nisanlimin siparisi :(

Suan konusmak istemiyorum onunla

Siparişlerim kısmında yer alması lazım ama, sipariş teslim edildikten sonra o kısmı silmekte mümkün
Çakal bence bu
Sipariş vermeden notumu da şöyle ekleyin denir mi denmez

Onun adına başkası sipariş vermiş olabilir mi . Bilgisi dışında . Ya da sitede bir hata olmuş olabilir mi . Şimdi gönderi sana geliyorsa ocakta da gelmesi gerekmiyor mu ?
Ben onin hesabindan kendime bise almistm o zamandan sora gelmeye basladi bana mesjlar. Yakin zaman once almistm. Ocakta alsaydm gelirdi bana da mesaj

Artk herseyi dusunuyorum kafayi yicem bir hayat kadinina mi gonderdi acaba mekanini biliodir arasin diye not yazmistir????

Kime gonderdiginin ne onemi var ? Hayat kadinina gondermis olsa ne degisir? Kadin kadindir, bir kadin olarak siz bari su ayrimi yapmayin. Kanun bile kaldirmis hayat kadini ayrimini kadinlar kaldiramadi.

Bu ayirmi gorunce acaba ben mi cok hassasim diyorum. Ama bence bu hassaslik degil olmasi gereken. Bu sitede binlerce kadin var, ayrim yapilmadan. Hic dusunmuyor musunuz belki yazanlar okuyanlardan biri o batakta. Herkes ayni hayati yasamiyor, bir erkekten ise bir kadindan bu ayrimi duymak beni daha cok uzuyor.

İster cafedeki Ayşe olsun
İster bankadaki Fatma
Adam sana ihanet etmiş mi etmiş, bitti.

Ben onin hesabindan kendime bise almistm o zamandan sora gelmeye basladi bana mesjlar. Yakin zaman once almistm. Ocakta alsaydm gelirdi bana da mesaj

Bende diyorum işte senin gibi başka birine mi verdi o da sipariş etti . Nişan atacaksan iyice öğren öyle at pişman olma sonra .

Merhaba canım;
Şüphe insanı mahfeden duyguların başında gelir.eğer suphe duyduğun olayı yaşatan kişi hayatını paylaştığın yada paylaşmaya niyetlendiğin kişiyse. alınan yada alınmak istenen hediye parfüm olssun deoderant olsun o olsun bu olsun hediyenin yanına ismimi ve tlf numaramı ekleyebilirmisiniz diye bir soru yoneltilmişse aklıma ilk gelen hediyeyi vermek istediği kişinin kendisinden bi haber olduğu.varlığını bu hediye ile beraber hissettirmek isteyişidir. neticede hediyeye tşk etmek için yada gönderenin kim olduğunu anlamak için bir bilgiye ihtiyaç var.oda tlf numarası.dolayısıyla bu hediye sebebiyle kurulacak bir iletişim. hatırlamıyorum demek,ses tonunu maksimum seviyeye yükseltmek,bana inanmıyormusun inanmıyorsan git suçlaması , aslan olan erkeğin kedi haline dönüp hüngür hüngür aglaması, ilişkiyi mahfediyorsun olmadık birşey yü
zünden yakıştırması, ayrılıktan dolayı sizin sorumlu tutulmanız , vb. dolu dolu cümle ve yakıştırma işitmek olası. Sakinken bi nişanlınızı dinleyin. sakınleşmeyi bekleyin ve annenizle bu konuyu konuşabilirsiniz. anne olayı bilirse eğer alacagınız karar olumsuz olacaksa anneyide hazırlamış olursunuz.

çok güzel söyledin

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Tuhaf.
Ocak ayında almış,size teslim edilmediğine göre bunca zamandır başka birine iletilmiş satın aldığı parfüm. Ailesi,akrabası olsa kendi verir zaten,neden satıcıya telefon numarası yazdırsın?
Üste çıkmak icinde elinden geleni yapmış ama unuttuğunu sanmıyorum kime gönderdiğini.

Bi de kadının neci olduğunun hiç önemi yok, aldatan nişanlın yani. Hayat kadınıysa affederim mi diyo anlamadım

ben de aldatılma düşündüm ya da bu yola girmiş belkiolmuştur belki olmamıştır.
doğru olanı yapmışsın. bekle sadece

Aynen katılıyorum size. Şöyle bir şey okumuştum bir yerde: Erkekler, kadınlar için "kimi severse sevsin, sadece benimle yatsın "
Kadınlar, erkekler için " kiminle yatarsa yatsın, sadece beni sevsin" diye düşünürlermiş. Doğru gibi görünüyor ne yazık ki.

Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi

bir çok kişi adını bile bilmediği kişinin adresini çok kolay bulabilir..
mesela bi akrabasının yada arkadaşının mahallesinde apartmanında görmüştür.. gayet adresi rahatlıkla verebilir..
buna takılma.. yada ne iş yapıyor bilmiyorum ama iş yerinden birini gözüne kestirmiştir.. bi şekilde onun bilgilerine ulaşabilir..
hayat kadını değil ama bi kızı tavlamak için bişey yapmıştır eğer yapan kişi nişanlın ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…