Bana da kredi baģladigım işlwrini hallwtriğim müşteriler yollardı bankada çalışırken. Isyerine yolluyorsa adres bulmak zor degil ki. Kim olduğunu anlamam için not bırakırlardı. Sonuç olarak öyle bir mesaj var ortada. Açıklama yapamıyor.iyice sıkıştır bence
Siparişlerim kısmında yer alması lazım ama, sipariş teslim edildikten sonra o kısmı silmekte mümkünMesajı anladığım kadarıyla alışveriş sitesinde görmüş.. g..g.. gibi sitelerde satıcıya mesaj yollabiliyor ya. adam satıcıya mesaj atmış bu şekilde ama hediyeyi alıp yolladığına dair bir bilgi yokmuş. Sadece soru sormuş yani
Ben onin hesabindan kendime bise almistm o zamandan sora gelmeye basladi bana mesjlar. Yakin zaman once almistm. Ocakta alsaydm gelirdi bana da mesajOnun adına başkası sipariş vermiş olabilir mi . Bilgisi dışında . Ya da sitede bir hata olmuş olabilir mi . Şimdi gönderi sana geliyorsa ocakta da gelmesi gerekmiyor mu ?
bize anlatığın gibi anlatacaksın. seni suçlayacak halleri yok ya. Onlar da böyle bir pislikten kurtulduğun için sevinir muhakkak..Aileme ne dicem bilemiorm cok kotu durumdayim
Artk herseyi dusunuyorum kafayi yicem bir hayat kadinina mi gonderdi acaba mekanini biliodir arasin diye not yazmistir????
3 ay olmustupeki o hediye olayınca siz ne kadardır beraberdiniz?
Ben onin hesabindan kendime bise almistm o zamandan sora gelmeye basladi bana mesjlar. Yakin zaman once almistm. Ocakta alsaydm gelirdi bana da mesaj
Merhaba canım;Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baskasuan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Ama iliştirin denilen numara nişanlısına ait değil mi ?Bende diyorum işte senin gibi başka birine mi verdi o da sipariş etti . Nişan atacaksan iyice öğren öyle at pişman olma sonra .
çok güzel söyledinKime gonderdiginin ne onemi var ? Hayat kadinina gondermis olsa ne degisir? Kadin kadindir, bir kadin olarak siz bari su ayrimi yapmayin. Kanun bile kaldirmis hayat kadini ayrimini kadinlar kaldiramadi.
Bu ayirmi gorunce acaba ben mi cok hassasim diyorum. Ama bence bu hassaslik degil olmasi gereken. Bu sitede binlerce kadin var, ayrim yapilmadan. Hic dusunmuyor musunuz belki yazanlar okuyanlardan biri o batakta. Herkes ayni hayati yasamiyor, bir erkekten ise bir kadindan bu ayrimi duymak beni daha cok uzuyor.
Ama numara nişanlısına ait değil mi ? İliştirin nota denilen numara hani..Başka birisi almış olabilir onun hesabından. Kardeşi kuzeni filan?
Ama iliştirin denilen numara nişanlısına ait değil mi ?
Tuhaf.Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Bi de kadının neci olduğunun hiç önemi yok, aldatan nişanlın yani. Hayat kadınıysa affederim mi diyo anlamadımKime gonderdiginin ne onemi var ? Hayat kadinina gondermis olsa ne degisir? Kadin kadindir, bir kadin olarak siz bari su ayrimi yapmayin. Kanun bile kaldirmis hayat kadini ayrimini kadinlar kaldiramadi.
Bu ayirmi gorunce acaba ben mi cok hassasim diyorum. Ama bence bu hassaslik degil olmasi gereken. Bu sitede binlerce kadin var, ayrim yapilmadan. Hic dusunmuyor musunuz belki yazanlar okuyanlardan biri o batakta. Herkes ayni hayati yasamiyor, bir erkekten ise bir kadindan bu ayrimi duymak beni daha cok uzuyor.
Kime gonderdiginin ne onemi var ? Hayat kadinina gondermis olsa ne degisir? Kadin kadindir, bir kadin olarak siz bari su ayrimi yapmayin. Kanun bile kaldirmis hayat kadini ayrimini kadinlar kaldiramadi.
Bi de kadının neci olduğunun hiç önemi yok, aldatan nişanlın yani. Hayat kadınıysa affederim mi diyo anlamadım
Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?