canım mutfak eşyalarına bakmasına kırılmadım baksın benim derdim o değil ama neden hepsine bi eleştiri getirdi yani insan beğenmese bile içinde tutar daha yeni alınmış bunu böyle pat diye söylemenin bi anlamı yokki birde beğenmedim diye bişey yok sen niye oraya çekiyosun hemen diyor sen eleştirirsen ben ne düşünebilirimki başka dedim bende.
Evet canım ben o konuda hatalıyım gerektiğinde tepkimi gösteremedim ezilen ben oldum şuan evlenmeme sayılı günler kalmışken şu noktada tekrar böyle şeyler yaşanmaması için ne yapmalıyım bilemiyorum yokmu bunun bir çaresi :S
ne yapacağımı inanın bilemiyorum hani bazen insanın ağzı dili bağlanır yaa yapamıyorum işte geri adım atamıyorumm çıkmaza düştüm resmen
ne yapacağımı inanın bilemiyorum hani bazen insanın ağzı dili bağlanır yaa yapamıyorum işte geri adım atamıyorumm çıkmaza düştüm resmen
evet çok haklısınız tabiki düşünüyorum tam bu noktaya gelmişken bütün hazırlıklar yapılırken nikah günüm alınmış bunca zamandır bu günü bekledik bunun savaşını verdik şimdi niye böyle diye isyan ediyorum aslında birşeyi çok uzatmanın ne kadar yanlış oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum ama oldu birkere daha kısa sürede tanışıp yıpranmadan evlenenler daha mutlu oluyorlar biz senelerdir sürekli hesap yaptık nasıl yapıcaz nasıl edicez bütün bunların bizi yıpratması ve sonucu kötü oldu hani ilk evlendiğiniz zaman canım cicim ayları denir yaa sanırım bende öyle birşey olmayacak zaten senelerdir beraberiz bir süre sonra ilk heyecanlar kalmıyor alışkanlığa dönüşüyor artık kalbin ilk günkü gibi çarpmıyor o çok farklı bişey belki bazı olumsuzluklar daha öncede vardı ama gözümüz görmüyordu görmek istemiyorduk ama gün gelipde gerçekler insanın yüzüne çarpınca çok kötü oluyor insan
yıpranmakla ilgisi neden olmasınki sonuçta daha önceleri böyle değildik bu şekilde daha önce anlaşıp sonra hüsrana uğrayan çok insan var bir insanı ne kadar süre tanırsanız tanıyın hiçbişey ifade etmiyormuş ben bunu anladım bu kadar zaman geçmesine ragmen bakıyorum aaaa böylede bi huyu varmış meğerse diyorum bazı şeyler yıllar geçsede hemen farkedilmiyor hatta evlenip aynı eve girildiğinde çok daha farklı şeyler çıkıyormuş bunu herkez söylüyor
Bu günlerinizin mutlulukla geçmesi gerekirdi. Keşke heyecanla yerleştirebilseydiniz eşyaları. Şimdi size üzüntülerinizi anlatmaya çalışın diyeeğim yine ama burnunuz kanarken bile endişe duymayan bir adam ne kadar etkilenir üzüntünüzden..
Gerçekten çok zor durumdasınız. Bütün sorumluluk üzerinize kalmış. Bu evililikle ilgili bütün sorumluluk. Ya tüm yükü üzerinize alıp bu evliliği gerçekleştirecek ve üzüleceksiniz, ya da tüm sorumluluğu üzerinize alıp herkese cevap vermek zorunda kalıp, nişanlınızla daha kötü günler bile geçirme ihtimaliyle bu evliliği erteleyip üzüleceksiniz. Çok zor bir seçim. İnşallah doğru olanı, hakkınızda hayırlı olanı yaparsınız
aynen öyle..
nişanlılık döneminde bile sana acımayan adam (burnun kanamış, merhamet etmiyor) evlendiğinde hiç şefkat göstermez..
evet ona bende anlam veremiyorum o an ben nasıl bi durumdayım o hiç tepki vermiyor gidip sigara yakıyor hemen bilmiyorum bazen bana söylüyor ben duygularımı dışa fazla vuramıyorum seni sevmediğim anlamına gelmez bu ben biraz sert mizaçlı bir insanım ama içimde kötülük yok diyor bu sert mizacını kendiside beğenmediğini söylüyor bana bende ona bu kadar içinde tutma birazda dışa vur bende göreyim diyorumm
( ne diyeyim inşallah iyi olur bazen yaşamak istemiyorumm bunaldım herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?