nisanlimin siparisi :(

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Telefon firlatip biseyler kiriyorsa kesin aldatmistir ya da buna niyet etmistir.

Bana da kredi baģladigım işlwrini hallwtriğim müşteriler yollardı bankada çalışırken. Isyerine yolluyorsa adres bulmak zor degil ki. Kim olduğunu anlamam için not bırakırlardı. Sonuç olarak öyle bir mesaj var ortada. Açıklama yapamıyor.iyice sıkıştır bence

Yanında sitenin müşteri hizmetlerini arasın bugün dikkatimi çekti bu siparisi ben vermedim kime verilmiş vs desin. Ya hatırlamaması imkansız ya.
Bal gibi hatırlıyordur da ne desin evet senden gizli nane yiyodum ki kursağımda bıraktın mı

Ben yeni bi durum sandım
Ama olsun yüzükle ilgisi yok bu işin, sevgiliyken de sadık olmak zorundaydı. Ki sevgiliyken bunu yapan ilerde neler yapmaz diye düşünmeli insan
şekerim haklısın sadakat maddi bir şeye bağlanamaz, ben nişanlı olduklarını düşünüp daha çok dertlenme diye dedim.

Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor
Sen zaten mahvetmişsin bi de üste çıkmaya mı çalışıyosun adi herif de yol ver gitsin ne dinliyosun

Bal gibi hatırlıyordur da ne desin evet senden gizli nane yiyodum ki kursağımda bıraktın mı
Agzima gelen herseyi saydim. Beni istemiyosan niye git demedin skildim demedin. Niye bu dereceye kadar geldik niye isi ilerlettin benimle diye. O beni sucluyor ona guvenmeyip onu itham ettigim icin.cunku onun icin hatirlamiyorum cumlesi gayet aciklayivi bir cevap

yollamış mı yollamamış mı? yolladıysa adresi görürsün, yollamadıysa belki de sana yollayacaktı..

bu arada deodorant ne hakikaten yahu, belki de birine "çok pis kokuyorsun inşallah bu hediyeden mesajı alırsın" demek istemiştir, ciddiyim..

Oha. Kiza jest yapmis guya. Numara da ekletmis ki kiz arasin. Bunun baska aciklmasi olamaz sanirim. Sansliymissiniz evlenmeden gormussunuz.

Bir değil birden çok kıza hediye alırsa tabi hatırlamaz
Açıklamaya lüzum bile yok bence, herşey bariz

Pardon nasil knusuyosunuz siz
nasıl konuşacağım hayatım, hayat kadınına almış mı acaba diyen sensin
ben de saf mısın hayat kadını dediğin nedir yani, bu tabiri kullandığın kişiye alınca ne olmuş olacak nişanlın daha daha mı affedilmez bişey yapmış olacak. sonuçta sana almamış işte hayat kadını demek ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…