- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
Deodorant illa 5 liralık degilmis 150 160 bile var (usenmedim baktim) belki oyle bisey aldi
Var tabii ev arkadaşım diorunn kullanıyordu şu an aynı deoyu sordum 150 dediler :)
Deodorant illa 5 liralık degilmis 150 160 bile var (usenmedim baktim) belki oyle bisey aldi
150 tlye evi deodorant bahçesine çeviriririmO ne öyle ya parfüm olsa neyse de bu kadar pahalısını ilk defa duydum
Aynen az önce baktigim da 160 tl dior marka. Şaşırdım valla ne kadar pahali
Onu ben de yazdim zaten, ikisinin de affi yok. Ikisi de ihanettir ve geri donusu olmaz. Ama karsima gectim asik oldum demesi cok daha can acitir. Oburu de acitir tabi ki ama bana asik oldum demesi cok daha can yakar gibi geliyor. Yaziya soyle kagilmiyorum erkekler kadinlar diye ayrim pek dogru gelmiyor. Biz kadin sitesi oldugumuz icin hep kadinlari goruyoruz ama aslinda bu islerin kadini erkegi yok. Isin ozu her aldatma insani parcaliyor, bir parcasini alip goturuyor.
Var tabii ev arkadaşım diorunn kullanıyordu şu an aynı deoyu sordum 150 dediler :)
Silmis olsaydi mesajida silmezmiydi
150 lıra verdıyse deo ya bu su demek kadının kullandıgı parfum markasını bılıyor pahalı deo tek başına oek kullanılmaz parfumu desteklesın dıye alınır onun dısında bır ıkı markada var ama bana alında ne demek dıye sorardık onların ozellıklerı terletmesın vs gıbı 5 sene kozmetıkte çalıştım daha esıne sevgılısıne deo alan gormedım çok degısık geldı mantıklı dusun sen kendın ver kararını artı almamıs olsa orda not bulamazdın
Nota numarasını da yazdırdığı na göre kendi alıp verecek kadar tanışıklıkları yok. O yüzden netten sipariş verip numaradan kendisine ulasilsin diye de not düşmüş. Jest yapmış belliki...Olumlu ve iyi niyetli düşünmek istiyorum kendimi zorluyorum bütün gücümle...Acaba diyorum kızkardeş ya da abla ya da kuzeninin doğumgünü için almış olabilir mi? Gemileri yakmadan önce,bunu araştırın derim.Bir de alt tarafı deodorant,bulunmayacak bir şey değil,niye bulunduğu şehirde bir kozmetikçiden almak yerine internetten almış ben buna takıldım bir de...İLGİNÇ...
O siteye nisanliniz üye değil mi siparis bilgileri neden sizin telefona geldi nisanlinizin telefonuna gitmesi gerekti. Ocak ayında o parfümü almissa o zaman yine size mesaj gelmesi gerekti siparisiniz çıktı diye.Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?