- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi GizemliPrenses24
-
Allah razı olsun canım bitsin demekle herşey hal olsaydı buraya yazmazdım çoğunuz ilerlemez diyo eminim
Tamam, oyun konusunda daha fazla yorum yapamıcam ozaman.
O konuda en doğrusunu sen bılırsın. Ama dıkkat et ılerde evlenırsenız senı zor durumda bırakmasın maddı yönden oyun sevdası yüzünden.
Öfke meselesıne gelınce.
Sana vurdu mu hıç? Yanı öfkesını kontrol edemeyıp şıddet uyguladı mı?
Mesela bende öfkemı asla kontrol edemem kırıp dökerım herşeyı ama sevdıklerıme karşı fızıksel anlamda zarar vermem.
Spora gıtse nışanlın? Öfke kontrolu ve enerjı boşaltmaya bırebır bızzat kendım tarafından test edılıp onaylanmıştır
evlenmeden önce bu kadınların gözüne perdemi iniyor acaba diye düşünmeden edemıyor ınsan
o kadar ileri gidiceğini zannetmiyorum şu an bekar ondan maddi sıkıntı sadece kendini kapsıyo ilerde benide düşünerek hareket ediceğine inanıyorum
yok kesinlikle bana vurmadı yanımda sinirlendiğinde hemen kendini tutuyo uzaklaşıyor aşırı sinirliysede duvara atar bir iki tane geçiyo el kaldırıcak kadar ileri gitmez telefondaysa kapatıyor ama illaki duyuyorum ağır laflarını duymamak için o an anında bende kapatmaya başladım kendisini yesin napim yani
ya nişanlım zayıf iyice zayıflamaz mı spora gitse? ben habire yemek yediriyorum kilo aldırmaya çalışıyorum nişanlıma
sevdiğin var mı merak ediyorum bunları dediğine göre evli değilsin sanırım
Ama öyle...tartışmanızda ağzı bozulan biri oyuna hiç 500 L verilirmisizde haklı olarak tepkinizi göstermişsiniz .evli ve çocuğunuz olsaydı biraz yapıcı olmaya çalışacaktım.çünkü yuva kurmak ortada çocuk varken yuvayı biranda yıkmak olmaz.bazı şeylere sabretmek gerekiyor.ama nişanlısınız zararın neresinden dönülse kardır.inşallah düzelir ama gidiş hattı böyle devam ederse çekeceğiniz var derim.
kılo konusunda bırşey dıyemeyeceğım
mesela benım evımde kum torbası var ona vuruyorum sınırlenınceçok rahatlatıyor
öyle bırşey alabılır
acayıp enerjı boşaltıyorum onun sayesınde bı ağzını ara ıstersen
10 yıllık evliyim bırde oğlum var ama eşim bana senın nışanlının davrandığı gibi davransa boşanmak için 10 dk düşünmem
böyle bı babanın yanındamı daha sağlıklı olacak yoksa huzurlu bı ortamdamıçocuğunda varmış emin misin boşanabileceğine? bunu çocuğuna yapabilecek misin
güzel fikir :) işe yarayabilir sinirlendiğinde dalsın kum torbasına yakın zamanda almak lazım yoksa kafayı yiyecem
emın ol pışman olmazsın kendımden bılıyorum
erkek arkadaşım hep söyler, sayesınde ne kadar hanım hanımcık oldun sen dıye dalga geçer
ben bıle sınırımı öfkemı kontrol altına alabıldım düşün yanıı
desteğin için çok teşekkür ederim :) ötekilerinin aksine bana çok yardımcı oldun birazda olsa :) yıkıcı olmak isteseydim buraya yazmaz anında yüzüğü atardım emin olun . mantık düşünmeye başlarsam en büyük hatamı yapıcağımdan eminim yani en azından şu an . daha ileri gideceğini zannetmiyorum bi öfke sorunu yüzünden sevdiğim adamı bırakmak istemiyorum bana her konuda destek olan adam sinirleniyo diye sinirini yenmesine destek olamıcaksam evlenmiyim bencede .. desteğinizi istiyorum sadece yıkıcılık uzak dursun !
rıca ederım
ayrılmak kolay, ıkı kelımeye bakar
ama senın nıyetın ayrılmak değıl bı çözüm arıyorsun sen ben bunu daha ılk mesajında anladım.
Umarım dıledığın olur ve evlılıkte bu gıbı sorunlarla karşılaşmazsınız.
şu an bunu zorla yazıyorum bittim artık daha fazla susamicam nişanlım çok sinirli biri her tartışmamızda ağzı bozuluyor beni kırıcak tonlarca laf ediyo ben bunları sineye çekmekten o kadar yoruldum ki kendimi yenileyemiyorum artık çok yıprandım
bukadar usanmışken nasıl yapıcı yorum yapılır bilemıyorum neyse okadar boşa yazmışız
şu an bunu zorla yazıyorum bittim artık daha fazla susamicam nişanlım çok sinirli biri her tartışmamızda ağzı bozuluyor beni kırıcak tonlarca laf ediyo ben bunları sineye çekmekten o kadar yoruldum ki kendimi yenileyemiyorum artık çok yıprandım en ufak şeyi büyütüp aramadığı sonra ertesi güne veya ertesi günün akşamına dönüyo hemde hiç bişey olmamış gibi bense yediremiyorum ağzımı açsam bi dert açmasam ayrı bi dert artık ona hiç bişey soramaz oldum yine bağırmaya çağırmaya başlıcak diye
ben onunla mutlu olmak istiyorum ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum onu çok seviyorum ne yapmalıyım bilmiyorum umursamamaya soru sormamaya defalarca çalıştım uğraştım gene aynı şey !
neymiş efendim şahsi şeylerimi sormaymış bana gelince her şeyi soruyo ama ona niye soramıyor muşum tartışmalarımızın çoğu bu sebepten beni ilgilendirmiyormuş ilgilendirirse anlatırmış sevgilim olsa neyse dicemde nişanlıyız ?
bi oynadığı oyun var geçen ona nerdeyse 500 lira para yatırmış gördüm sordum neden böyle bişey yapıyosun dedim o parayı kazanırken zorluk çekiyosun milletin ağız kokusunu çekiyosun saatlerce ayaktasın yoruluyosun ter döküyosun dedim biz evlenicez o paraları biriktirmen gerekirken çar çur ediyosun dedim kabahatli oldum sevgilisi olsam dert etmicem vallahi ama nişanlım bi geleceğimizin olması için çırpınıyorum
en son tartışmamız buydu bi insanda bu kadar sinir olur mu ya dediklerime rağmen suçu üstüme aldım biliyo musunuz alttan aldım almasınada ne işe yarıcaksa gene aynı şey olcak haksız mıyım ben? ben burda geleceğimizi kurayım o orda oyunlara para yatırsın sigara içsin arkadaşlarına borç para versin! evlenmemizide en çok o istiyo istiyoda kime güveniyosa artık bütün kazandığını boşa harcıyo yanıyorum sevdiğim adamın haline yanıyorum zamanında iyi beddua yemiş olmallıyım ki bu kadar üzüleyim kırgın olmama rağmen hep özür dileyim gerçekten bedduanın alasını yemişim vazgeçemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?