Nişanlımın sinirli tavırları beni korkutuyor

dediniz ya annemlerin çok desteği var nişanlımın ailesi destek çıkmıyo nişanlım kredi çekip aldı diye... işte her şey burda yatıyor bence. nişanlınız kendi ailesinden göremediği desteği sizin ailenizden görüyo ve bunun ilerde kafasına kakılacağından son dercece emin... o yüzden şimdiden aldıkları şeyleri kötülüyor ki ilerde koz olarak kullanabilsin... yani onların aldıkları ne ki hiç de güzel kalitelli şeyler değildi falan diyebilsin...

benzer şeyler yaşamışız,tartışmalar ve onun aılesınden hıc destek gormeme esımın kredı cekmesi vs,kı bundan haberım bıle yoktu,evlendık bı alyansım kaldı cektıgı kredılere gıttı herşey,kalakaldım öyle,ve bu olaylar buyudu buyudu sınır depresyon vurdulu kırdılı olaylara döndü,nıkah gunumde acaba dedım ama evet dedım ben,bence sen coook coook düşün benım yaptığımı yapma,herşeyın ıyısıne layıksın canım,

bizde buna benzer şeyler yaşadık evlilik öncesi insan acayip stresli oluyo ama bizde genelde kırıcı taraf bendim eşim daha makul ve olumlu yaklaşırdı.hatta düğüne 3 gün kala yüzüğü kafasına fırlattım ve bu ikinci fırlatışımdı daha öncede bi kez atmıştım ama dedim ya eşim çok makuldu.evlilik büyük bi sorumluluk bence sen bu adamla evlenme o eveti birkez dedinmi herşey daha da zor olacak bi ömür geçireceksin kolay değil yani iyi düşün olmaz böyle ilerde seni kötü günler bekliyor

Düzgün bi şekilde konuşsan bak canım senin bu davranışların beni çok üzüyor.Biz bir yola çıkmaya karar verdik ve yıllardır birlikteyiz,iyi kötü onca zaman paylaştık bundan sonra hayatımızda hep güzel günlerin olmasını istiyorum.Her ilişkide mutlaka iniş çıkışlar olur ama bu vurdumduymazlığın beni rahatsız ediyor desen?Burnunun kanamasını örnek verebilirsin tamam sevgini belli edemiyorsun ama hiç olmazsa canım ne oldu deyip ilgi gösterebilirdin diyebilirsin.Evlenince de bu şekilde devam edersek çok mutsuz oluruz lütfen birbirimizi kırmamaya çalışalım de.Tek kırılan taraf sensin ama tepki görmemk için çoğul konuşabilirsin.Bu konuşmaya bana yumuşar gibi geldi.Yine tepki verirse bikaç gün küs istersen.Hatasını anlayınca konuşursunuz tekrardan.

Nisanliniz sanirim merhametsiz biri....burnunuzdan kan gelince kilini kipirdatmamasi ve daha cok uzerine gelmesinden belli. Evlilik, dugun stresine benzemiyor pek...yavas yavas gercek karakteri ortaya cikiyor. Inan butun olumsuzluklara ragmen, eksi taraflarina ragmen kendi esimde en cok sevdigim sey merhametli olmasidir. Gozumden bir yas damla gelse dayanamaz, asla ama asla kirici konusmaz...ha agzindan kactimi o dakikada ozur diler. Surekli sizi kiran uzen biriyle evlilik yurusede siz mutlu olamazsiniz. Ins dusundugum gibi olmaz evliliginiz ve cok mutlu olursunuz.

burnunuzdan kan geliyor , hüngür hüngür ağlıyorsunuz ama nişanlınız kılını kıpırdatmıyor hatta dahada ustunuze gelıyor ve siz hala acaba düzelir mi dıye sorguluyorsunuz kendını ve ılıskınızı ?

bişey diyim mi : herşey sevgide bitiyor saygıda bitiyor .. erkek sevıyorsa bırak kanı bır damla göz yasına kıyamaz ..
daha en başında en tatlı gunlerınızde adamın umrunda değil , acımasızca davranıyor ve sen boyle bır ınsanın duzelmesını umud edıyorsun : ben olsam korkardım acaba evlenınce benı elde edınce zora gelırde dövebılır mı dıye ..

ne yapacağımı inanın bilemiyorum hani bazen insanın ağzı dili bağlanır yaa yapamıyorum işte geri adım atamıyorumm çıkmaza düştüm resmen

ne yapacağımı inanın bilemiyorum hani bazen insanın ağzı dili bağlanır yaa yapamıyorum işte geri adım atamıyorumm çıkmaza düştüm resmen

Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz da yapmak istemiyorsunuz gibi geldi bana. Ya değişirse diye umut etmek. Bunca insana nasıl cevap verilir. Ailelere nasıl açıklanır. Diğer insanlar ne der. Bunun gibi birkaç sorun için kaçıyorsunuz ama koskoca sorunlar gelecek gibi görünüyor.
Bitirmeyin ama, biraz zaman isterseniz ciddiyetinizi anlayacak ve belki daha da dikkatli olacaktır.
Tüm yorumlar ileride acı çekmemeniz için

canım evlen, ondan sonra başka başlıklar açarsın bir derdim var da sorun değil..

evet çok haklısınız tabiki düşünüyorum tam bu noktaya gelmişken bütün hazırlıklar yapılırken nikah günüm alınmış bunca zamandır bu günü bekledik bunun savaşını verdik şimdi niye böyle diye isyan ediyorum aslında birşeyi çok uzatmanın ne kadar yanlış oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum ama oldu birkere daha kısa sürede tanışıp yıpranmadan evlenenler daha mutlu oluyorlar biz senelerdir sürekli hesap yaptık nasıl yapıcaz nasıl edicez bütün bunların bizi yıpratması ve sonucu kötü oldu hani ilk evlendiğiniz zaman canım cicim ayları denir yaa sanırım bende öyle birşey olmayacak zaten senelerdir beraberiz bir süre sonra ilk heyecanlar kalmıyor alışkanlığa dönüşüyor artık kalbin ilk günkü gibi çarpmıyor o çok farklı bişey belki bazı olumsuzluklar daha öncede vardı ama gözümüz görmüyordu görmek istemiyorduk ama gün gelipde gerçekler insanın yüzüne çarpınca çok kötü oluyor insan

insanlar kandırır kendini.. ilişkisi uzun olanlar, yıprandık da ondan evliliğimiz kötü oldu der, kısa sürede evlenenler, birbirimizi yeterince tanımadık ondan alışamadık hemen evliliğe der vs vs

bahaneler sürer.. iki insan anlaşamıosa, anlaşamıodur.. zaman şu bu değil mevzu..

göz göre göre kendini saçma sapan bir evliliğe sokacaksın, sen de biliosun, biz de bilioruz..

Bu günlerinizin mutlulukla geçmesi gerekirdi. Keşke heyecanla yerleştirebilseydiniz eşyaları. Şimdi size üzüntülerinizi anlatmaya çalışın diyeeğim yine ama burnunuz kanarken bile endişe duymayan bir adam ne kadar etkilenir üzüntünüzden..
Gerçekten çok zor durumdasınız. Bütün sorumluluk üzerinize kalmış. Bu evililikle ilgili bütün sorumluluk. Ya tüm yükü üzerinize alıp bu evliliği gerçekleştirecek ve üzüleceksiniz, ya da tüm sorumluluğu üzerinize alıp herkese cevap vermek zorunda kalıp, nişanlınızla daha kötü günler bile geçirme ihtimaliyle bu evliliği erteleyip üzüleceksiniz. Çok zor bir seçim. İnşallah doğru olanı, hakkınızda hayırlı olanı yaparsınız

Son düzenleme:
yıpranmakla ilgisi neden olmasınki sonuçta daha önceleri böyle değildik bu şekilde daha önce anlaşıp sonra hüsrana uğrayan çok insan var bir insanı ne kadar süre tanırsanız tanıyın hiçbişey ifade etmiyormuş ben bunu anladım bu kadar zaman geçmesine ragmen bakıyorum aaaa böylede bi huyu varmış meğerse diyorum bazı şeyler yıllar geçsede hemen farkedilmiyor hatta evlenip aynı eve girildiğinde çok daha farklı şeyler çıkıyormuş bunu herkez söylüyor

aynen öyle..

nişanlılık döneminde bile sana acımayan adam (burnun kanamış, merhamet etmiyor) evlendiğinde hiç şefkat göstermez..

amin inşallah hakkımda hayırlı olanı nasip etsin ALLAH ım hayırlı değilsede hayra döndürsün inşallah

aynen öyle..

nişanlılık döneminde bile sana acımayan adam (burnun kanamış, merhamet etmiyor) evlendiğinde hiç şefkat göstermez..

evet ona bende anlam veremiyorum o an ben nasıl bi durumdayım o hiç tepki vermiyor gidip sigara yakıyor hemen bilmiyorum bazen bana söylüyor ben duygularımı dışa fazla vuramıyorum seni sevmediğim anlamına gelmez bu ben biraz sert mizaçlı bir insanım ama içimde kötülük yok diyor bu sert mizacını kendiside beğenmediğini söylüyor bana bende ona bu kadar içinde tutma birazda dışa vur bende göreyim diyorumm

hakimiyet kurma dürtüsü şimdiden sarmış....

dönemiyorsanız ya kavga gürültü değiştirmeye çalışacaksınız (değiştiremeyeceksiniz) ya da kendinizi üzmeden yıpratmadan sakin ve kabullenici olacaksınız...

ben yaşanan tüm olumsuzlukların dönemsel olmasını, evlendikten sonra düzelmesini, durulmasını dilerim....

Son düzenleme:

of canım of, emin ol kötü günler yaşayacaksın.. biliyorum kalbine söz geçiremezsin, evlenirsin, ama hiç bişey ii olmayacak inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…