canım nısanlılık en guzel sureclerden bırı..
senın nısanlının bu davranısları gercekten bıraz tuhaf kacmıs..
burnun kanamıs aglamıssın falan ama o kılını bıle kıpırdatmamaıs..
olmazkı.. severek evlenmıyormusunuz sız?
allah korusun benım basıma bısey gelse ılk esım kosar...
hanı evlılık stresı dıyecem ama oda degıl..
sankı senınde ıcınde adını koyamadıgın bazı seyler var..
ılerde bana kotu davranırmı falan gıbı..
umarım ben yanlıs anlamısımdır.
ama canım sınırlı bır erkekle beraber olmak ck zor.
her an kendını kontrol etmen gerecek ama nereye kadar..
bence oturup bır konussanız.
anlatsan ona ıcındekılerı..
hem senın ıcındekılerı anlatınca sen rahatlarısn hemde sorun nedır onu anlarsın...
allah hakkında hayırlısını versın canım...
hayır söylemedim nasıl söyleyebilirimki çok üzülürler dayanamazlar zaten onlara söylemiş olsam artık bu işin sonu gelmez bozulur bu iş böyle sorunları hiçbir zaman aileme söylemedim bazen benim halimden hissediyorlar ama anlatamıyorum çünkü yarın öbür gün belki ben iyi olurum ama onlar unutmaz nişanlımda onların gözünden düşer onu o duruma düşürmek istemem
bence annene anlatmalısın mutsuzluklarını...nişanlın çok güzel şeyler mi yapıyor ki onların gözünden düşmesin...onları kandırıyorsun düpedüz ve bence bu şekilde onlara da haksızlık ediyorsun. hiç bir anne baba evladının mutsuz olmasını istemez. onlara anlatmamakla fedakarlık ya da iyi bişey yapmıyorsun. saklamakla onların söz hakkını ellerinden almmış oluyorsun.
ya geçmezse ??? ya daha kötü olursa o zaman anlatabilecek misin ???
amin canım inşallah evet benim içimde tereddütlerim var ileride evlenince bana nasıl davranır aynı evin içinde girince nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. Şimdi bi tartışma olsa o evine gidiyor ben evime gidiyorum ama evlenince ne olacak nereye gideceğim sıkıntımla başbaşa kalacağım elbetteki evlilikte sıkıntıda olur olmaz değil ama keşke biraz daha duyarlı bir insan olsaydı yada bu kadar içinde yaşamasaydı herşeyi(
( aileme bu olanları anlatmam demek bu işin bozulması demek bu yüzden konuşamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum zaten ailem başından beri onay vermedi bu evliliğe istemediler sırf benim için razı oldular. ((
neden ıstemedıler kı canım nısanlını
sanırım baska problemlerde mı var yoksa
( aileme bu olanları anlatmam demek bu işin bozulması demek bu yüzden konuşamıyorum ne yapacağımıda bilemiyorum zaten ailem başından beri onay vermedi bu evliliğe istemediler sırf benim için razı oldular. ((
En başta maddi sebeplerden istemediler açıkçası hani nasıl geçineceksiniz uzun zamandır bekledik Hep maddiyatsızlıktan dolayı onlarda usandılar sonuçta bişey uzadıkça suyu çıkıyor aileler içinde iyi değil bu durum birde ailemde beni üzeceğini düşünüyorlar. Ama inşallah bizim dediğimiz gibi çıkmazda sen çok mutlu olursun kızım diyorlar..
Aileniz neden onay vermedi. Mutlaka gerekçeleri vardı. Siz bu gerekçeleri de görmezden geldiniz. Örnekler var keşke ailemi dinleseydim diye. Umarım biri de siz olmazsınız
Bu iş olsun diye siz zorlamışsınız. Zaten olmaması gerekiyormuş
Evet onay vermediler en büyük etken maddi olanaksızlıkdı ama bende zaten tanıdıgımda tam hani deli çağlar denir ya o yaşlardaydım benim cahilliğim oldu sürüklendim kapıldım hiçbişey gözüm görmedi onsuz olamam diye düşünüyordum(
evet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olurondan dolayı geri adım atamıyorummm (((
evet farkındayım benimkisi bile bile lades demek oluyor ama offf çok zor bu şuan yaşadıgım durum çok zor hani bir şarkı sözü varya unutur giderdim seni vurmasa dünler diye işte beni en çok yaralayan verdiğim yıllarım olurondan dolayı geri adım atamıyorummm (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?