Nişanlımın siniri öfkesi kini bitmiyor bıktım dayanamıyorum!!!


Bu kırmızıyla belirttiğim lafın benim için sevgililikten öte bişey olmadığını belirtmek isterim size.. Daha yolun başındayken sizi doğru düzgün hesaba almayan bir insanla evlilik yoluna girmek üzereyken bir kere daha düşünmenizi öneririm.

Bence siz son derece haklısınız ama yazık ki aşk önünde çok acizleşmişsiniz..Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir abla bir kardeş gibi size şu tavsiyeyi verebilirim.Evlenip yıpranmış,ezilmiş ve kucağında evladıyla boşanmışlar kervanına katılmak istemiyorsanız silkelenin ve kendinize gelin...

Ya adam gibi davranır , layık olduğunuz sevgiyi saygıyı size verir ya da yol verin gitsin..3-5 ay ağlarsınız sonra toparlanırsınız merak etmeyin..Bütün bir ömür ağlayacağınıza..Hakkınızda hayırlısı olsun..
 
Son düzenleme:
çok çok iyi düşünmen lazım. düşünsene neden hep sen alttan almak zorundasın neden ona soru sorma hakkın yok. bugün sinirlendiğinde duvara vuran insan yarın sana da vurur bunun garantisini kimse veremez. herkes evlenirken herşey güzel olacak diye evleniyo. yok ben sana vururum hazırlık ol demez
iş yerinde arkadaşım var eşi aşırı sinirli karısına bir kere el kaldırmamış ama çektirmediği kalmamışi. aynı senin olay gibi hakaret mi istersin evde kırılmadık eşyamı arkadaşım hayatından bezmiş bir durumda emin ol.
babam oda çok snirliydi annem o kadar çok çekti ki hatta anneme vurduğunu bile bilirim. biz nasıl korku dolu büyüdük sana anlatamam babamın bir bakışı bize yeterdi.
ben sinirli adamdan korkarım arkadaşım sende iyi düşün kimse evlenince daha iyi olmuyo aksine özüne dönüyo. bugün kendini tutan adam yarın tutmuyo. daha nişanlısın dünyanın sonu değil.
huzurlu bir hayat geçirmek varken neden zorlu yolları seçesin neden hayat zindan olsun ki sana. emin ol (ben eminim) çok üzülüceksin.
bir dene bakalım onun sana ettiği hakaretleri sen ona et bakalım ne tepki vericek. senin karakterin gurun yokmu bir düşün.
 
Tavsiyem kısa ve net.

Ya tedavi olsun yada ayrılın. Evlendikten sonra nasıl olsa ayrılacaksınız.
 
nolursa olsun alttan alıyorum özür diliyorum demişsiniz ya

adam sizi pıstırmışş ben böyleyim kardeşim işine gelirse diyor sizde sen nasıl istersen diyorsunuz

bunun sonu yok, sizde isteklerinizde kararlarınızda diretin onun yaptığını yapınn

haa orta yol bulunur düzelirse ne ala bulunmazsa sizde sen bilirsin demeniz gerekliii,

hiçbir konuda durumda açıklama yapmıycak canı isterse anlatıcak bişi sorulmucak, sürekli kukla vazifesi görmek çok üzücü kırıcı
 
2 sene sonra şiddet gördüm ayrılıyorum diye yazarsın buraya devam et canım özür dile, alttan al, ayaklarına kapan adına da sevgi de huyu de. Birinin bedduasını almak denmiyor ona bile bile lades deniyor.
 
Gorunen koy kilavuz ister mi?
Adam sorumsuz, agzi bozuk ,
hep alttan alan sensin.
Evlenince degisir diye bekleme .
Daha beter olur ...

Yol yakinken don.
Kendini bile bile atese atma ...
 

"Ötekilerin aksine??" Çok pişman oldum yaa sana yazdığıma..sana yardımcı olmaya çalıştık ama şu yazdığına bak..
"Sevdiğin adamı bırakma sakın,erkektir sinirlenir çok normal..aman üstüne gitme,oldu ki dövdü seni bırak dövsün..sevdiğinden bu kadar sinirli adam" nasıl yapıcı oldu mu yorumum?? Hadi kal selametle.
 
Evlilikte veya arefesinde şahsi şey mi olurmuş. Bir yuva kuruluyor ve bu hayli masraflı bir şey eğer iki taraf da öyle zengin filan değilse bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor ben kafama göre harcarım ,şöyle yaparım böyle yaparım bana karışamazsın diyemez kimse öyle ağzının payını veremediniz mi niye ezik davranıyorsunuz nişanlınızın karşısında.
 
sanki aynı hayatımı anlatıyorsun gibi hissettim, aynı durum benim nişanlımdada var sonumuz ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok yıprandığımı hissediyorum ve ben ben olmaktan çıktım !!!

sen ne yapıyosun bu durumda peki? onu uyarıyo musun siniri ne derecede ?


asla insan içinde sinirlenmez sinirlendiğini benden başkası görmez öfke sorunu var dedimde hayvanın önde gidenidir tam bi şiddet yanlısıdır demedim nasıl anlıyosunuz siz beni?
 
GizemliPrenses24 merhaba ,

konunuzu baştan sona okuduğumu belirtmek isterim öncelikle. Naçizane sadece şunu söyleyebilirim. Belirtmiş olduğunuz fiziksel şiddetin henüz gerçekleşmemiş olması gerçekleşmeyeceği anlamına gelmemektedir. Tabi ilk etapta çok sakin mizaçlı görünüp daha sonrasında şiddet eğilimi gösteren insanlar olduğu gibi , çok sinirli olup kendisini kontrol edebilen insanlarda vardır.

Hayatınıza dair , geleceğinize dair alacağınız karar hayatınızın gidişatını belirleyeceği için yorum yapan arkadaşlarımız da sizin yazdıklarınızı gözönünde bulundurarak yorum yapmaktadır. Ki her ne kadar duymak istediklerinizi söylemedikleri için yapılan bazı yorumları beğenmeseniz de esasen zaman ayırıp sizi önemseyerek yazmaları çok güzel bir durum.

Özellikle katiee hanıma yazdığınız yanıtların çok nezaketsiz olduğunu düşünüyorum. Fikir almak için konu açtınız , katiee hanım kendi düşüncesini paylaşmış. Ve hemen sorgulanmış. Evli misiniz , sevdiğiniz var mı ? şeklinde.

Konulara yorum yaparken evli , bekar ayrımı bulunmuyor. Bir bekar olarak belirtmek isterim ki bizde bu toplumun içinde yaşamaktayız. Bizde evli olan arkadaşlarımız , kendi ailemiz başta olmak üzere fikir sahibiyiz.

Ve sizde henüz bekarsınız. Dolayısıyla yazan tüm arkadaşlar size yol göstermek istemiş. Sizin nişanlınızdan çekindiğinizi ifade eden anlatımınızı gözönünde bulundurarakta bir ömür tetikte yaşayabilir misin ? demişler ki bende aynı görüşteyim. Hayat seçimlerimize göre şekillenir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
 


bi ilişki nasıl başladıysa öyle devam ediyor... Iyi karar verin tekrar tekrar düşünün bahis sizin mutluluğunuz

evleninceki zorluklara hazırla kendini şimdiden...
Allah yardım etsin...



http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...im-olur-bi-akil-verin-bosanmali-miyim-20.html


bu konuyu okumanı tavsiye ederim az çok sonunu göreceğine eminim..

tavsiyem kısa ve net.

Ya tedavi olsun yada ayrılın. Evlendikten sonra nasıl olsa ayrılacaksınız.


2 sene sonra şiddet gördüm ayrılıyorum diye yazarsın buraya devam et canım özür dile, alttan al, ayaklarına kapan adına da sevgi de huyu de. Birinin bedduasını almak denmiyor ona bile bile lades deniyor.

gorunen koy kilavuz ister mi?
Adam sorumsuz, agzi bozuk ,
hep alttan alan sensin.
Evlenince degisir diye bekleme .
Daha beter olur ...

Yol yakinken don.
Kendini bile bile atese atma ...

bu adamin neresini seviyorsun, neresine asiksin, ben de bu hikayede bunu cozemedim ?!

mesafemi koydum ararsa arar açıyorum sinirini düzelt bana karşı nasıl konuştuğuna bir bak yorulduğumu bilesin çocuk gibi küsmelerini sinirini kaldıramıyorum kendini düzelt dedim düzeltirse ne ala düzeltmezse yüzüğü vericem alttan alarak yanlış yaptım farkındayım çok değer verdim değeriyle şımardı böylesi daha iyi sanırım
 
kızlar bazılarınıza sert çıkıştıysam özür dilerim benide anlayın çok üzgünüm sağlıklı düşünemiyorum isteyen istediğini yazmakta özgürdür karışacak değilim saygıda duyarım vakit ayıırıp yazdığınız destek olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim
 
kararsızım kararsız bi yanım yoruldu yeter diyo diğer yanım saçmalama toparla kendini yıkıcı olma diyo anlamıyosunuz beni hemde hiç .

arkkadaşım asıl anlamayan sizsiniz kocanı bıle olsa dünyanın merkezıne oturtmayın kımseyı evladını bıle sonra şımarıp kıymet bilmez

ben sana kaçyıllık tecrubemle yazıyorum yoksa aman şu konuya girim 2 yorum yapımde msj sayım artsın 2 de beğeni alırım oh mis diye değil

fikrim neyse sana söyluyorum çekilmez bu adam bak benım eşimden yana sıkıntım yok ailesının anlaşızlığıyla sorunlarım var bazen öyle bı noktaya geliyorki eşi falan gözüm görmuyor

bide hayatı bana dar eden eşim olsa gerçekten çekilmez

sürekli ezik bi şekilde eşinin höyt demesınden korkucaksın ve bunun ne kadar çekilmez olduğunu korkarımki evlenınce anlıycaksın
 

evlenince degişir diyen olursa inanma
evlenmeden böyleyse evlenince daha da beter olacak
iyi düşün karar senin
sevgide bi yere kadar
 
Kimseye ayrıl barış gibi öğütler vermemek lazım ama evlenince düzelir yanımdayken bas edebilirim katlanabilrim diyosan bu adam bu yasa kadar nişanlılık sorumluluğunu kavrayamamıs sizi değil kendini düşünüyosa sadece dicek pek bişey yok gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…