- Konu Sahibi GizemliPrenses24
-
yanlış seçim.umarım mantığın üstün gelir ve bu kişiden sana hayır gelmeyeceğini anlayarak ona göre bir karar verirsin.böyle biriyle ömür geçirmeyi göze alabiliyorsan da sen bilirsin.
Evlendikten sonra işin zor canım,ayrıl demicem"seviyorum" diyeceksin..Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.
yanlış seçim.umarım mantığın üstün gelir ve bu kişiden sana hayır gelmeyeceğini anlayarak ona göre bir karar verirsin.böyle biriyle ömür geçirmeyi göze alabiliyorsan da sen bilirsin.
Evlendikten sonra değişir diye düşünmeyin kesinlikle.
Değişmez!!
nişanlınız sorumluluk sahıbı değil ayrıca öfke kontrolu sorunuda varsanırım
daha nişanlıyken böyle davranıyorsa evlendıkten sonra sonu gelmez bunların
devam edip etmemek sizin kararınız ama nişanda sevgililikle hemen hemen aynı şey yıllarca evli
olanlar ayrılıyor bırakın mıllet nişan atmış desin konuşsun düşününki boşanırsanız çok daha fazla konuşacaklar
aslında hepsini bir kenara bırakın dicem ama bu söylentılerı duymamak imkansız olucak
hakkınızda hayırlısı
ne dmeek bırakmazya öyle bı bırakırki babanız yada abınız falan varsa o konuş adınızı bıle unutur 5 dk içindesaol canım Allah razı olsun..
siniri dışında çok iyiyiz aslında tek sorunumuz bu ama olmayıncada olmuyo haklısın...
değişmesini istemiyorum huylu huyundan vazgeçmez zaten sadece anlayış bekliyorum
evet öfkesi bi ayının hırçınlığı gibi bişey sinirliyken konuşulmuyor kendini kaybediyor dilim varmaz nişanı atalım demeyi desede o atmaz bırakmaz asla biliyorum çünkü 2 gün sonra düzelicek düzeltiyo beyefendi ortada bişey yok ya zaten ona göre tabii
önce bı sakın ol güzelım ..
nışanlın bellı kı öfkesını kontrol edemıyor, doktora götürmeyı teklıf etsen gıder mı?
Oyun bağımlılığı ne derecede? her ay mı okadar para yatırıyor oyunlara?
Aılesının haberı var mı bu alışkanlığından?
Üzüldüm adına diyecek bişeyde bulamıyorum...
Hakkınızda hayırlısı canım
ne dmeek bırakmazya öyle bı bırakırki babanız yada abınız falan varsa o konuş adınızı bıle unutur 5 dk içinde
bu kadar korkutan bırıyle evlenmeyı nasıl düşünüyorsunuz insan hayat arkadaşından korkmamalı saygı duymalı
nezaman parlıycak ne zaman kızacak bu arada bu gıbı adamların neye kızacağıda belli olmaz ömürmü geçer bu adamlaya
eniştemle konuşturdum enişteme abi seviyorum kızı evlenmek istiyorum hakkımızda hayırlı bi iş yapmak istiyorum ömrüm boyunca onu taşımak el üstünde tutmak istiyorum diye enişteme yakınmıştı gerçekten öfke sorunu var kendini kaybediyo
öfke sorunum yok benim diyor kızdırmazsan sinirlenmem diyor gitmez doktora inatçı keçi
saatlerce oynar başından ayrıldığını görmedim önceden yatırdı mı bilmiyorum bu ay gördüm
10 yılı aşkın oynuyo aileside dert yanıyo bayadır bekar evinde yaşıyo ee haliyle ailesi görmüyo
şimdiden böyleyse evlendikten sonra ilerisini düşünemiyorum ALLAH yardımcınız olsun.mantığınızı ön planda tutmanızda fayda var pişman olmamak için.
kızdırmazsan sınırlenmem !!
Klasık erkek sözü yaa
acaba dedım aılesı ıle konuşsan bu konuyu onlar engel olamaz mı ama bekar evı dıyorsun
bılemedım kı şımdı
çok cıddı bı alışkanlık bu ılerlerse kötü olur evlenmeyı düşünüyormuşsun
pekı bırakması ıçın sen ıkna edemez mısın?
pek sağlıklı bı evlılık olmaz
kocaman adam olmuş ailesi ne desin ona
bırakması için ikna ettim evlenelim evimize internet bile almıcam sırf oynamamak için dedi sözde verdi şu an kendime engel olamıyorum sıkılınca oynuyorum diyo aslına bakarsan abisi ısrar etmeseydi belki para bile yatırmazdı abiside oynuyo parası yokmuş yatırdı hatta yanımda yatırdı saklamadı bile bu adamın sorumsuz olduğuna inanmıyorum öfkesini yenemiyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?