Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Aa lütfen tatlım. Bir çocuğun hayatı konu sahibimizin egolarından önemli değil ya ne olacak sanki. Bir tane daha yaparlar ona mükemmel baba olur nasıl olsa.

Aa lütfen tatlım. Bir çocuğun hayatı konu sahibimizin egolarından önemli değil ya ne olacak sanki. Bir tane daha yaparlar ona mükemmel baba olur nasıl olsa.

Gercekten sasirdim kaldim. Mantikli dusunemiyor konu sahibi. Empati kuruyorum. Baskasindan dahi olsa evladini sahip cikmayan adamla evlenmem ya. Yarin obur gun ayrilsa benide cocugumuda ortada birakir demekki. Nasil bu adamla tedirgin olmadan ayni yastiga bas koyabilir.

cocuğun babası nişanlın mı değil mi anlamak zor değil.
böyle bi durum yaşasaydım önce konuyu netleştirirdim.
diyelim çocuk bu adamdan , intikam için bi kıza kıymış bunu hazmedebilir miyim bunu değerlendirirdim.
diyelim bunu hazmettim attim içime çocuğun babası bu adam kızkanmak haddime değil otururdum.
çocuğu kabul edemiyorsan yol yakınken dön derim.

emin değil maalesf. ama olursa diye o da düşünüyor tabi ne yapabilirim diye.
Kusura bakma ben konunun fake olduğunu düşünüyorum.diyelim gerçek , ya durumun ciddiyetini anlamadın ya da bizle dalga geçiyosun.sen nişanlının uydurmalarına inandın yani?ve ciddi ciddi hala evlenme konusunda ciddisin.sen daha buraya çok konu açarsın canım....

eğer doğru ise nişanlının karakterini beğenmedim.

intikam için bir kızla birlikte olan,
çocuk kimin belli değil ve kesinleştirme yoluna gitmemiş,
senin için eğer öz ise evladından vazgeçecek kadar vicdansız ve
tüm bunlara bakarak yaptıklarının sorumluluğunu almaktan uzak biri.

ilerde siz ayrılma aşamasına gelirseniz size ve çocuklarınıza neler yapar, durum kötü.

Hayatımda gördüğüm en basiretsiz erkek olabilir. Yahu çocuk onun mu degil mi belli bile değilken bunlar neyin muhasebesi? Kizla görüşmek için ayak yapıyor gibi duruyor burdan.

şu an diğer kadın çocuğuyla beraber mutlu mesut yaşıyor kimseden de bir talebi yok belli ki.neden n,şanlınız yıllar önceki durumu söyleyip olasılıklar üzerinden böyle yorumlar yapıyor anlamadım??
ya kadınla görüşüyor hala,evlenmeden yerini yapıyor sana çocuğun..
ya da kadına sorun çıakrmaya çalışıyor.

hakkaten ha. kadının bi talebi olmamış. adam çocuğu anasından ayırıp babannesine bırakıcak üstüne bi de kendi hiç görmiycek.

ayh gerçek olamayacak kadar gerizekalılık içeriyor bu konu.

neresi fırıldak oluyor pardon ?
adam çocuk bendense sahip çıkıcam diyor. sadece benim kararıma saygı duyuyor. eğer ben evet dersem çocuk bizimle yaşar. hayır dersen babannesinde kalır diyor.

çocuk bu çocuk.

çocukla ilgili sizin bi hukmunuz nasıl geçer ya. dış kapının dış mandalısın şu an. ne demek hayır dersen babannesinde kalır. anasına bi sorun önce.

Olay hakkında pek yorum yapamayacağım da,
nişanlınız iğrenç bir adam.
Sevişmeyi intikam için kullanan bir adam, yarın öbür gün kavgada karısına tecavüz eder.

iyi de nişanlım çok kere sormuş. burda yazmadım uzun olmasın diye ama çok kere de aramış bak çocuk benden mi bendense ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. sonra da gitmiş sevgilisiyle evlenmiş. nişanlım nasıl ortada bırakmış oluyor bu durumda. adam daha ne yapsın. kapısında mı yatsın kendisinin olduğu belli olmayan bir çocuk için.

neresi fırıldak oluyor pardon ?
adam çocuk bendense sahip çıkıcam diyor. sadece benim kararıma saygı duyuyor. eğer ben evet dersem çocuk bizimle yaşar. hayır dersen babannesinde kalır diyor.

bunca zaman adam çocuk benim mi değil mi diye bir araştırma içine girmemiş..
gözleriniz aşktan kör olmuş..
nasıl bir insan kendisinin olma ihtimali olan bir çocuğun akıbetini araştırmaz kaç sene geçmiş üstünden..
nişanlınızın vicdanı olsa şimdiye kırk kere test yaptırmış olması lazımdı ve eğer çocuk kendisindense sahip çıkması gerekirdi..
adam gamsız eğer kadın getirip kapıya bırakırsaymış sahip çıkarmış mış...

iyi de dna testini nasıl yaptırcak. kadının rızası lazım. cevap bile vermeyen bir insan dna testine mi izin verir ?
nişanlım vicdansız olsa niye kızın evine kadar gidip ısrarla sorsun ki bnden mi çocuk bendense sana sahip çıkarım diye?

hakkaten ha. kadının bi talebi olmamış. adam çocuğu anasından ayırıp babannesine bırakıcak üstüne bi de kendi hiç görmiycek.

ayh gerçek olamayacak kadar gerizekalılık içeriyor bu konu.
çok saçma di m:):)yarın birgün kadına birşey olsa veya bakamayacak durumda olursa şayet alacakmış çocuğunu hahahhaha
sözde yıllardır görüşmediği kadının durumu kötü olur veya ölürse,babası olup olmadığını bilmediği çocuğunu,annesine bırakacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…