Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

ya kadının çocuğun bakımı konusunda bi talebi var mı?

sormuş ama cevap alamamış..
o zaman cevap alabileceği mercilere başvurarak gerçeği öğrenmeliydi..
nişanlınız gamsız adamın teki..

kendi çocuğunun akıbetini sizin iki dudağınızın arasına teslim edecek kadarda vicdansız..

o zaman sorun ne anlamadım..neden çocuğuyla güzelce yaşayan bir kadını rahatsız ediyorsunuz**??sebep ne yani???

çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
zaten kıskançlık konusunda haklısınız ama engel olamıyorum işte

bence cocuk nişanlından değil... onların bir ilişkisi varmış ve evlnemişlerdir. evlendiği kişi devam eden bir ilişkide cocuk kendinden mi değil mi cok rahat anlar ... niaşnlın bence fazla hayal perest kendini kaptırmış ...

ama en kesini gidip bir dna testi yaptırın varsayımlar üstüne konusmaktansa .. Hem niye cocugu alıyor ki kadın zaten bakıyor muş çok yardım etmek istiyorsa cocuk kimin öğrendikten sonra yardım etsin yani ne var bunda.

çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?

nerde yaşıyorsunuz siz ?
mahkeme var hak var hukuk var ?
bunca sene bir babalık testi davası açamamış mı ?
bunca sene ihtimal üzerine mi yaşamış..
nasıl bir rahatlık bu ?
insan merak etmez mi hiç ?

Demekki çocuk nişanlından değil. Kız sizi takmıyor bile siz neyin derdindesiniz. Öyle bir şey olsa susar mı size cevap vermemezlik yapar mı. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

çocuk 9 yaşına gelmiş.annesinin bir talebi yok,neden nişanlın kurtlandı anlamıyorum bu durumu..
kesin bir bit yeniği var...

benim kararıma saygı duyduğunu vurgulamak için böyle söylüyor. o gün geldiğinde böyle düşünmez tabi. zaten ben de gidip görme demem.

nişanlınınız ne kadar acımasız biri nasıl intikam duygusuyla birlikte olabilir pess doğrusu çocuk bir yana böyle davranmış olması bile ayrılmama sebep benim için.çocuğun nişanlınızdan olduğuna emin misiniz peki kız belki yalan atıyor.ayrıca çocuk onunsa onu kıskanmanızda çok acayip.

Kız adamı yolda görmüş çok pişmanım sevişelim demiş, adam da intikam için sevişmiş mi ?.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Niye böyle adamlarla uğraşırsınız hiç anlamıyorum... Çok ucuz ilişkiler...

saçmalardan seçmeler gerçekten olayın üzerinden yıllar geçmiş, çocuk neredeyse 10 yaşına gelmiş
kızın ayrıldığı eşini babası biliyor. siz iki kafadar da kafa kafaya verip yıllardır tek talebi olmayan kadın ve çocuk üzerinde poponuzun üstünden kararlar alıyorsunuz.
çocuğun babannesine verilmesi konusuna girmiyorum bile psikolojisi okulu zartı zurtu herşeyi etkilenecek. bu yaşta babasının farklı ve vicdansız biri olduğunu öğrenecek. cici annesi izin vermediği için sonradan çıkan babayla da görüşemeyecek. okulunda mahallesinde evlilik dışı olduğunu arkadaşları öğrenecek alay konusu olacak uzar da uzar bu.
kadın boşanınca meydanı boş buldu heralde nişanlınız saracak yer arıyor. uzak durun ikisinden de en büyük katkınız bu olur.

Son düzenleme:
E evinbuyumeyenkizi yüz keredir soruyoruz,neden adam durup dururken kimsenin bir talebi yokken,çocuk 9 yaşına gelmişken böyle saçma bir konuşma yapıyor???
çocuğun annesi de istese şimdiye kadar birşeyler yapardı değil mi? istemiyor demk..huzur kaçırmayın yeter..

Çok zor değil ya bi test.Evlenip boşandığını tek maaşla yaşadığını öğrenen bi zahmet test için kültür alma yolunu da bulur.Bunlara da gerek yok.Bir dava açar.Hukukçular ona yol yordam gösterir.Onu da geçtim kendinden olduğunu bilmiyorsa !!!!!!!! derdi ne.
Nişanlım diyor ki o kız şu an bekar ve tek maaşıyla geçiniyor. Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyor. Doğal olarak Sahip çıkarım diyor. Bence nişanlın çocuğun kimden olduğunu gayet ama gayet ama çok çok gayet iyi biliyor.
Güzelim baştan bilmediğin bir konu.Sana anlatılmamış.Aşık olmuşsun bi yola girmişsin.Her nedense anlatma ihtiaycı duymuş.Sonradan öğrendiğin şeyi kabullenmek gibi bi zorunluluğun yok.Ortada bir çocuk var ve beyefendi benden mi değil mi bilmiyorum.Bilsin sana öyle gelsin söylesin.Kıza sordum cevap vermedi sadece ağladı diyor.Yahu gerçekten kaç yaşındasın sen.Bu kadar mı aşk gözünü kör etti.
Yarın evlendiğinde çocuk bendemiş bakmak zorundayım diyecek.İtiraz etme hakkın olmayacak.Çünkü baştan sana analttım diyecek.Senin ailen yok mu.Ailenle paylaşmalısın bunu.Böyle bir olayda tek başına karar veremezsin.Çok ciddi bir mesele bu.Çocuk ya çocuk.Ortada bir can var.Ve adam sen istemezsen annem bakar görmezsin gibi çiğ,iğrenç utanmaz bir cümle kuruyor.

maalesef ki olay çok kötü. ama 16 yaşında ergenlik döneminde olan bir erkek ve kızdan bahsediyoruz. maalesef ki yapmışlar bir hata. kesinlikle yaptıklarını da svunmuyorum. ama üzerinden zaman geçmiş ve nişanlımın benimle tanışmadan yıllar önce yaşadığı bir olay. benimle bir alakası yok ki ? beni mi aldatmış da birini hamile bırakmış ?

benim başıma kalmasıyla ilgili bir derdim yok ki. sadece eşimi çok sevip kıskandığımdan kendimce çıkmazdayım.

arkadaşlar 3. sayfadan sonra okuyamadım
şoklar içindeyim
13 yaşında başlayan ilişki, 16 yaşında aldatma, sonra intikam için sevişme
kimden olduğu belli olmayan bir çocuk
çocuk benim olabilir gerekirse görmem diyen bir adam
tüm bunları göz ardı edip, "olmuş bir hata" mantığıyla sadece çocuğu kıskanan bir konu sahibi
konu gerçek miymiş gerçekten? hayır deyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…