- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
kız şuan kaç yaşında?
sizlerin yaşları nedir?
16 yaşında ayrılmışlar. bunlar 13 yaşında mı sevgili olmuşlar..
iyi de dna testini nasıl yaptırcak. kadının rızası lazım. cevap bile vermeyen bir insan dna testine mi izin verir ?
nişanlım vicdansız olsa niye kızın evine kadar gidip ısrarla sorsun ki bnden mi çocuk bendense sana sahip çıkarım diye?
iyi de nişanlım çok kere sormuş. burda yazmadım uzun olmasın diye ama çok kere de aramış bak çocuk benden mi bendense ben sana sahip çıkarım diye. kız hiç cevap vermemiş. sonra da gitmiş sevgilisiyle evlenmiş. nişanlım nasıl ortada bırakmış oluyor bu durumda. adam daha ne yapsın. kapısında mı yatsın kendisinin olduğu belli olmayan bir çocuk için.
o zaman sorun ne anlamadım..neden çocuğuyla güzelce yaşayan bir kadını rahatsız ediyorsunuz**??sebep ne yani???iyi de dna testini nasıl yaptırcak. kadının rızası lazım. cevap bile vermeyen bir insan dna testine mi izin verir ?
nişanlım vicdansız olsa niye kızın evine kadar gidip ısrarla sorsun ki bnden mi çocuk bendense sana sahip çıkarım diye?
önce çocuk ve nişanlınız lütfen bir dna testi yaptırsınlar. cocugun psikolojisi acısından dna testi olduğunu söylemesinler. bir özel merkeze gidip bagdemciklerine bakıcaz kıl tüy diyip test tükürük örneği alınırsa iyi olur. sac örneği de olur ama onu da doktorun alması iyidir.
sonra çocuk kimden anlaşılır.
diyelim seninkinden. bir çocuktan babasını asla kıskanamazsın öyle bir lüksün yok.
ayşe illa kimden olduğunu biliyordur. ama nişanlımın dediğine göre gururlu biriymiş. sırf çocuk için onunla görüşmesini istemeyebilirmiş. o yüzden söylememiş olabilirdedi.
evet evlendiği kişi diğer aldattığı kişi.
çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
zaten kıskançlık konusunda haklısınız ama engel olamıyorum işte
Demekki çocuk nişanlından değil. Kız sizi takmıyor bile siz neyin derdindesiniz. Öyle bir şey olsa susar mı size cevap vermemezlik yapar mı. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.iyi de dna testini nasıl yaptırcak. kadının rızası lazım. cevap bile vermeyen bir insan dna testine mi izin verir ?
çocuk 9 yaşına gelmiş.annesinin bir talebi yok,neden nişanlın kurtlandı anlamıyorum bu durumu..çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
Kendi çocuğu olduğunu düşünerek yazıyorum.
Çocuğu alırım anama bırakır hiç görmem sanada göstermem
Senden de bitane yapar başkadıyla evlenirse onuda alır anasına bırakır hiç görmez yeni karısınada göstermez ne iyi bir koca, peki baba?
nişanlınınız ne kadar acımasız biri nasıl intikam duygusuyla birlikte olabilir pess doğrusu çocuk bir yana böyle davranmış olması bile ayrılmama sebep benim için.çocuğun nişanlınızdan olduğuna emin misiniz peki kız belki yalan atıyor.ayrıca çocuk onunsa onu kıskanmanızda çok acayip.Merhaba arkadaşlar,
Çok mu özelimi paylaşıyorum bilemiyorum. Ama kimseye anlatamadım. Ailemle paylaşsam ne derler kestiremiyorum.Gelelim konumuza.
Biz nişanlımla 3 yıl önce çıkmaya başladık. Biz çıktıktan yaklaşık 3 ay sonra eski sevgilisiyle yaşadığı bir olayı anlattı Olay da şöyle : kızın adına ayşe diyelim.
Nişanlımla ayşe 3 yıl çıkmışlar. Nişanlım 16 yaşındayken yani lise 2'de ayrılmışlar. Sebep de Ayşe'nin onu başkasıyla aldatması. Sözde ayrılıı hazmedememiş hırsından aldatmış. Kızın aldatması öyle. Çocukla da birlikteliğimiz herkese anlatırım diye tehdit ederim kızla çıkmaya devam ediyor sonradan.
Bir süre sonra nişanlımla Ayşe karşılaşıyor. Ayşe nişanlımla birlikte olmak istediğini onu hala çok sevdiğini söylüyor. Nişanlım da sinirinden intikam almak istercesine tamam diyor ve bir ev ayarlayıp birlikte oluyorlar.
Aradan birkaç ay geçtikten sonra nişamlım ayşenin hamile olduğunu ortak bir arkadaşlarından duyuyor. Çocuğun kendisinden olabileceğinden şüpheleniyor. Kızı buluyor ve soruyor çocuk benim mi diye. Kız sadece ağlıyormuş ve cevap vermiyormuş. Ne senden ne de diğer çocuktan bile demiyormuş. Sonra o kız evlendi o çocukla ve ayrıldılar 1-2 yıl sonra.
Nişanlım diyor ki o kız şu an bekar ve tek maaşıyla geçiniyor. Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyor. Doğal olarak Sahip çıkarım diyor. ama bi yandan benim için de üzülüyor. İlişkimize zarar verebilir diye.
Ben de o gün geldiğinde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tamam sonuçta yapmış bir hata ve çocuğu olmuş olabilir. Benim normal şartlarda bunu kabul etmem gerekir. Ama sevgilimi çok kıskanan biriyim. Ben daha sevgilimi gözümden sakınıyorum. Ona ilk çocuğunu ben vermek isterdim. ve benim doğurmadığım bir çocuğu da sahiplenip onunla vakit geçirmesine katlanamam.
Tamam çok bencilce ama düşüncesi bile yıpratıyor beni. Yeminle düşündükçe stres yapıyorum.
Nişanlım sağolsun benim kıskançlığımı bildiği için bu konuda kararı bana bıraktı. Gerekirse çocuğu alır annemlere bırakırım hiç görmem sana da göstertmem hayatımızı etkilemez diyor. Ama bir yandan da o çocuktan baba sevgisini esirgemiş olmanın vicdanıyla ben kötü olurum.
sizler olsaydınız ne yapardınız. çok merak ediyorum
Çok zor değil ya bi test.Evlenip boşandığını tek maaşla yaşadığını öğrenen bi zahmet test için kültür alma yolunu da bulur.Bunlara da gerek yok.Bir dava açar.Hukukçular ona yol yordam gösterir.Onu da geçtim kendinden olduğunu bilmiyorsa !!!!!!!! derdi ne.çocuğun annesinin haberi olmadan çocuğu nasıl alcaz ki hastaneye götürelim bir de ?
Sen su igrenc hikayeyi su carpik ahlaksiz iliskileri duyuyorsun ve hala bu adama nisanlim diyebiliyorsun oyle mi ? hala o adamla berabersin ve evlenmeyi dusunuyorsun oyle mi ?
Pes dogrusu pes toplum genclik ahlak nereye gidiyor bilmiyorum, cidden cokuntu icindeyiz cidden.
16 yasinda birbirini aldatan gencler , geri donup senle birlikte olmak istiyorum diyen genc kiz, kizdan intikam icin kizi eve atan genc erkek, hamile kalan ve cocugun kimden oldugunu bile kestiremeyen genc kizz
Pes pes pes brezilya dizisi gibi
ve siz tum bu hikayenin bas kahramanlarindan biriyle evleniyorsunuz oyle mi ? Tek derdinizde kimden bile oldugu henuz bilinmeyen o gunahsiz cocugun gelecekte sizin basiniza kalma ihtimali oyle mi ?
Pes pes pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?