nisanlimin siparisi :(

Hımm, evet sanırım duygusallıkta varsa işin içinde daha da çok acıtır, haklısınız. Cinsellik geçici, bir gün biriyle, bir gün diğeriyle ama aşıksa hep o kişiyle, artık arzuladığı siz değilsiniz, başka bir bedeni sizin bedeninize yeğlediği gibi, başka bir kalbi de sizin kalbinize yeğliyor artık... Haklısınız, bu iki kere yıkar insanı.
Kadın-erkek genellemesine bakınca, ben katılıyorum bu farklı bakış açılarının olduğuna. Yani erkekler daha çok, kadının bedeninin tek sahibi olmayı, kalbinin tek sahibi olmaktan daha önemli buluyor bencede. Ve asıl bir başkasını sevmesini değil de bir başkasıyla somut bir ilişki içinde olmasını hazmedemiyorlar. Tabi ki pek çok erkek, sevdiği kadının "ben başkasını seviyorum" demesini hoş karşılamaz ama hemen arkasından "peki onunla oldun mu" diye sorar. Alacağı olumsuz cevaba o kadar muhtaçtır ki... Hayır cevabını duyduktan sonra dünyalar onun olur, çünki sevdiği kadın, kendisine ihanet ETMEMİŞTİR ) Haa biz olsak önce "yattın mı" diye sorar, sonra "seviyor musun" diye sorarız, işte bizim için asıl can alıcı nokta budur.

Var tabii ev arkadaşım diorunn kullanıyordu şu an aynı deoyu sordum 150 dediler :)

150 lıra verdıyse deo ya bu su demek kadının kullandıgı parfum markasını bılıyor pahalı deo tek başına oek kullanılmaz parfumu desteklesın dıye alınır onun dısında bır ıkı markada var ama bana alında ne demek dıye sorardık onların ozellıklerı terletmesın vs gıbı 5 sene kozmetıkte çalıştım daha esıne sevgılısıne deo alan gormedım çok degısık geldı mantıklı dusun sen kendın ver kararını artı almamıs olsa orda not bulamazdın

ben olsam satıcıya ulaşıp sizden daha önce şu deo yu almıştım yalnız adres bilgilerini kaybettim sizde duruyorsa hala tekrar başka bir siparişim vericem diyip kızın bilgilerine ulaşırdım öncelikle..

ama tabi almış mı almamış mı ayrıntısı sizin için önemliyse..

iyiki evlenmeden görmüşsün şimdi ayrılmak zor diyorsun ama evlenince daha zor elalemi boşver sen hayatına bak kimin ne dediği umrunda olmasın

Alışveriş sitesinin hesabı nisanliya aitse mesaj neden konu sahibine gidiyor? Sistemde hangi numara kayitliysa ona gider kargo bilgisi gönderilen kişiye gitmez ki. Ben anlamadım bu işi.

Yok konu sahibinin nişanlısı ne kadar verdi bilmiyorum. ama aldığı deonun parfümünü daha önce eski sevgilisine de almış. 3 yıl önce ayrılmışlar yani adamın biliği bişey

İlla hayat kadını olması gerekmiyor. Adresi belli herhangi biri olabilir. Alış veriş yaptığı mağazadaki satıcı veya işlem yaptığı bankacı Kafe'de bir garson vb. Önemli olan birine kur yapmaya niyet etmiş ama almadığına göre vazgeçmiş. Kızın evli olduğunu veya sevgilisi olduğunu öğrenmiş olabilir.
Kabul etmek istemeyecektir. Sonuçlanmamış çünkü. Yinede siz iyi tartın bu sefer olamamış olması başka biriyle denerse olmayacağı anlamına gelmez
Hatırlamıyor gözükmek en kolay kurtulma yolu. Tüm detayı hatırlıyor bence

Ya Can'ım ben bunda bişey göremedim yani olabilir almıştır belki sana gönderecktir.yani aldatan Ada'm inan ki herşeyi düşünüp planlar. Mesajı silerdi neden silmemiş o Zaman? Bence hemen yargılı davranma

Olumlu ve iyi niyetli düşünmek istiyorum kendimi zorluyorum bütün gücümle...Acaba diyorum kızkardeş ya da abla ya da kuzeninin doğumgünü için almış olabilir mi? Gemileri yakmadan önce,bunu araştırın derim.Bir de alt tarafı deodorant,bulunmayacak bir şey değil,niye bulunduğu şehirde bir kozmetikçiden almak yerine internetten almış ben buna takıldım bir de...İLGİNÇ...

Nota numarasını da yazdırdığı na göre kendi alıp verecek kadar tanışıklıkları yok. O yüzden netten sipariş verip numaradan kendisine ulasilsin diye de not düşmüş. Jest yapmış belliki...

Dun bana o siteden mesaj geldi siparisiniz yola cikmistir takip numaraniz şudur diye. Uc gun sonra dogum gunum. Bana hediye almis. Bende sasirdm kargo beklemiodum baktm neyin nesi diye siteye orda gordum.
O siteye nisanliniz üye değil mi siparis bilgileri neden sizin telefona geldi nisanlinizin telefonuna gitmesi gerekti. Ocak ayında o parfümü almissa o zaman yine size mesaj gelmesi gerekti siparisiniz çıktı diye.

Herhalde 1 sene önceki olay için nişan atmazdim
Ama şüpheye duserdim ve karşı tarafin vereceği tutum durumu şekillendirirdi
Oda zaten durumu kurtarmak istememiş telefon firlatacak ne var yada aldigina pişman mi oldu

Hediye ye gelecek olursak deodarant ne yaaa bi bayana alacak başka hediye mi bulamadi
Erkeğe alacak halide yok gerçi o zaman daha komik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…