Nişanlımın siniri öfkesi kini bitmiyor bıktım dayanamıyorum!!!

Allah razı olsun canım bitsin demekle herşey hal olsaydı buraya yazmazdım çoğunuz ilerlemez diyo eminim

Ama öyle...tartışmanızda ağzı bozulan biri oyuna hiç 500 L verilirmi sizde haklı olarak tepkinizi göstermişsiniz .evli ve çocuğunuz olsaydı biraz yapıcı olmaya çalışacaktım.çünkü yuva kurmak ortada çocuk varken yuvayı biranda yıkmak olmaz.bazı şeylere sabretmek gerekiyor.ama nişanlısınız zararın neresinden dönülse kardır.inşallah düzelir ama gidiş hattı böyle devam ederse çekeceğiniz var derim.

o kadar ileri gidiceğini zannetmiyorum şu an bekar ondan maddi sıkıntı sadece kendini kapsıyo ilerde benide düşünerek hareket ediceğine inanıyorum

yok kesinlikle bana vurmadı yanımda sinirlendiğinde hemen kendini tutuyo uzaklaşıyor aşırı sinirliysede duvara atar bir iki tane geçiyo el kaldırıcak kadar ileri gitmez telefondaysa kapatıyor ama illaki duyuyorum ağır laflarını duymamak için o an anında bende kapatmaya başladım kendisini yesin napim yani

ya nişanlım zayıf iyice zayıflamaz mı spora gitse? ben habire yemek yediriyorum kilo aldırmaya çalışıyorum nişanlıma

kılo konusunda bırşey dıyemeyeceğım
mesela benım evımde kum torbası var ona vuruyorum sınırlenınce çok rahatlatıyor
öyle bırşey alabılır
acayıp enerjı boşaltıyorum onun sayesınde bı ağzını ara ıstersen

doğru diyorsunuz ama mantık gitmiyor ne yapabilirim elimden düzeltmekten başka bişey gelmiyor

güzel fikir :) işe yarayabilir sinirlendiğinde dalsın kum torbasına yakın zamanda almak lazım yoksa kafayı yiyecem

çocuğunda varmış emin misin boşanabileceğine? bunu çocuğuna yapabilecek misin
böyle bı babanın yanındamı daha sağlıklı olacak yoksa huzurlu bı ortamdamı

bu adam huzur vermezki insana sürekli tetikte farkınadamızını bana vurmuyor dıyorsanunuz yanı vursa çok sınırlı ne yapalım deyip geçeceksınız

neden bukadar sındınız kim kendısıne saygı duymayan birini bukadar sever sizinki sevgi değil saplantı olmuş yoksa kımse böyle sağlıksız bi ilişkiyi bukadar korumaz

güzel fikir :) işe yarayabilir sinirlendiğinde dalsın kum torbasına yakın zamanda almak lazım yoksa kafayı yiyecem

emın ol pışman olmazsın kendımden bılıyorum
erkek arkadaşım hep söyler, sayesınde ne kadar hanım hanımcık oldun sen dıye dalga geçer
ben bıle sınırımı öfkemı kontrol altına alabıldım düşün yanıı

desteğin için çok teşekkür ederim :) ötekilerinin aksine bana çok yardımcı oldun birazda olsa :) yıkıcı olmak isteseydim buraya yazmaz anında yüzüğü atardım emin olun . mantık düşünmeye başlarsam en büyük hatamı yapıcağımdan eminim yani en azından şu an . daha ileri gideceğini zannetmiyorum bi öfke sorunu yüzünden sevdiğim adamı bırakmak istemiyorum bana her konuda destek olan adam sinirleniyo diye sinirini yenmesine destek olamıcaksam evlenmiyim bencede .. desteğinizi istiyorum sadece yıkıcılık uzak dursun !

rıca ederım
ayrılmak kolay, ıkı kelımeye bakar
ama senın nıyetın ayrılmak değıl bı çözüm arıyorsun sen ben bunu daha ılk mesajında anladım.
Umarım dıledığın olur ve evlılıkte bu gıbı sorunlarla karşılaşmazsınız.

şu an bunu zorla yazıyorum bittim artık daha fazla susamicam nişanlım çok sinirli biri her tartışmamızda ağzı bozuluyor beni kırıcak tonlarca laf ediyo ben bunları sineye çekmekten o kadar yoruldum ki kendimi yenileyemiyorum artık çok yıprandım

bukadar usanmışken nasıl yapıcı yorum yapılır bilemıyorum neyse okadar boşa yazmışız

inşallah canım çok saol inşallah bu kadar çabama emeğime değer

kararsızım kararsız bi yanım yoruldu yeter diyo diğer yanım saçmalama toparla kendini yıkıcı olma diyo anlamıyosunuz beni hemde hiç .

sanki aynı hayatımı anlatıyorsun gibi hissettim, aynı durum benim nişanlımdada var sonumuz ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok yıprandığımı hissediyorum ve ben ben olmaktan çıktım !!!

Burda boyle konular acilip yorum olarak akla mantiga davet edildikten sonra, yapici yorum yapacaklar yapsin tavri da ayri bi komedi..

Ne desin insanlar, papatya cayi icir sakinlessin, kum torbasi al ona vursun, cayina sakinlestirici at uyusun.. Bunlar mi duymak istedikleriniz??

Kum torbanizin olmadigi yerde napicak, sokakta sinirlendiginde mesela? Duvara vuruyomus, duvarin olmadigi bi yerde, plajda fln sinirlenirse?

Kendine reva gordugun Omur boyu tetikte yasayacagin bi hayatsa, evlen ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…