Nişanlımın siniri öfkesi kini bitmiyor bıktım dayanamıyorum!!!

GizemliPrenses24

Aşık
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
198
4
16
İstanbul
şu an bunu zorla yazıyorum bittim artık daha fazla susamicam nişanlım çok sinirli biri her tartışmamızda ağzı bozuluyor beni kırıcak tonlarca laf ediyo ben bunları sineye çekmekten o kadar yoruldum ki kendimi yenileyemiyorum artık çok yıprandım en ufak şeyi büyütüp aramadığı sonra ertesi güne veya ertesi günün akşamına dönüyo hemde hiç bişey olmamış gibi bense yediremiyorum ağzımı açsam bi dert açmasam ayrı bi dert artık ona hiç bişey soramaz oldum yine bağırmaya çağırmaya başlıcak diye

ben onunla mutlu olmak istiyorum ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum onu çok seviyorum ne yapmalıyım bilmiyorum umursamamaya soru sormamaya defalarca çalıştım uğraştım gene aynı şey !

neymiş efendim şahsi şeylerimi sormaymış bana gelince her şeyi soruyo ama ona niye soramıyor muşum tartışmalarımızın çoğu bu sebepten beni ilgilendirmiyormuş ilgilendirirse anlatırmış sevgilim olsa neyse dicemde nişanlıyız ?

bi oynadığı oyun var geçen ona nerdeyse 500 lira para yatırmış gördüm sordum neden böyle bişey yapıyosun dedim o parayı kazanırken zorluk çekiyosun milletin ağız kokusunu çekiyosun saatlerce ayaktasın yoruluyosun ter döküyosun dedim biz evlenicez o paraları biriktirmen gerekirken çar çur ediyosun dedim kabahatli oldum sevgilisi olsam dert etmicem vallahi ama nişanlım bi geleceğimizin olması için çırpınıyorum

en son tartışmamız buydu bi insanda bu kadar sinir olur mu ya dediklerime rağmen suçu üstüme aldım biliyo musunuz alttan aldım almasınada ne işe yarıcaksa gene aynı şey olcak haksız mıyım ben? ben burda geleceğimizi kurayım o orda oyunlara para yatırsın sigara içsin arkadaşlarına borç para versin! evlenmemizide en çok o istiyo istiyoda kime güveniyosa artık bütün kazandığını boşa harcıyo yanıyorum sevdiğim adamın haline yanıyorum zamanında iyi beddua yemiş olmallıyım ki bu kadar üzüleyim kırgın olmama rağmen hep özür dileyim gerçekten bedduanın alasını yemişim vazgeçemiyorummm

yanlış seçim.umarım mantığın üstün gelir ve bu kişiden sana hayır gelmeyeceğini anlayarak ona göre bir karar verirsin.böyle biriyle ömür geçirmeyi göze alabiliyorsan da sen bilirsin.

nişanlınız sorumluluk sahıbı değil ayrıca öfke kontrolu sorunuda varsanırım

daha nişanlıyken böyle davranıyorsa evlendıkten sonra sonu gelmez bunların

devam edip etmemek sizin kararınız ama nişanda sevgililikle hemen hemen aynı şey yıllarca evli

olanlar ayrılıyor bırakın mıllet nişan atmış desin konuşsun düşününki boşanırsanız çok daha fazla konuşacaklar

aslında hepsini bir kenara bırakın dicem ama bu söylentılerı duymamak imkansız olucak

hakkınızda hayırlısı

yanlış seçim.umarım mantığın üstün gelir ve bu kişiden sana hayır gelmeyeceğini anlayarak ona göre bir karar verirsin.böyle biriyle ömür geçirmeyi göze alabiliyorsan da sen bilirsin.

fazla lafa gerek yok..
aynen katılıyorum..

koca bir yanlış seçim..şimdiden ağır laflarla seni kıran evlendikten sonra değişir sanıyorsan çoook yanılırsın..

nişanlının karakteri belli. seçim senin..

şimdi sevgin mantığının önüne geçer de...sonrası aynı film.

önce bı sakın ol güzelım ..

nışanlın bellı kı öfkesını kontrol edemıyor, doktora götürmeyı teklıf etsen gıder mı?
Oyun bağımlılığı ne derecede? her ay mı okadar para yatırıyor oyunlara?
Aılesının haberı var mı bu alışkanlığından?

Evlendikten sonra işin zor canım,ayrıl demicem"seviyorum" diyeceksin..Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.

saol canım Allah razı olsun..

siniri dışında çok iyiyiz aslında tek sorunumuz bu ama olmayıncada olmuyo haklısın...

Evlendikten sonra değişir diye düşünmeyin kesinlikle.
Değişmez!!

değişmesini istemiyorum huylu huyundan vazgeçmez zaten sadece anlayış bekliyorum

evet öfkesi bi ayının hırçınlığı gibi bişey sinirliyken konuşulmuyor kendini kaybediyor dilim varmaz nişanı atalım demeyi desede o atmaz bırakmaz asla biliyorum çünkü 2 gün sonra düzelicek düzeltiyo beyefendi ortada bişey yok ya zaten ona göre tabii

ne dmeek bırakmazya öyle bı bırakırki babanız yada abınız falan varsa o konuş adınızı bıle unutur 5 dk içinde

bu kadar korkutan bırıyle evlenmeyı nasıl düşünüyorsunuz insan hayat arkadaşından korkmamalı saygı duymalı

nezaman parlıycak ne zaman kızacak bu arada bu gıbı adamların neye kızacağıda belli olmaz ömürmü geçer bu adamlaya

öfke sorunum yok benim diyor kızdırmazsan sinirlenmem diyor gitmez doktora inatçı keçi
saatlerce oynar başından ayrıldığını görmedim önceden yatırdı mı bilmiyorum bu ay gördüm
10 yılı aşkın oynuyo aileside dert yanıyo bayadır bekar evinde yaşıyo ee haliyle ailesi görmüyo

eniştemle konuşturdum enişteme abi seviyorum kızı evlenmek istiyorum hakkımızda hayırlı bi iş yapmak istiyorum ömrüm boyunca onu taşımak el üstünde tutmak istiyorum diye enişteme yakınmıştı gerçekten öfke sorunu var kendini kaybediyo

şimdiden böyleyse evlendikten sonra ilerisini düşünemiyorum ALLAH yardımcınız olsun.mantığınızı ön planda tutmanızda fayda var pişman olmamak için.

başını yakmak için senı seçmiş besbelli ben sorunluyummu dıcek

bizde olan akıl sendede var canım vazgeçemk için zamanında var

artık sana kalmış

kızdırmazsan sınırlenmem !!
Klasık erkek sözü yaa

acaba dedım aılesı ıle konuşsan bu konuyu onlar engel olamaz mı ama bekar evı dıyorsun
bılemedım kı şımdı
çok cıddı bı alışkanlık bu ılerlerse kötü olur evlenmeyı düşünüyormuşsun
pekı bırakması ıçın sen ıkna edemez mısın?
pek sağlıklı bı evlılık olmaz

Peki sen hiç kendini düşünmüyormusun? Yazık değilmi sana?? "Sevgi"herşeyi çözermi sanıyorsun? Burdaki diğer tüm konuları oku derim sana..bu adamla evlenirsen hayatın mahvolacak farkındamısın?

kocaman adam olmuş ailesi ne desin ona
bırakması için ikna ettim evlenelim evimize internet bile almıcam sırf oynamamak için dedi sözde verdi şu an kendime engel olamıyorum sıkılınca oynuyorum diyo aslına bakarsan abisi ısrar etmeseydi belki para bile yatırmazdı abiside oynuyo parası yokmuş yatırdı hatta yanımda yatırdı saklamadı bile bu adamın sorumsuz olduğuna inanmıyorum öfkesini yenemiyor o kadar

Tamam, oyun konusunda daha fazla yorum yapamıcam ozaman.
O konuda en doğrusunu sen bılırsın. Ama dıkkat et ılerde evlenırsenız senı zor durumda bırakmasın maddı yönden oyun sevdası yüzünden.

Öfke meselesıne gelınce.
Sana vurdu mu hıç? Yanı öfkesını kontrol edemeyıp şıddet uyguladı mı?
Mesela bende öfkemı asla kontrol edemem kırıp dökerım herşeyı ama sevdıklerıme karşı fızıksel anlamda zarar vermem.

Spora gıtse nışanlın? Öfke kontrolu ve enerjı boşaltmaya bırebır bızzat kendım tarafından test edılıp onaylanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…