- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
Bitti dedim. Boyle bir seyi gorup susamazdim adam gibi aciklama yapmadan uste cikmaya calisiyosun dedim. Ciddi oldugumu gorunce ne vardi smdi aksamimizi zehir etmeye sanki dedi baskasi olsa hayatimda seninle niye nisanlanayim niye yanimda tutayim vicdanim rahat dedi. Anne babasinin ustune yemin etti hatirlamiyorum doye bide ya
Aynen oyle yapiorum daha mesaj bile atmadi bende asla atmam. Bana adam gibi herseyi solicek ondan sonra bakacam. Ailemide simdi uzmek istemiyorm annem hasta zaten dayanamaz. Hersey netlessin aciklicamhatırlamıyorum dediği an iş bitmiştir zaten. arkadaş denemiş ama ondan sonrası bilinmez. bacım ayrılmışsın güzel, ayarı verdin şimdi bekle.
olayı tam olarak anlatıp olan biteni dökülmedikten sonra yüzüne bakma. telefonlara çıkma
ailene çok zorsa ayrıldık deme kavgalıyız konuşmuyoruz de geç.
sonra baktın herşeyi anlattı ondan sonrası artık sana kalmış
Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor
Sipatis verdigi gorunmuyor iste mesajlar kisminda sadece o soruyu sormus o kadarYanında sitenin müşteri hizmetlerini arasın bugün dikkatimi çekti bu siparisi ben vermedim kime verilmiş vs desin. Ya hatırlamaması imkansız ya.
Deodorant değilmiş hanımlar parfümmüş
İnternetten bi hediye siparişinde bulunmuş, not olarakta adımı ve numaramı yaızn ki hediyeyi alan bana ulaşabilsin demişhic bise anlamadim canim ben
nisanlin saticinin numarasiyla isminimi istemis
bayan deodrantini kime almis?
Sipatis verdigi gorunmuyor iste mesajlar kisminda sadece o soruyu sormus o kadar
1 yıl sonra mı arıyorsunuz derler
Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdiİnternetten bi hediye siparişinde bulunmuş, not olarakta adımı ve numaramı yaızn ki hediyeyi alan bana ulaşabilsin demiş
Yani nişanlı olduğuna bakmadna başka kıza yazılıyo
Kuzen, kardeşe vs hediyedir derdim ama kim numaramı da iliştirin der ki ..
Ayrılmakla iyi yapmışsın
İyi ki Allah karşına çıkarmış
İnternetten bi hediye siparişinde bulunmuş, not olarakta adımı ve numaramı yaızn ki hediyeyi alan bana ulaşabilsin demiş
Yani nişanlı olduğuna bakmadna başka kıza yazılıyo
Kuzen, kardeşe vs hediyedir derdim ama kim numaramı da iliştirin der ki ..
Ayrılmakla iyi yapmışsın
İyi ki Allah karşına çıkarmış
- Ya arkadaslar anlamadigim sey adresini nerden biliyo gondercegi kisinin. Kizdan aldiysa adresi niye adini numarisini ekletio. Zaten biliodur kiz
Nasil olcakkiBir yanlışlık olmuş olamaz mı ?
Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi
Hiç aklıma gelmedi öylesiEvet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi
Ben yeni bi durum sandımdaha nişanlı değillermiş o zaman sevgililermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?