk ogrendiginde niye umursamamis ki
insanin aklindan cikmaz be boyle bisey kafayi yer acaba o cocuk benimmi diye.

Velev ki nisanlin gercekten babasi olsun. Sirf sen istemiyorsun diye evladini anasina atip, senle gununu gum eden adama nasil guvenirsin? Bunu bi kadin yapsa yerin dibine sokarlar. Bir anne hem analik hem babalik yapmak zorunda degil, babasi hayattaysa adam gibi cocuguna sahip cikacak. Sahip cikmayan erkege adam demem ben.

ayşe illa kimden olduğunu biliyordur. ama nişanlımın dediğine göre gururlu biriymiş. sırf çocuk için onunla görüşmesini istemeyebilirmiş. o yüzden söylememiş olabilirdedi.

evet evlendiği kişi diğer aldattığı kişi.

e babası oysa hakkı sonuçta karşılaması gerekir.

benim çocuğum olmayan bir çocuğu sevmesini kıskanırım açıkçası
Iyide kiskanclik yapilcak bisey degilki.senin degil ama adamin cocugu.
ozmn bu is netlesmeden evlenmiyecen.
ya adamin herseyden haberi varsa senin nabzini olcmek icin soylediyse evlendikten sonra alirsa cocugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…