Evet bu bana ilk kötü davranışı değil elbetteki daha önce farkettim hep iyi olur düzelir diye bekledim belkide öyle olmasını istedim ve bugünlere geldi ben çok hassas yapıda bir insanım vurdumduymaz olamadım hiç bu son anlattıgım konuda ne düşünüyorsunuz mutfak eşyalarına bakmak istemesi normal mi sizce yoksa bana mı tuhaf geldi sizinde düşüncelerinizi merak ediyorumm
mutfak eşyalarına bakmak istemesi biraz garip..'ben böyle bardakla bişey içemem' demesi sanki bişeylere kızmışta tartışmak için bahane aramış gibi geldi bana..canım bide burnum kanadı bişey demedi dahada uzattı demenede kafam takıldı..acıma hissidemi yok bu adamın insan tamam kızar tartışır ama sevdiğim birinin karşımda burnu kanıyosa susarım canım gel elini yüzünü yıkıyalım derim uzatmam..acaba evlilik stresinden dolayımı böyle yada ailesiyle alakalı bilmediğin bi sorunumu var..eşya alımını nasıl paylaştınız aranızda..belki aileside doldurmuş olabilir kız tarafı bişey almıyo falan gibi.. :26:
Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladımartık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn
Nişanlınızın son zamanlarda değiştiğini yazmışsınız ama eski konularınıza baktım bundan 2 yıl önce de sizin kalbinizi kırıp çok ağır sözler söylediği olmuş.Siz galiba biraz pasif kalıyorsunuz.Biz kadınlar hassasız ve çoğumuz kötü söz duyduğumuzda tepki olarak ağlayabiliyoruz ama keşke onun bu tavırlarından hoşlanmadığınızı kalbinizin çok incindiğini daha sert bi tavırla belirtseydiniz.Günlerce konuşmasaydınız,sizi kaybettiğini hissettirseydiniz hiç olmazsa onun gözünde daha değerli olabilirdiniz yada o tavırlarında daha dikkatli olurdu çünkü sizi kaybetme korkusu yaşardı.Şimdiyse sizin orda üzüntüden burnunuz kanıyor ama nişanlınız hiç tepki vermiyor.Çok enteresan.Evlendikten sonra bu tavırları daha da ayyuka çıkar gibi geliyor.Nişanı da bu saatten sonra atacağınızı düşünmüyorum.Aslına bakarsan ömür geçiyor mutsuzsanız ve daha da mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız nişanlınızla açık açık konuşun derim.Sonuçta nişanı atan ilk siz olmayacaksınız.Masraf yapılmış ama harcanan paraya ilerde mutsuz bi evlilik yapacaksanız sadakanız olsun gözüyle bakmak gerekebilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım en doğru kararı verirsiniz.
merhaba ben 2 buçuk senelik evliyim...
yaşadıklarınız gerçekten üzücü...ama ben nişanlınızın mutfak eşyalarına bakmasına neden bu kadar kırıldığınızı anlamadım...
sonuçta siz nişanlınızla yepyeni bi hayata başlıcaksınız ve herşeyi birlikte kullanıcaksınız...onunda bu konuda fikir beyan etmesine bence bu kadar çok üzülmemelisiniz...belki daha güzel bi üslup kullanmalıydı ama şahsen ben eşimin bana fikir vermesinden kullandığımız eşyaları onunda beğenmesinden çok mutlu oluyorum...
umarım hakknızda hayırlısı olur...ama şunu söylemeliyim ki evlilik hayatınızda vereceğiniz en önemli karar eğer eşinizle birbirinizi çok severseniz mutlu bi evliliğiniz olursa daha dünyadayken cenneti yaşarsınız
ama evliliğinizde sevgi saygı olmazsa huzursuz olursanız dünyanız zindan olur...
o yüzden iyi düşünün ve ailenizden kendinize yakın hissetiğiniz biriyle yaşadıklarınızı paylaşın...sonuçta burda biz sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz ama nişanlınızı tanıyan aranızdaki diyaloğa şahit olan birinin yaptığı yorumlar daha yol gösterici olabilir...
hakkınızda hayırlısı
Evet canım ben o konuda hatalıyım gerektiğinde tepkimi gösteremedim ezilen ben oldum şuan evlenmeme sayılı günler kalmışken şu noktada tekrar böyle şeyler yaşanmaması için ne yapmalıyım bilemiyorum yokmu bunun bir çaresi :S
vuuslatyarenn e katılıyorum mesela bende evlıyım çok şükür mutluyum darısı sizlere ama eşimle illaki tartısma oluyor aramızda mutlkada olmalı hersey canım cicim yürümez ama aglamayı unuttum ben sert bir yüz ifadesı yada suskunlugumu korursam eşim her zaman pişman olur tabı suclu bensem her zaman pişman olurum ağlayarak işin içinden cıkılmıyor zaten bıraz serttır kalbım herseye kırılıp dökülmez aglamaz duygulanmaz sizede tavsıyem kalbınızın bazı köşerlerine nasır baglayın siz bıraz dik durun kı ezemesın karsıdakı kım olursa olsun doganın kanunu bu !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?