Nişanlımın sinirli tavırları beni korkutuyor

hayır söylemedim nasıl söyleyebilirimki çok üzülürler dayanamazlar zaten onlara söylemiş olsam artık bu işin sonu gelmez bozulur bu iş böyle sorunları hiçbir zaman aileme söylemedim bazen benim halimden hissediyorlar ama anlatamıyorum çünkü yarın öbür gün belki ben iyi olurum ama onlar unutmaz nişanlımda onların gözünden düşer onu o duruma düşürmek istemem

canım nısanlılık en guzel sureclerden bırı..
senın nısanlının bu davranısları gercekten bıraz tuhaf kacmıs..
burnun kanamıs aglamıssın falan ama o kılını bıle kıpırdatmamaıs..
olmazkı.. severek evlenmıyormusunuz sız?
allah korusun benım basıma bısey gelse ılk esım kosar...

hanı evlılık stresı dıyecem ama oda degıl..
sankı senınde ıcınde adını koyamadıgın bazı seyler var..
ılerde bana kotu davranırmı falan gıbı..
umarım ben yanlıs anlamısımdır.
ama canım sınırlı bır erkekle beraber olmak ck zor.
her an kendını kontrol etmen gerecek ama nereye kadar..
bence oturup bır konussanız.
anlatsan ona ıcındekılerı..
hem senın ıcındekılerı anlatınca sen rahatlarısn hemde sorun nedır onu anlarsın...
allah hakkında hayırlısını versın canım...

evlilik için mantıklı düşünüp hareket etmek lazım. tedbir bizden taktir allahtan gibi:) ama bunun yanındada evlilik biraz şans kumar gibi. şimdi evlenme desem bu tavırları yüzünde, evlendikten sonra olumlu yönde değişebilir... evlen desem dahada kötüyede gidebilir. hakkında hayırlısı diyorum ama burnunun kanadıgını görüpte tepkisiz kalması hiç hoşuma gitmedi tabiki

amin canım inşallah evet benim içimde tereddütlerim var ileride evlenince bana nasıl davranır aynı evin içinde girince nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. Şimdi bi tartışma olsa o evine gidiyor ben evime gidiyorum ama evlenince ne olacak nereye gideceğim sıkıntımla başbaşa kalacağım elbetteki evlilikte sıkıntıda olur olmaz değil ama keşke biraz daha duyarlı bir insan olsaydı yada bu kadar içinde yaşamasaydı herşeyi (

bence annene anlatmalısın mutsuzluklarını...nişanlın çok güzel şeyler mi yapıyor ki onların gözünden düşmesin...onları kandırıyorsun düpedüz ve bence bu şekilde onlara da haksızlık ediyorsun. hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasını istemez. onlara anlatmamakla fedakarlık ya da iyi bişey yapmıyorsun. saklamakla onların söz hakkını ellerinden almmış oluyorsun.

ya geçmezse ??? ya daha kötü olursa o zaman anlatabilecek misin ???

Ailenize söylediğinizde üzülmelerini düşünmeyin. Sonrasında daha büyük üzüntüler yaşamalarındansa bunu daha kolay atlatabilirler.
Aileniz öğrendiğinde bu iş biter diye yazmışsınız. Bu sizin işinize gelmez mi. Çünkü gerçekten bu adamla nasıl evleneceksiniz. şu anda önünüzü göremiyorsunuz ki. Hatta biz daha net görebiliyoruz anlattıklarınızdan. Sizi çok üzecek. Bile bile evleneceksiniz. Evet siz evleneceksiniz. Herşeye yenilip evleneceksiniz. Ben bütün yorum ve savunmalarınızdan bunu anlıyorum

( aileme bu olanları anlatmam demek bu işin bozulması demek bu yüzden konuşamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum zaten ailem başından beri onay vermedi bu evliliğe istemediler sırf benim için razı oldular. ((

ıste canım ılerde keske dememek ıcın kararını gozden gecır bence...
dogru soyluyorsun allah korusun neler duyuyoruz neler okuyoruz...
konus canım sen hemde en kısa zamanda ..
boyle ıkıarada bır derede kalarak evlenırsen ılerıde pısman olabılırsın kı allah korusun tabı...
umarım cok cok mutlu olursunnn

neden ıstemedıler kı canım nısanlını
sanırım baska problemlerde mı var yoksa

neden ıstemedıler kı canım nısanlını
sanırım baska problemlerde mı var yoksa

En başta maddi sebeplerden istemediler açıkçası hani nasıl geçineceksiniz uzun zamandır bekledik Hep maddiyatsızlıktan dolayı onlarda usandılar sonuçta bişey uzadıkça suyu çıkıyor aileler içinde iyi değil bu durum birde ailemde beni üzeceğini düşünüyorlar. Ama inşallah bizim dediğimiz gibi çıkmazda sen çok mutlu olursun kızım diyorlar..

Aileniz neden onay vermedi. Mutlaka gerekçeleri vardı. Siz bu gerekçeleri de görmezden geldiniz. Örnekler var keşke ailemi dinleseydim diye. Umarım biri de siz olmazsınız

Bu iş olsun diye siz zorlamışsınız. Zaten olmaması gerekiyormuş

Son düzenleme:

Arkadaşım sen sanıyorsun ki yarın imzayı atacağım sabah bir uyancağız..
Hooop adam olmuş bal-kaymak?
Bu mudur..
Senin bahsettiklerin bu ve diğer konularında hepsi evlilik hayatını zindana çevirecek şeyler.
Ailen şimdi üzülmesin o halde evlen,hayatın temelli rayından çıksın.
Ondan sonra üzülsünler..İnsan kendini ateşe atar mı yahu?
Tamam ayrılma beklemeye al?
Kafamı kurcalayan şeyler var de ertelemek iste nikahı evleneceğin adamın çirkin yüzünü asıl o zaman göreceksin.
Sen erteleyelim dediğin anda daha korkunç bir adam bulacaksın karşında ve o zaman bugünk yaşadığın şüphelerden emin olacaksın.
Denemek bedava..!

canım senı uzmek ıstemem ama sımdı senın aldıgın ceyızıne bardaga canaga sınırlenen erkek evlendıgınde maddı problemler nedenıyle daha da sınırlı olur...

annemın bır lafı var
para gecınecek kadar onmelıdır der. ıkı gun kuru ekmek yersın ucuncu gun bırbırınızı yersın der.

tabı bu bır genelleme ama maddı boyut evlılıkte cok onemlı canım.
ben demıyorumkı hanları hamamları olsun ama evını gecındırsın aılesını yanı senı esını ele guce muhtac etmesın canım...
ıns. annenler haklı cıkmaz cok mutlu olursunnn

Evet onay vermediler en büyük etken maddi olanaksızlıkdı ama bende zaten tanıdıgımda tam hani deli çağlar denir ya o yaşlardaydım benim cahilliğim oldu sürüklendim kapıldım hiçbişey gözüm görmedi onsuz olamam diye düşünüyordum (

Ama artık farkındasınız. Görmezden gelmeye çalışıyorsunuz üstelik. Üzüleceğinizi bilseniz de sevginiz ağır basıyor. Ama sevginiz bitince üzüleceksiniz ve üstelik herşeyi bilip de sırf sizin mutluluğunuz için dua eden aileniz üzüldüğü için de pişman olacaksınız. Karar vermişsiniz ama mutsuz olmayasınız diye tekrar tekrar yazıyoruz işte

evet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olur ondan dolayı geri adım atamıyorummm (((

Bırakın olan bu birkaç yılınıza olsun. Gelecek yıllarınızı harcamayın en azından.

canım bak yukarıda bır arkadasın yorumu var derınsesss dıye onu bır kac kere oku ve uygula,
bakalım ne oluyoo

yapma be canım ya gencsın
anlıyorum senı annene babana haklıydınız dememek ıcın bıle bıle lades olmaya degermı yagaztelerde tv lerde neler duyuyoruz
sınırlı olma halı ıyı bır sey degıl
kendıne edersın yapma..
ılerı bır tarıhe at dugununu..
dusun soyle en derınden..

bu adam benı dover mı kapının onune koyarmıı
allahım neler var
yapma canım yazık ya...

Lütfen artık bahaneler bulmayın bu evliliği yapmanız gerektiği ile ilgili. Sakince düşünün herşeyi yeniden

Ben anlamıyorum...
Daha flört dönemindeyken aile istememiş,maddi/manevi sorunlar varmış aranızda zaten..
Ne diye işi uzatırsınız?
Şimdi düğüne sayılı günler kalmış,derin derin düşünüyorsunuz..
Evet haklısınız şimdi işi bitirmek çok zor..
Ama inanın evliliği yürütmek ya da boşanmak çok daha zor..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem ancak bir hata yaparak kötü giden flörtünüzü evliliğe kadar taşımışsınız daha büyük yanlışla girdaba girmezsiniz umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…